Hemma!

Och iväg igen. Är och kollar på fotboll just nu. Äh, hejdå.

På väg hem!

Yes, nu är vi på väg hem till Lund igen. Just nu vet jag inte riktigt vart vi är. Men på E4:an iallafall. Nu kommer det en skylt! Skillingaryd är vi i, eller utanför. Jocke kör änsålänge då jag inte känner mig hundra. Huvudvärk och halsont. Tror dock vi ska byta snart. Jocke måste vila lite eftersom han har match direkt när vi kommer hem oh direkt efter matchen ska han jobba. Vi får se.

Nu ska jag vila lite innan jag ska köra. See you later maneter!

Vintertid? Nej, jag vill inte!

Just nu sitte vi hos Joakims bror och tittar på fotboll. Barnen har roat oss i några timmar men nu sover dem.
Det har varit släktmiddag, kaffe och tårta hos Jockes farmor och farfar och nu är vi som sagt här.
Det är ju dags att ställa om klockan också, vintertid börjar. Känns inte alls kul. Jag vill inte! Jag vill att det ska bli sommar. Vi ska köra hem imorgon så jag hoppas att det inte är minusgrader eftersom jag ska köra. Min kära pojkvän dricker nämligen öl precis som igår. Att jag har körkort utnyttjas en del kan jag ju säga. Men det är vä helt okej. Ska bli skönt att komma hem imorgon, längtar efter min sköna säng och vår varma lägenhet.
Nu ska jag fortsätta kolla här! Take care!

Soffkväll!

Ja, vi är framme! Just nu sitter vi hos Dennis och Hanna. Har tittat på idol och pratat en massa! Tagit igen missat sen sist helt enkelt.
Vi sitter och funderar lite på nyår, vad kan man göra? Lite idéer har vi, men den bästa har inte nått oss än.
Olle och Jay är ju lätt bäst i idol iallafall, det är vi överrens om va? Bra! Tänkte väl det.
Nej, nu ska jag vara lite social här! Och David, Pockis hälsar tillbaka!

Maaaat! Är i Värnamo. Bilen går som ett sk...

img_0239 (MMS)

Maaaat! Är i Värnamo. Bilen går som ett skott!


Skövde, here we come!

Ska strax köra. Väntar på att Jockes dator ska bli fulladdad bara. Jocke ska nämligen kolla på serier under tiden. Social och rolig pojkvän man har! Ibland tror jag att dem där jävla serierna är viktigare än mig. Men så är det inte. Förhoppningsvis.
Har förresten hittat mammas godisgömma i bilen, mmm! Smarrigt!
Nej, nu ska vi köra! Uppdaterar mer senare om jag har tid! Take care!

29/10 2010

Godmorgon! Nu är jag och pappa framme i Malmö. Pappa är inne och jobbar och jag vaktar bilen.
Var uppe halv sju idag, var förvånandsvärt pigg kan jag ju säga! Gick bra att köra men jag måste klaga på en sak. Radion. Alltså, vafan. Det spelas samma musik på alla kanaler och det är samma låtar som spelas om och om igen. Är glad att jag har min iPhone som jag kan koppla in i bilen och sen lyssna på musik via den.

Nu ska jag hoppa bak i baksätet och vila lite. Har en bra bit att köra senare idag.. Närmre 40 mil.
Take care och hoppas ni sovit gott!

28/10 2010

Godkväll! Ledsen att jag inte uppdaterat under dagen, har haft fullt upp. Tog lite sovmorgon och sov ut. Ryckte upp mig när pappa ringde och frågade om jag ville följa med och köpa ett löpband. Ja, varför inte? Vi köpte löpbandet, fick in det med nöd och näppe i bilen, pappa fick sitta lite som en kärring hela vägen hem och jag fick köra för det hade inte pappa kunnat eftersom sätet var så långt fram. Handlade med oss lite fika hem och sen bar det av hemåt. Fikan var väldigt god, mums. Och det är ju alltid trevligt att fika med pappsen!
Pappa var tvungen att jobba lite när vi kom hem och hade fikat så jag lånade bilen och körde ut till Cecilia. Hennes nya hund är bara för söt, blev kär. Fick köra och hämta Linn eftersom hon mådde dåligt. Så, full fart och hämta henne, sen hem om och hämta muffins och sen iväg till Cecilia igen.
Hemma hos mamma och pappa blev det löjromsmackor och springandes på löpbandet. Lite motion fick jag iallafall!
Var faktiskt helt okej att gå/springa på löpbandet och titta på tv samtidigt. Hela familjen samlades och alla testade och skrattade, jag diggar min familj!
När jag var på väg tillbaka till Lund så slog det mig att jag inte träffat Sofia på länge. Så jag körde in om henne och stannade där i någon timme och bara pratade och åt kladdkaka och drack kaffe. Très bien!
Vilken frihet det är med bil. Är så tacksam och glad för jag har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp för mig.
Sofia blev lite tveksam när jag sa att man verkligen inser hur mycket man uppskattar och älskar sina föräldrar när man inte bor hemma längre. Och att man saknar dem. Det fanns inte riktigt i hennes värld, haha!
Imorgon ska jag köra hem till mamma och pappa vid 7, lillasyster ska lämnas på skolan och sen ska jag och pappa in till Malmö. Pappa ska jobba och ja, jag följer mest bara med för att jag tycker om att umgås med min pappa.
Sen ska vi till Lund, jag ska ta mammas bil och sen ska jag och Pockis köra upp till hans föräldrar.
Nu ska jag mysa lite med min fina pojkvän och sen ska vi sova.
Take care! (fattar inte varför inläggen blir så konstiga, även fast jag klickar på "enter" så blir det inte ny rad och så? skitstörigt att läsa allt i en text ju..)
Dessa finisar ska vi träffa i helgen! Ska bli roligt!

Fotboll

Sitter och kollar på fotboll. Och har gjort det i 1 timme och 46 minuter. Ska kolla i 1 timme och 45 minuter till ungefär. Varför? För att hålla Pockis sällskap när han jobbar och för att det faktiskt är lite roligt.

Vet inte om jag skev om garderobsrensnigen i förra inlägget? Har rensat ut mina garderober idag iallafall. Blev en del kläder som inte fick komma tillbaka in i garderoben. Så, ska jag ge dem till lillasyster, sälja dem eller skänka dem till välgörenhet? Och till vilken välgörenhets förening i så fall? Hjälp tack.

Är två störiga 14 års brudar här som sitter och skriker och leker proffs. Vet man inget om fotboll håller man käften. Dem kommenterar precis allt och är allmänt jobbiga. Hahaha! Så jäkla gött!! Domaren sa till dem, äntligen blev det tyst på dem.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla här. Take care!

27/10 2010

Godkväll! Sitter och tittar på hundvalpar. Finns så många som är intressanta. Svårt det där.
Sitter och kollar skor samtidigt. Kan inte komma på att jag har köpt nya skor på över 6 månader. Förutom jobbskorna. Och dem räknas inte. Faktiskt.

Äh, jag har inget roligt att skriva. Förutom att det är förjäkligt att det inte är något "halv åtta hos mig"!
Vafan liksom. Jag ska nog titta på bonde söker fru nu. Måste följa Johan. Någon har ju träffat honom ett antal gånger.. Han är härlig och väldigt rolig! Och väldigt lång kan jag intyga.

Nej, nu får det räcka.
Take care!


Första dagen som förlovad

Bilderna är från överraskningen, jag har världens bästa pojkvän!
Löjromsmackor som jag älskar, jordgubbar som jag älskar och smält choklad. Jag smälte lika mycket som chokladen gjort några minuter tidigare när jag insåg vilken fin man jag har. Mer behöver jag inte säga, ni ser ju själv.

Jag älskar dig, Joakim. ( för alla er som inte fattade så var det ett skämt om att vi förlovade oss, var bara tvugen eftersom så många undrade om överraskningen som Pockis skulle fixa och trodde det var att vi skulle förlova oss.)


En vecka!

Förra veckan vid den här tiden fick jag höra ett väldigt grymt ord. Godkänd. Ni hajjar va? Inspektören sa, "grattis du är godkänd. Nu har du körkort". Vilken jäkla bra mening. Kan vara den finaste meningen jag någonsin hört. Nej, men den är på topp tio iallafall. Grymt vilken känsla att ha körkort. Fri som en fågel ungefär. Underbart kan det sammanfattas.
Hade kunnat rabbla superlativ här i timmar. Så bra känns det att ha körkort. Så länge jag längtat efter detta. Min dröm. Typ. Nu är jag nöjd och tillfreds med mitt liv. Jag lyckades!

IDA(L)KÖRKORT=SANT

26/10 2010

Godmorgon! Har varit uppe sen 5 så jag är rätt trött nu faktiskt. Har hämtat mamma hemma och lämnat henne på jobbet, tankat, slängt i 6 maskiner tvätt, hängt upp tvätt, kört Pockis till skolan och nu dricker jag varm oboy. Det är helt okej att tycka att jag är konstig i skallen. Det tycker jag själv också. Sängen ser så jäkla inbjudande ut men jag tänkte hålla lite på min tupplur. Ska ner i tvättstugan om 30 minuter och hänga upp det sista och sen, sen mina vänner, är det jag som lägger mig i soffan med täcket och kudden och vilar. Ska bli såååååååååhär skönt ungefär. Ni hajjar.

Ska iväg på utbildning vid 15. Har inte mycket annat planerat idag. Mer än att ta igen lite sömn. Kan inte komma ihåg att jag somnade igår och jag kan inte komma ihåg att jag vaknat idag. Kommer upp ett tidsinställt inlägg här vid 13.15. Idag firar vi ju en vecka. Ni kommer fatta sen. Nu ska jag fortsätta här.
Take care!

Middag hos Hanna

Häromdagen utnämnde jag Hanna till snyggast i min lista. Hon blev så glad så hon bjöd hon hem mig på middag ikväll. Fin vän eller? JA! Nu börjar det bli dags att köra så det får bli ett kort inlägg här bara.
Ha en fin kväll och ta hand om er (och era vänner!!)
Och just det! Lycka till ikväll "vatten till pockis".
Take care!

25/10 2010

Godmorgon! Nu har jag varit ute på mammas jobb och hämtat bilen. Fick mina arbetskläder och lite annat inför utbildningen nästa vecka.
Nu är jag och Pockis på väg till affären, storhandling på g! När vi kommer tillbaka till Lund ska vi luncha någonstans. Masalahut blir det kanske. Vi får se. Take care!

Ny soffa

Jag och Pockis ligger och kollar på soffor. Det är en djungel. Vi har aldrig riktigt varit nöjda med sofforna vi har idag så en ny soffa står högt på önskelistan. Vi vet ganska exakt vad vi vill ha för soffa, men nu gäller det bara att hitta den perfekta. Vi har några månader på oss att hitta den perfekta soffan eftersom vi har sagt att vi inte tänker köpa ny soffa förrän renoveringen av lägenheten är klar. Renoveringen kommer ske ganska snart, förmodligen i december. Hela lägenheten ska renoveras, ska bli spännande. Fast jag vill ha kvar delar av köket. Badrummet ska bli riktigt skönt att få renoverat, hatar det gröna kaklet som är där idag. Det är mindre snyggt.. Fast tack och lov märker man inte av det jätte mycket, vilket är bra.
Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och lämna bilen. Har varit grymt att jag har fått ha den i en vecka men jag förstår att dem vill ha tillbaka den nu. Förstår att pappa inte vill köra mer merca nu, det börjat ju bli rätt kallt.. Mamma jobbar ju i Lund så jag kommer förmodligen kunna låna bilen ändå, vilket är schystberg!
Nu ska jag och Pockis titta på film och mysa. Take care!

24/10 2010

Hejhopp! Hade ni en bra lördag? Det hade jag! Kvällen hos Anna och Martin igår blev väldigt bra. God mat och väääldigt god efterätt! Och sen godis, chips, popcorn och vindruvor, mums! Deras lilla hund och jag blev best friends. Jag vill också ha hund! Körde därifrån lite efter tolv eftersom lillasyster ringde och ville hem. Väldigt trevlig och rolig kväll, Martin och Anna är gooa!

Från 1-3 fick jag vara taxi. Somnade rätt gott i sängen när jag kom hem kan jag ju säga..

Idag har jag inga planer, dagen börjar redan gå mot kväll och snart är det mörkt igen. Vinter, snö och slask är inte alls lockande. Någon som bjuder mig på en resa tillnågot varmt kan i sisådär 5 månader? Hade gärna spenderat november, december, januari, februai och mars i något varmt land så man slipper vintern. Så om någon känner sig sugen på att göra mig glad.. Då vet ni vad jag vill liksom..
Nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra. Pockis har en överraskning till mig ikväll också. Undrar vad det kan vara.. Ganska nyfiken är jag.
Nej, nu ska jag brottas med Pockis eller något.

Tidsinställt inlägg!

Klockan är: 15.32
Ditt namn: IDA
Födelseår: 1992
Ditt födelseställe: Lund eller Ystad, fråga mamma!
Spelar du något instrument: Jag visslar?
Ligger Skåne i Sverige: Skåne är Sverige
Har du några danska släktingar: Nej, för tusan.
Dina första tankar när du vaknar: Mat!
Är du hungrig: Något går alltid ner..
Vart befinner du dig just nu: Soffan
Är du bra på: allt & ingenting
Vilket land kommer du ifrån: Sverige
Din mobiltelefon: är en fin bebis iPhone4 som jag är beroende av
Låt som jag lyssnar på just nu: Pockis som sjunger
Antal timmar sömn: det vet man aldrig
Vem är snyggast: Hanna Parthoft
Vem vet mest om dig: jag själv antagligen
Vem vet du mest om: tänker jag inte skriva ut här
Vad vill du ha just nu: Honey Bunny
Höger eller Vänsterhänt: beror på vad jag gör
Språk: svenska, engelska, svengelska, franska, danska (ouioui! )
Ditt mål i livet: lyckas och leva
Sängdags: Lagom tid
Saker du bara måste göra: umgås, träna, äta, sova, prata, kramas, pussas
Känner du en snygg kille: Känner bara snygga killar
Har du körkort: JA!
Vilka cigg gillar du mest: man ska inte röka
Brukar du svara på kontaktannonser: Ja, mitt standarsvar är : "hejsan, jag är en villig flicka på 15 år.." 
Åsikt om jultomten: Rätt läskig
Äger du några vapen: nej, behövs inte eftersom jag är så stark! 
McDonalds eller Burger King: Donkan har ju god glass alltså..
Mjölk: vit
Röker du: nej
Svär du: händer
Sjunger du: ja, lite för ofta.
Duschar du dagligen: nästintill
Har du varit kär: ja
Är du kär nu: ja
Den starkaste du vet: JAG!
Vill du gå på högskola: yes-oh-yes
Vill du gifta dig: yes-oh-yes
Är du en hälsogeek: nej
Kommer du överrens med dina föräldrar: ja, mina föräldrar är bäst  
Vad vill du arbeta med när du blir stor: mäklare eller revisor
Din hårfärg och frisyr: blont, långt 
Favoritårstid: sommar!
Favoritmat och dryck: beror på
Favorittv-program: sex and the city
Favoritsysselsättning: umgås, festa, träna, vara ute och gå, prata i telefon, mysa
Favoritregissör: haha, ska jag svara på det?
Gillar du när det åskar: nja, inte om man är ensam.
När ska du festa nästa gång: tar dagen som den kommer
Vad köpte du senast: sushi
Hur mycket pengar har du: ain't ya buissnies man
Hur svarar du i telefonen hemma: har aldrig tänkt på det
Hur svarar du i mobilen: har aldrig tänkt på det heller
Vem ringde du senast: Pappa
Vem ringde senast till dig: Fungeh
Senast kramat: Pockis
Sov du ensam inatt: nix
Vem sov du med senast: Min Pockis
Druckigt alkohol den senaste månaden: ja
Ätit sushi den senaste månaden: igår
Klockan nu: 15.43

23/10 2010

Tjenixen! How you doin? Jag mår bra! Har nyss storstädat hela lägenheten, fruktansvärt drygt men välbehövligt.
Ikväll ska vi hem till Martin och Anna på middag. Ska bli gott och trevligt!
Jag tänkte hoppa in i duschen snart och göra mig klar inför ikväll. Ska köra hem till mamma och pappa och sen kör vi därifrån till Martin och Anna, onödigt att köra två bilar. Får se om Pockis följer med för isåfall får han köra så att jag kan ta ett glas vin..
Nu ska jag hoppa in i duschen! Hoppas ni får en rolig lördag!
Förresten, kommer upp ett tidsinställt inlägg lite senare ikväll!
Äntligen har blogg.se fixat så att man kan skriva tidsinställda inlägg. Det var på tiden!
Take care!
Carros födelsedagsfest för 2 år sen? Haha!

Titanic med Hanna!

Ska titta på Titanic med Hanna nu! Om vi får igång ljudet vill säga. Hanna har bundit fast något snöre i något som glappar. Haha, som jag skrattar! Uppdaterar kanske mer sen. Hoppas ni har en trevlig kväll! Nu fortsätter filmkvällen!

21710 2010

Godmiddag!
Sitter och spelar xbox med lillsis. Var och hämtade henne i Genarp innan idag.
Senare ska vi till Malmö och efter det ska jag lämna henne hemma hos mamma och pappa och sen ska jag köra vidare till Hanna! Jag har lovat att jag ska kolla på Titanic med henne. Har aldrig sett den.. Så, ikväll är det dags att ta Titanic oskulden. Om det blir godis och läsk eller morötter och vatten återstår att se. Det beror på hur nyttig jag känner för att vara. Lutar ju starkt åt godis kan jag säga.

Nu ska jag kolla vilket håll jag ska köra för att hitta rätt i Malmö sen.
Take care! Och ni som är så snälla och gulliga, ni kan väl hålla tummarna för min Pockis som är iväg och skriver tenta? Tack!

Hanna är en mycket fin vän.

Tankatankatanka. Ska iväg till Malmö och m...

img_0201 (MMS)

Tankatankatanka. Ska iväg till Malmö och modella lite ikväll. Hoppas bilderna blir bra!!


Gissa var jag är?

img_0198 (MMS)

Gissa var jag är?


Körkort

Jag har körkort. Och har haft det i snart ett dygn. Teorin och körkortet fixat på första försöket. Jag är grym.
Tack och hej! Nu ska jag ut och köra.


Matchen har börjat! Det är svinkallt. Känn...

img_0183 (MMS)

Matchen har börjat! Det är svinkallt. Känner inte mina tår. Vill hem till ett varmt bad!


18/10 2010

Kom på varför sängkläderna var blodiga. Jag måste ha haft näsblod inatt. Jag hade blod ner på halsen och ner på brösten. Usch. Hoppade in i duschen direkt för att tvätta av det, kan ju inte se ut som ett mordoffer. Såg groteskt ut kan jag lova er.
Nu ska jag iväg och mysa med D som är en fin pojke och sen ska jag köra till Malmö och jobba.
Slänger in en låt jag har fastnat för ordentligt och som  har spelats hela morgonen här. Kan förresten rekomendera er att lyssna på de andra låtarna Scala and Kolacny Brothers har på youtube. Väldigt bra kan jag lova er. Ni som gillar U2, lyssna på den
här!
Btw! Sov till lite över tolv idag, riktigt skönt!

Uppdaterar mer senare, nu ska jag ut i det fina vädret.
Take care!





Jag undrar varför mina sängkläder är blodi...

img_0180 (MMS)

Jag undrar varför mina sängkläder är blodiga. Vad har hänt under natten egentligen?


17/10 2010

Godkväll! Börjar bli trött på dessa "gå upp tidigt" helger nu. Har inte sovit till längre än 9 på två veckor.
Men nu ska ni får höra! Imorgon ska jag få sova ut. Äntligen! Den som ringer och väcker mig innan 11 imorgon kan räcka med en icke glad tjej i luren. Ska nog stänga av ljudet för att vara på den säkra sidan faktiskt.

Var uppe och körde imorse vid 10, blev nästan två timmars körning och det kändes hur bra som helst.
Sen blev det brunch hos mina fina kusiner. Lika trevligt som vanligt. Även om min släkt är helt wicked ibland och bara flippar ut totalt så är det något charmigt med dem.

Väl hemma har jag inte gjort mycket, slötittat på tv, spelat lite xbox, mailat iväg lite viktiga mail och bara slappat.
Tände massa ljus och gjorde det fint i lägenheten tills Pockis kom hem, fixade mat och dukade.
Tror inte ens han märkte det kan jag ju säga. Så fort han ätit stack han iväg till sina vänner för att spela xbox. Jaha, roligt. Här har jag anstängt mig i onödan. Så, nu ligger jag här ensam med mina miljoner stearinljus och har tråkigt.

Imorgon är det jobb som gäller. Innan jobb funderar jag på att gå till stadsbiblioteket, har inte fått gjort det än eftersom det har kommit en massa annat ivägen plus jag har haft så satans mycket att göra de 2 senaste veckorna.

Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen. Eller så går jag och lägger mig. Pockis kommer väl snart hem och då ska han säkerligen titta på fotbollskanalen Europa. Så vid tolv kanske han är kontaktbar i någon minut innan han somnar.
Kul? Nej! En liten hundvalp som man kan mysa med istället för pojkvännen hade inte suttit fel.
Får nog kolla lite till på blocket...




Middag! Carro är glad!

img_0169 (MMS)

Middag! Carro är glad!


Carro 19!

Yes, ikväll är det Carro som ska firas. Jag har köpt med mig massa presenter, hoppas hon blir glad. Fixade presenter till kusinerna som ska firas imorgon också. Till mig själv då? Inget. Inte ens en kaffe unnade jag mig. Rätt stolt över mig själv. Har blivit grym på att spara pengar och inte köpa massa som förr. Fast en del saknar jag det, det erkänner jag.
Ikväll det ett helt gäng tjejer som samlas för att ha roligt. Skönt att vara utan grabbar någon gång. Tjejsnack är ju inget dem förstår ändå så..
Ni får ha en rolig kväll mina vänner. Och återigen, ni som är ute och dansar, dansa lite för mig också. Blir ingen utgång för mig idag eftersom jag ska upp och köra imorgon vid 10.
Take care!

16/10 2010

Tjabbatjena! Blir bara en snabb update. Ligger i badet nu och gör mig klar inför ikväll. Lyssnar på musik och bara har det bra.
Nu ska jag fixa ansiktsmask och hårinpackning. Funderar på att tömma ut lite vatten ur badkaret och fylla på med lite nytt kallt. Känner mig halvkokt. Kryddade kanske lite när jag satte på väldigt varmt vatten. Var lite frusen innan jag hoppade ner, nu är jag allt annat än frusen iallafall!

Nej, dags att fortsätta här. Take care!

Fredagskväll

Godkväll!
Har haft en fin dag. Åt god frukost med Carro imorse, vilade lite, klappade och busade med katterna, tittade på tv. När pappa kom hem var vi ute i trädgården lite, analyserade var mullvaden var på väg och ja. Vi skrattade åt katterna som verkligen har en hel del konstigheter för sig.
Vi körde till Lund och köpte skor till mig, var nog tänkt att vi skulle möta upp mamma och storhandla också men mamma slutade tidigare så hon fick handla själv. Jo, tillbaka till skorna. Måste ha svarta skor när jag jobbar och det hade jag inga. Inga som inte hade 13 centimeters klack iallafall. Så, jag fick ett par bra skor iallafall! Tack mamma och pappa! Vi passade på att hämta ut medicin till mig också när vi väl var i farten.

Nu ikväll har jag inte gjort många knop, fortfarande trött efter en jobbig vecka. Ni kommer fatta varför det har varit en jobbig vecka någon gång nästa vecka.
Pockis och jag har ätit tacos och tittat på idol och nu myser vi i soffan. Blir väl en film innan vi går och lägger oss. Ska försöka hålla mig vaken, men kan inte lova något.

Imorgon ska vi upp vid 8 och åka hem till mamma och pappa och hämta bilen och sen köra tillbaka till Lund.
Jag ska gå i stan imorgon, ska hitta present till Carro, Sofie och Jakob. Och, sen hade det ju varit roligt om jag hittade något till mig själv som jag kunde ha imorgonkväll på Carros 19års fest. Får se vad plånboken och affärerna har att erbjuda.

Nu ska jag fortsätta kolla på idol. Hur tusan kan han Daniel sitta säkert förresten? Lät ju groteskt när han sjöng, fy för.
Take care och hoppas att ni har en rolig kväll! Och ni som är ute och dansar. Dansa lite för mig också!
Slänger upp två bilder på mina fina vänner också. Vilken grym jäkla kväll/natt vi hade den gången bilderna togs.



15/10 2010

Godmorgon! Nu har jag äntligen tid att uppdatera!
Står och väntar på bussen som ska ta mig till Genarp. Där ska jag möta upp Carro, handla frukost och sen bege oss hem till mamma och pappa och äta frukost och snacka skit.
Jag ska vara hemma hos mamma och pappa hela dagen och vänta på ett paket som ska komma. Har det kommit innan 12 så ska jag följa med pappa till massören också. Höger nackmuskel säger ajajaj.

Snart drar jobb nummer två igång också, ska bli väldigt kul! Kick off på tisdag och sen vecka 44 är det utbildning som gäller!
Jag uppdaterar mer sen. Take care!

Lite belöning efter en helvetes vecka men ...

img_0163 (MMS)

Lite belöning efter en helvetes vecka men en väldigt lyckad timme i förmiddags!


Lycklig, nöjd, tillfredställd?

Hur vet man när man är lycklig egentligen? Är man lycklig när man är nöjd eller tillfreds? Ska man nöja sig med att vara nöjd eller tillfreds med sitt liv? Eller ska man göra allt för att vara lycklig? Även om det kan såra någon?
Och hur vet man egentligen när allt går upp och ner i vågor? Ena dagen är allt bra och framtiden ser ljus ut, andra dagen är allt jobbigt och man känner att man egentligen borde avsluta ett kapitel och börja på ett nytt.

Just nu vet jag varken in eller ut.

12/10 2010

Godmiddag! Sitter på bussen nu, ska möta upp moster Kerstin för att gå till restaurangen där kusin Jakob serverar.
Jag hoppas på lika god mat som sist. Men det ska nog inte vara några problem.

Efter lunchen ska jag till körskolan och sen ikväll ska jag och Pockis titta på fotbollen med några vänner hemma i lägenheten. Ska bli trevligt. Hoppas Sverige vinner, det skulle vara roligt för den och hela svenska folket såklart.
Det är tur att jag är framme om någon minut, det börjar nämligen kurra högt i magen.
Får nog ta mig ut till mamma och pappa efter torsdag, saknar dem! Har inte träffas på en vecka eller något, vilket är på tok för lån tid!
Nej, nu ska jag koncentrera mig på att gå lite snabbare här. Take care!

11/10 2010

Godkväll! Kom hem från körskolan för någon timme sen. Gick väldigt bra idag och vi hann även med en hel del snack och diskussioner. Vilket alltid är trevligt.

Ikväll är det fotboll som gäller. Pockis och hans lag ska spela. Tror faktiskt inte att jag springer ner ikväll, har ingen jacka jag kan ha när jag springer och mina tjocka tröjor räcker inte eftersom det är så satans kallt ute.
Får se hur det blir.

Nu ska jag snart göra tacopaj och sen ska jag läsa lite, bara lite, körkortsteori.
Take care! (rätt jälva tråkigt och ointressant blogginlägg, sorry)

10/10 2010

Har ni tänkt på att det är den 10/10/10 idag? Lite roligt. Klockan 10.10.10 den 10/10/10 var jag och storhandlade.
Rätt trött var jag. Är inte direkt van vid att gå upp vid 8 på helger precis.
Har haft en trevlig, men väldigt aktiv/stressig helg. Fullspäckade dagar, det är massor som ska hinnas med.
Har somnat innan tolv hela helgen.

Nu ligger jag och Pockis i soffan och tittar på lyxfällan. Vi ska snart laga mat och sen gå en promenad. Roligare update än såhär blir det inte nu, jag har ingen inspiration och jag orkar inte helt enkelt.
Take care.


God morgon!

Morsning korsning! Blev dålig update igår eftersom jag verkligen hade fullt upp.
Förmiddagen tillbringade jag på körskolan. Teoriteoriteori. Vid tre tiden kom Jockes föräldrar och då hade jag helt enkelt inte tid att uppdatera.
Var ute och åt på Klostergatans vin och delikatess igårkväll. Jockes pappa fyllde år så vi firade honom. Bilden sin ligger under detta inlägget är på min förrätt igår, som var väldigt smarrig. Åt oxfilé till huvudrätt som också slank ner utan problem. Vinet smakade dock utspätt med vatten. Ingen höjdare med andra ord.
Det blev champagne och film när vi kom hem till lägenheten igen och sen somnade jag vid tolv, trött och lite krasslig. (note to myself: du får absolut iiiiiiinte bli sjuk nu!!!!!)

Nu sitter jag och Jocke upp på LTH och pluggar. Har suttit här sen lite efter nio, tog emot att gå upp vid åtta en lördag kan jag ju säga. Vi ska in till Malmö senare idag, eller ja. Om någon timme blir det. Typ två.
Nu ska jag fortsätta plugga!
Ha en skön lördag i solen! Take care!

SMS-inlägg

img_0147 (MMS)


Genialiskt



Ibland vill man verkligen inte bo i lägenhet.

Och detta är ett sådant tillfälle. Grannarna kan inte hålla käften. Antingen så tittar de på ett naturprogram på högsta volymen eller så pratar de något hemligt språk. Låter som ugglor. Jag vill ha det tyst nu när jag sitter och pluggar!
Funderar på att banka i väggen men ja, man kanske inte gör så, jag vet inte. Jag har alltid varit van vid att bo i ett stort hus där det aldrig har varit ett problem att man vill få tyst på grannarna. Har aldrig bott "vägg i vägg" såhär innan. De 2 tidigare lägenheterna Jocke har bott i har antingen varit 100 ggr bättre isolerade eller vad man säger eller så har vi de mest döva grannarna nu.

Funderar på att gå ut och skrika på balkongen, för att lätta lite känslorna. Men nej, så kan man inte göra här i Lund.
Eller man kan ju alltid men ja.

Det var allt jag ville. Tack och hej. Kommer mer uppdatering senare i mån av tid!


Joggingtur

Har nyss varit ute på en joggingtur. Joggade runt lite oplanerat i 45 minuter och sen joggade jag till Pockis jobb. Var ute i ca en timme och det kändes bra. Hade lite ont i knät innan jag var varm men när jag kom igång så kände jag inget. Smörjde in knät med linement innan jag stack iväg oh det hjälpte säkert lite med också.

Nu har Pockis jobbat klart så nu ska vi bege oss hemåt. En varm dusch och en kopp varm oboy innan jag somnar sen är jag nog i form igen efter att varit ute en timme.
Vi hörs imorgon. Godnatt!

Mat hos mamma och pappa

Godkväll! Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har precis ätit en underbart god ryggbiff som pappa tillagat. Enligt mig är det onödigt att gå ut på restaurang för att äta ryggbiff. Det är bättre att köpa ryggbif och be pappa laga den. Han är bäst på det, ingen tvekan om saken. Ingen ryggbiff jag ätit ute på restaurang har varit godare än pappas. Det säger en del va?

Idag har jag fikat med min fina vän Hanna. Vi pratade om allt mellan månen och daggmaskarna och det var skönt att lätta på hjärtat. Både hade en hel del att berätta och vi skrattade en hel del åt vissa saker.
Sen tog vi en tur på stan, kollade på fina och fula skor och lite annat roligt. Vi hittade ett par grymt snygga stövlar men tyvärr kostade de mer än vad man tjänar på en helg. Och då ska vi inte tala om vad väskan kostade. Dra mig baklängesen.

Nu ska jag fortsätta titta på halv åtta hos mig och sen får jag kanske börja fundera på refrängen.
Har lite sådär lovat Pockis att komma ner till hans jobb. Funderar på att slänga på mig träningskläderna och springa till hans jobb. Får se hur jag gör.

Take vare!

Kul!!!

Fan vad roligt det är när kyl och frys lägger av lite i tolv, precis när man ska sova.
Det är ingen kyla i varken kyl eller frys. KUUUUL! Vad gör man nu liksom? Lägger ut all mat på balkongen så att fåglarna kan äta upp det eller?
Så jäkla drygt. Kommer ju inte få mycket sömn inatt. Underbart!

Pizzabak!



Mm, dags att äta. Gissa vilken pizza som är min? Den till höger såklart.
Den andra, den konstiga är Pockis.
Nu ska vi äta och kolla på "halv åtta hos mig". Sen ska vi ut och gå en runda. Ska bli skönt. Hoppas att det inte blåser för mycket bara, för då är det inte lika skönt.

Nu, PIZZA!

Rocko och Tarzan

Vila i frid mina fina vänner.

5/10 2010

Godmiddag! Är fortfarande trött. Vaknade för ca en timme sen men låg och drog mig i sängen till lite i tolv.
Tyvärr är inte mitt halsont över men jag tror jag har kommit på varför jag har ont i halsen och varför jag sover dåligt. Jag är allergisk och harklar mig. Vilket leder till att jag inte sover så djupt och att halsen blir öm efter allt harklande. Därför ska jag nu dricka varm oboy och äta (?) vaniljyoghurt. Och mormors bullar som jag fick i söndags.

Det är hårdpluggning som gäller idag för att ta igen det jag inte gjorde igår. Böckerna ligger framme och jag är strax redo, ska bara få lite mat i magen.

I eftermiddag ska jag till körskolan, har en del frågor som jag vill ha svar på. Ska försöka hinna iväg till stadsbiblioteket också. Eller, så kanske jag kan få med mig Pockis till universitetsbiblioteket. Har aldrig varit där inne. Än. Men jag vill dit, det ser så.. Mysigt ut på något sätt.

Nu ska jag plugga och äta frukost/lunch.
Take care!

Nödvändig proviant

Jag och Pockis var nyss och köpte nytt choklad till mig. Återigen ett Marabou Passion. Måste ha det till imorgon när jag ska hårdplugga eftersom jag inte fått något gjort idag.
Allt gick bra imorse när jag och pappa var iväg, ärendet gick snabbt och enkelt och när vi var klara körde vi in till Lund för att fika hos Tage. Vilade lite när jag kom hem eftersom jag kände mig krasslig och hade ont i halsen. Har inte sovit gott på några nätter så det var skönt att ta igen lite sömn. Ska försöka komma i säng snart faktiskt så att huvudvärken och halsontet är borta tills imorgon.
Sitter och kollar på Svenska New York fruar nu och jag skäms verkligen över den där tanten Gunilla. Jäkla rugguggla.
Usch vad arg jag blir, pinsamt att dem får tv tid ens. Men ja, det lockar ju tittare.
Nu ska jag mysa med Pockis istället. Han ska få massera min nacke och pilla på min mage, så mår jag förhoppningsvis bättre!
Take care!

4/10 2010

Godmorgon! Det ser ut som att det kan bli fint väder idag, blå himmel och solen gömmer sig lite bakom husen än så länge. Men den kommer ska ni se.
Sitter på bussen på väg till Veberöd nu. Sitter och tänker på hur fint jag hade det i somras. Några av mina favoritdagar var när jag vaknade vid 5 och sen antingen gick ut på balkongen och filosoferade, eller när jag gick en runda. Ibland kunde jag till och med sitta i köket och bara titta på allt folk. Ja, vid 5 kom det väl inte jättemånga men när det väl kom någon var det desto roligare! Vilka fina tider det var. Fast det är fina tider nu också. Jag älskar mitt liv.
Och jag älskar Lund som är så fint.

Varm dusch

Ja, det är precis vad jag ska ta nu. En varm dusch. Började frysa något sjukt precis så nu ska jag hoppa in i duschen. Blir nog hårinpackning och ansiktsmask också. Och sen bodylotion på hela kroppen efter det. Låter inte helt fel.
Ska lägga mig i soffan sen med lite varm oboy och vänta på att Pockis ska komma hem från jobbet.

Imorgon ska jag med pappa till Sjöbo och hämta något datormojs, bussen till Veberöd, där pappa hämtar mig, går 7.53 från Lund. Tror pappa blev lite glad när jag sa att jag ville föja med, slipper han köra dit ensam, plus att jag kör så det slipper han! Fast ja, så är det nästan alltid nuförtiden, ska vi någonstans, då kör jag. Jag älskar att köra bil, det är så galet roligt.

Nej, duschen var det.
Take care och godnatt!


Avokado, oliver & keso

Är något av det godaste jag vet. Så det blir det tills kvällsmat idag, och någon varm macka bara. Enkelt, snabbt och hur gott som helst. Har precis kommit hem efter att ha kört mormor och morfar hem. Var kul att vara hemma hos mamma och pappa, det är alltid lika trevligt. Städade lillasysters rum och fick mina naglar målade i en grym silvrig, glittrig färg. Känner mig som en discokula. Ja, kan inte lika rund men annars snarlik.

Nu tänkte jag äta och sen ska jag plugga. Är det något bra på tv ikväll förresten? Tänkte plugga till max 22, så om ni vet något bra på tv efter 22, hojta till!

Take care!




Övergångsställe

Undrar ni över rubriken? Det gör jag med.
Sitter på bussen nu, 20 lugna minuter framför mig. Rätt dryga också iochförsig. Nu är hösten, eller vintern, verkligen här. Det är SVINKALLT ut. Jag är glad att jag tog Peak dunjackan.. Snart dags att börja använda uggsen igen. Har haft de några gånger sen förra vintern. Det är dem enda skorna som går att ha när man har megabega skoskav efter en natts dansande i högklackat
På tal om något helt annat så blev jag sugen på sushi nu, i detta ögonblick. Vet egentligen inte om jag tycker att det är så gott, det är nog bara räkorna jag gillar. Räkbitarna alltså, riset med räkorna på. Rå lax vet jag inte om jag är jätteförtjust i. Jag får nog äta sushi snart så jag slipper fundera på om jag gillar det eller inte.

Nu vill jag vara hemma, vill klappa katten. Och få naglarna filade av lillsis. Och kolla i kylen och skåpen efter något gott.

Nej, nu ska får det räcka med svammel. Tjongelongpingpong!

3/10 2010

Godmiddag! Hoppas ni sovit lika gott som jag. Det blev en riktig myskväll igår! Vi låg i soffan och tittade på film, åt godis, pussades och bara hade det bra. Såg filmen "invictus", som var väldigt bra! Slänger in trailern här nere. Grym film!

Jag ska snart gå och göra mig iordning för att åka hem till mamma och pappa. Mormor och morfar kommer också, så det ska bli trevligt. Dem är roliga att lyssna på och har alltid lika mycket att berätta.

Tror jag ska svänga in om espresso house innan jag hoppar på bussen, en kaffe hade inte suttit fel.
Nej, om man ska gå och göra sig klar.
Take care och ha en skön söndag!


Blir godis och film ikväll, en riktig mysk...

img_0117 (MMS)

Blir godis och film ikväll, en riktig myskväll med Pockis helt enkelt. Mysmysmys. Nu ska vi bara enas om film! Haha


Promenad genom stan

Ingen laserdome ikväll heller. Lite bitter över att folk aldrig kan bestämma sig, det kan jag ju erkänna.
Har nyss sett en av de sämst filmer jag någonsin sett, "get him to the greek". Fruktansvärd var den. Spara er tid och se den inte, gör något vettigare istället.

Jaha, vad händer ikväll då? Bra fråga. Ska snart tviga ut min otroligt lata pojkvän på en promenad. Sen får vi väl se vad som händer efter det.
Imorgon tror jag att jag ska åka hem till mamma och pappa, springa en runda hemma i skogarna. Var ett tag sedan. Klappa katten. Vi får se.

Nu ska jag försöka få min pojkvän att lyfta röven ur soffan.
Take care!


2/10 2010

Godmiddag! Eftersom det blev ganska sent igår tog jag mig en lång sovmorgon idag. Var uppe vid 11 och tryckte i mig en macka, sen gick jag och la mig igen och sov till 13. Väldigt skönt. Nu är jag utvilad och glad!
Sitter och pluggar körkortsteori och bara har det bra. Har tagit ut täcket i soffan och sitter i Pockis tröja och slappar på bästa sätt. Var väldigt skönt att bara vara hemma igår, ta hand om mig själv och tänka. Behövde det helt enkelt.

Ikväll blir det kanske laserdome, beror på om velpellarna har bestämt sig än. Jag vill göra något ikväll iallafall, så är det bara. Att sitta hemma är jag väl inte jättesugen på kanske. Får ta ett snack med Pockis när han kommer hem, han kanske har några förslag.

Nu ska jag fortsätta plugga. Funderar på att kidnappa katten nedanför, han hade blivit en fin lägenhetskatt. Fast mamma hade nog inte blivit så glad om jag tog hennes katt..
Take care!


Färdigpluggat

Ja, nu får det vara färdigpluggat. Klockan är lite över 2 och jag har sammanfattat ytterligare 6 kapitel. Helt ok för att vara fredag natt tycker jag. Pockis kom hem för en stund sen också så nu slåss vi om vem som ska ta sista chokladbitarna. Marabou Passion, underbart gott. Om ni inte har smakat det så har ni verkligen gått miste om något!

Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen tror jag, annars kommer jag bara somna i soffan och bli tjurig sen när jag ska gå in och lägga mig i sängen.
Godnatt söta läsare, vi hörs imorgon.
Take care!




On my own

Godkväll! Valde att stanna hemma ikväll. Orkade inte följa med Jocke till hans vänner. Istället sitter jag hemma och har det väldigt bra. Har tänt massa stearinljus och här är väldigt varmt och skönt i lägenheten. Har lite tjejkväll för mig själv, har målat naglarna, haft ansiktsmask, kollat på skor och bara njutit. Och pluggat, men det känns okej fast att det är fredag kväll.
Sitter och tittar på idol nu. Olle är bäst enligt mig. Han är grym.
Funderar på om jag ska öppna en flaska vin och fira.. Hrm. Eller vafan man måste inte ha något att fira bara för att man dricker vin, det är ju fredag!
Nej, nu ska jag fortsätta här!
Ursäkta för ett konstigt inlägg, men sådan är jag.
Take care!
Slänger in en helt random bild som är väldigt fin om ni frågar mig.






Falling slowly

Idag har verkligen inte hänt mycket och jag vet inte om det kommer hända mycket mer idag. Vissa personer kan ju inte bestämma sig, vilket är otroligt irriterande. De har vetat om det i en vecka men kan inte bestämma sig.
Så, det blir väl bara att sitta hemma ikväll, kul.

Nej, om man kanske ska plugga lite. Kör en lista först.

Frukost: Drickyoghurt
Humör: Uttråkad
Mående:
Huvudvärk
Borde: Göra något som jag tycker är roligt
Frisyr: Knut
Smink: Inget
Klädsel: Jeans och en stickad Ralph Lauren tröja.
Dröm: Köpte ett par snygga skor i drömmen, det är allt jag kommer ihåg.
Senaste personen du pratade i telefon med: Mamma
Senaste personen du fick sms av: Sofie
Materiella vill ha: Städerska, dammsugare, bil körkort
Fundering: Hur en FREDAG kan vara så tråkig
Beroende: iPhonen
Tråkigaste: Folk som inte kan bestämma sig
Senaste gången hela din familj åt middag tillsammans: För en vecka sen
Längtan: 19:e oktorber, mamma, pappa, Linn, mina fina vänner, Honey Bunny.
Superlängtan: Vecka 44
Tidning: aftonbladet.se

-

I've tried so hard to tell myself that this will be good, but I don't belive that anymore.
I should walk away and just leave all this behind me.