30/9 2010

Godkväll mina fina vänner! Har inte hunnit uppdatera idag faktiskt. Och då undrar ni ju såklart vad jag har gjort hela dagen.
Ja. Tandläkaren, jobbat lite, busat med guling, kört bil, fikat x2. Jag fakturerade lite åt pappa idag och det gick bra, jag fakturerade klart allt iallafall.
Det gick jättebra hos tandläkaren, allt såg fint ut och dem tyckte att mina tänder var jättefina. Skönt att höra!
Jag och pappa bestämde oss för att njuta av det fina vädret så vi körde till Höllviken och hälsade på farfar. Körde mercedesen dit så att vi kunde njuta lite av vädret iallafall även om vi inte körde nercabbat. Den är för kul att köra den bilen, så är det bara.
Nu ska jag och Pockis laga tacos och titta på idol och sen bara slappa i soffan resten av kvällen.
Take care!

Mercedestime!!

Har suttit och fakturerat en hel del nu i förmiddags så nu får jag köra mercan till höllviken som belöning!!

Trött i benen och lungorna

Fraaaaaaaamme! 26 minuter tog det med en stretchingpaus plus att kg sprang runt om stan istället för att springa igenom den.
Var faktiskt väldigt skönt och kroppen orkade mer än jag trodde den skulle göra. Det är ju en ständig uppförsbacke hit men det gick bra! Benen kämpade på bra! Nu ska jag stretcha och sen ska jag sätta mig och kolla på fotboll.
Blir nog inte mer uppdatering idag, kommer nog somna bums i sängen efter att jag har duschat när vi kommer hem vid sisådär 23.30. Take care och godatt!

Nu börjar jag min jobbiga springtur upp ti...

img_0104 (MMS)

Nu börjar jag min jobbiga springtur upp till victoriastadion. Redan trött faktiskt.


Highway

Jobbet är mitt! Känns kul och spännande! Ska bli väldigt roligt att börja jobba oftare faktiskt.
Simningen gick bra, fick så konstigt ont i nacken bara, men det var skönt att leka lite säl i vattnet. Jag är ju lite av ett vattendjur egentligen, var nog val eller något sådant innan i mitt liv. Vi satt en stund i jacuzzin också och sen tramsade vi oss i vågorna som två små barn. Bastade några minuter också, men det var så galet varmt så jag orkade inte så länge.
När jag kom hem blev det hamburgare för att fylla på det jag gjorde av med när jag simmade, haha nej skämt åsido. Nu smälter jag maten och snart ska jag föna håret och sen ska jag jogga till Victoriastadion och kolla på när Pockis dömer fotboll.

Imorgon ska jag till tandläkaren vid 9. I Genarp av alla ställen. Jaja, det enda positiva med det är ju att jag kan åka hem till mamma och pappa sen!
Nej, nu ska jag föna håret och sen ska jag hoppa i träningskläderna.
Take care och simma lungt.

Odd fellow

Tjenixen! Blev lunch på Masala hut idag med Pockis, Jonas och Elin. Var väldigt god (och stark!) mat så det var tur att Pockis övertala mig till att hänga med. Eller ja, jag var väl inte jättesvår att övertala. Vem säger nej när pojkvännen bjuder på lunch liksom?
Nu ska jag iväg på jobbintervju och sen ska det ju simmas som sagt. Känns som att jag tjatar om det hela tiden. Men först ska jag ringa upp Cecilia och höra vad hon hade på hjärtat när hon ringde innan.
Uppdaterar mer sen. Önska mig lycka till på intervjun!
Peace badboll

29/9 2010

Godmiddag! Solen skiner utanför mitt fönster idag så idag var det inte speciellt svårt att gå upp. Hoppade upp ur sängen vid 10 när Pockis begav sig till skolan. Frukost har jag inte ätit än, jag siktar in mig på en god lunch istället.
Har sammanfattat ännu ett kapitel körkortsteori och ska strax fortsättta. Blir en liten paus för att blogga och kolla igenom lite bilder som jag lagt till datorn från iPhonen. Ni ska få se några strax, jag lovar.
Har läst tidningen också (på nätet då såklart) och pratat med Hanna lite. Och med Linn! Hanna och jag diskuterade lite angående dagens rent ut sagt sjuka Sverige.

Nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag äta lunch. I eftermiddag ska jag och mamma simma och det ser jag fram emot! Slänger in lite bilder från iPhonen också, so here you go.
Hästen är en otroligt söt 3åring som jag vill ha köpa, katten är min söta bebis, sjön är fin och godisglassen är god.
Take care!


Jag är så konstig :(

Först och främst måste jag be om ursäkt till mina nära och kära för att jag är så konstig. Jag vet inte riktigt vad som är felet på mig men jag är superkonstig ibland, ganska ofta om jag ska vara ärlig.
Jag går ofta runt och pratar med mig själv, eller bara pratar rakt ut.
Som nu ikväll blev jag lite hungrig, och då gick jag runt i säkert 10 minuter och pratade med mig själv om hur jobbigt det var att jag var hungrig nu och att jag åt för inte alls längesen så jag borde verkligen inte vara hungrig.
Fick spel på mig själv nyss när jag kollade på Superstars också. Jag blir en extra kommentator, sitter och kommenterar allt för mig själv och när jag tänker efter så måste det låta så jäkla dumt. "Bra hopp där men det är långt ifrån tillräckligt grabben", och det är en av de mest "okeja" grejerna jag sa. Resten vågar jag inte skriva ens, så konstig är jag ibland!
Ibland hör jag Pockis skratta åt mig när jag går och pratar för mig själv. Och när jag äter och tycker något är gott så hörs det "mmmmmmmmmmmm" från min strupe. Vilket folk också ofta skrattar åt.

Så, nu vet alla hur konstig jag är, och jag vet om det själv också! Så förlåt nära och kära för att jag är så konstig, men jag ger er en del goda skratt iallafall, eller hur? Och i efterhand så skrattar jag nästan alltid åt mig själv och säger "Ida, du är bra dum du ibland, vad sägs om att stänga igen foderluckan för en gångs skull?"
Jag är inte som alla andra, inte sådär vanlig, och det kan nog både åtta och tolv personer intyga =)
Take care!



Här ska det simmas

Imorgon ska jag och mamma simma! Det ska bli så roligt!
Har glömt berätta att jag var ute och sprang en liten runda imorse, blev bara lite mer än 25 minuter. Imorgon ska jag till Stadsbiblioteket, ska kanske springa dit. Hrm, får nog ta mig en liten funderar på det där. Har skrivit en lista på böcker som jag vill låna och en ljudbok.

Snart ska jag och Pockis göra löjromsmackor till efterrätt. Har ätit en hel del idag, är egentligen fortfarande mätt sedan lunchen med Kerstin men äh, några löjromsmackor går alltid ner! Det vet ju alla som känner mig, att löjromsmackor är något av det godaste jag vet..

Nej, dags att fixa löjromsmackor.
Take care!





When you touch me like this, when you hold me like that.

Står i köket och lagar mat och sjunger till en grym låt. Två olika verisioner av låten. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest, så därför slänger jag in båda. Snart kommer min älskling hem och då ska han få sig en dunderkram och puss!

28/9 2010

Lunchen var väldigt god och Jakob var hur duktig som helst. Väldigt stilig var han också. Blir stolt över min duktiga kusin. Vi bokade faktiskt bord till nästa gång också. Jag hoppas att mamma eller Sofie kan följa med nästa gång också så att dem kan se hur duktig Jakob är. Maten var väldigt god där, över förväntan helt klart!

Nu ska jag fortsätta plugga körkortsteori, har fixat en ny spellista på Spotify så det kan hända att jag tar något litet danssteg också. Nej, dags att plugga. Tänkte föra över lite bilder från iPhonen till datorn senare.
Take care!


Slänger in en gammal bild på mig och Meli också bara för att jag saknar henne en aning! (bilden är förövrigt tagen runt klockan 6 på morgonen.)


Lunch med moster Kerstin

Hej alla barn nu blir det barnprogram titta här vad moster Kerstin tar fram! En lunch för två, ja så kan det gå!
Ska strax luncha med min moster Kerstin på Vipeholmsskolan där Jakob serverar idag! Min kusin, hennes son, för er som vill veta. Det är dock ett jäkla mysterium att hitta rätt här. Jag fattar ingenting. Nu står här tack och lov en skylt. Restaurang Vipan, det måste ju vara rätt? Magen kurrar så jag hoppas det bjuds på något gott!
Uppdaterar mer senare! Take care och smaklig måltid!

Fiskpinnar och idol

Godkväll! Grabbarna vann matchen med 3-1. Duktigt!
När vi kom hem käkade vi fiskpinnar och potatismos! Jäkligt gott! Nu ska vi titta på idol och mysa. Ska försöka att inte somna i soffan idag som vi gjort de senaste kvällarna och vaknat svettiga och klibbiga vid 4.. Visst att det är mysigt att somna i soffan tillsammans men det blir för varmt och klibbigt efter några timmar. Dessutom älskar jag vår säng, sover som en sten i den! Nej, idol och mys!
Take care!

Fotollsflickvän

Sitter och tittar på när Pockis spelar fotboll. Har inte missat många matcher kan jag stolt säga. Sanningen är att jag tycker att det är ganska kul att kolla när Pockis spelar. Just nu står det 0-0 men förhoppningsvis. Åh, vilket läge dom hade där, tusan att bollen inte gick in. Nej, nu ska jag fortsätta kolla. Bäst att hålla koll på var bollen är så att jag inte får den i huvudet.. Update: 1-1 några sekunder efter att jag publicerat inlägget. Update 2: 2-1 Update 3: 3-1

Snart är det dags att börja jobba för snar...

img_0089 (MMS)

Snart är det dags att börja jobba för snart kommer alla!


Did I throw it away?

Godmiddag! Sitter på bussen just nu, ska möta upp mamma i Veberöd och sen köra in till Malmö för att jobba. Malmö-Göteborg är det idag, så det kommer nog vara en del folk och förhoppningsvis bra tryck. Dock lät det inte vara bättre än när det var Malmö-Helsingborg. Igår somnade jag och Pockis i soffan, i samma soffa dessutom, gissa om det var svettigt efter 4 timmar. Jaja, det var nog mysigt. Nu verkar det som att bussen har gått sönder. Toppenkul. Bloggar mer senare idag. Kanske slänger in en bild från jobb, nu när jag har lärt mig att mmsa in bilder till bloggen! Take care.

Försöker lära mig mobilblogga. Går sådär t...

Försöker lära mig mobilblogga. Går sådär tror jag? Vet inte ens om detta inlägget kommer upp. Men det återstår att se!


SMS-inlägg

img_0079 (MMS)


Show me heaven

Godkväll! Ligger i soffan och tittar på Milan-Genoa matchen. Så kul är min lördagskväll! Nej, det är rätt skönt faktiskt att inte göra något. Igår var jag hemma hos mina kära föräldrar och åt fondue, mumsigt var det! Blev väldigt allergisk igår efter att jag och Cecilia kom hem från veterinären. Svullen, röd och sådär äckligt jobbigt snuvig och "kli-ig". Näsan, ögonen och halsen var mina värsta ovänner igår. Fyför vad jag mådde dåligt.
Näsan kliar fortfarande något sjukt, vet inte var jag ska ta vägen riktigt. Hoppas det är borta till imorgon eftersom jag ska jobba imorgon..
Idag har inte hänt så mycket, jag och Pockis var ute på stan och lunchade med Jonas och Elin. Resten av dagen har spenderats i soffan. Ska strax äta kräftor och dricka lite vin. Blir väl någon film ikväll och lite mys på det.
Ha en kul kväll!
Take care!

Long, long time ago, but I can still remember.

Godkväll! Har varit en lång dag idag men jag har hunnit med massor, tack och lov.
Hann bli klar med tvätten, fick tvättat 5 maskiner, hann laga mat innan mamma kom och sen nu ikväll har jag varit iväg och stressat ner lite hos hästarna. Var tänkt att jag skulle rida mammas pålle men när en annan tjej frågade mig om jag ville testa hennes häst så kunde jag inte motstå frestelsen. Det var en dressyrhäst som gått höga klasser i dressyr. Stor, brun, fin i formen, pigg och glad men oerhört lyhörd. Kan ni gissa vem den var lik?
Min älskade Honey Bunny såklart. Har sett den bli riden några gånger innan och har tänkt att den är lite lik Honey Bunny men inte reflekterat mer än så över det. Hoppade upp och blev kär efter några travsteg.
Satt och lös som en sol, log bredare än på länge och bara njöt av känslan att hästen gjorde exakt vad jag bad om, och det gick så jäkla bra! Och det var så roligt! Hästen var fantastisk i galoppen, en riktig gunghäst.
Och som den kunde korta, öka och samla sig. Och galoppombytena.
Hästen var fantastik helt enkelt och det var fantastiskt att få tillbaka lite av den känslan jag hade när jag red Honey Bunny. Det var så roligt och så underbart.
Honey Bunny var några snäpp vassare, några snäpp bättre och några snäpp snyggare men så kommer det nog alltid att vara. Den där första kärleken och lyckan kommer alltid vara Honey Bunny.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp vid 9 imorgon, handla och sen åka till Cecilia. Vi ska iväg till veterinären med Kajsa. Uppdaterar mer imorgon.
Take care!


-

Såra mig hellre med sanningen än med lögner.

Fail

Gick nyss till Tage. Såg skylten "lunch 13-14". Knackade på i hopp om att han var där inne och åt. Ingen öppnar. Ringer honom, han är i Bjärred. Men jag fick mig en skön promenad ute i det härliga vädret iallafall. Tror jag ska gå en promenad på 20 minuter, för då är tvätten klar när jag kommer tillbaka. Ja, så får det bli. Eller så går jag och köper glass och sätter mig och äter den någonstans i solen. Jag älskar solen!

Rasande

Vad är det folk har svårt att fatta? Har man tvättid mellan 7-12, då slänger man inte in en maskin tvätt till vid sisådär 11.55! Jävla puckon. Nu får jag vänta 40 minuter på att deras jävla tvätt ska bli kvar, PÅ MIN TVÄTTID!! Vad är det som är så svårt att fatta? Nötter. Blir så arg när folk inte bar kan följa simpla regler. Hade det gått att avbryta tvättmaskinen hade jag gjort det och slängt ut deras kläder på golvet. Tvätta på er egen tid och ge fan i min!

Lämnade en arg lapp och hoppas lite på att jag ser vem det är när jag går ner om 40 minuter.
Kom just på att om man drar strömmen borde det gå att öppna tvättmaskinen.. Hrm, devil Ida här som sitter och smider planer. Nu ska jag nog laga lunch och sen ska jag ner och slänga i MINA kläder i MIN tvättmaskin och sen ska jag gå till Tage som får muntra upp mig lite. Ska köpa lite grejs till mina skor också.

Nej, ha det bra och tvätta bara på din egen tvättid! Annars kommer min goda vän tvätträtt anden och besöker dig!


Mosmos mums

Har varit ute och ridit med mamma! Blev en tur ut och sen lite arbete i paddocken. Var kul att sitta på hästryggen igen! Ska förmodligen rida imorgon igen om vädret är bra. Nu står vi och väntar på mat i Svedalas bästa gatukök. Mums. Ska hem till mormor och morfar och äta det och sen köra till Lund. Nu är maten klar! Take care!

Önskelista

Hej alla miljonärer och miljadärer (och tomten!)! Ni bad om min önskelista, och här har ni den!


Good morning nerd

Godmorgon! Har varit vaken sen Pockis gick upp, så ungefär en timme. Har väl slumrat till lite någon gång kanske. Ligger fortfarande kvar och drar mig i min varma, sköna säng. Ska snart gå upp och göra frukost hade jag tänkt. Efter frukosten ska jag svara på lite mail och sen pluggeliplugga.
Ska hämta mina ridkläder som ligger på vinden också. Ikväll ska jag nämligen iväg till två hästar och skumpa runt.

Nej, om man kanske ska lyfta på rumpan och hoppa upp ur sängen. (nu brottas min hjärna med hjärtat. Hjärnan vill upp, hjärtat vill ligga kvar. Hjärnan vann så nu ska jag hoppa upp och klä på mig)

Ha en fin dag!
Take care!

Girls just wanna have fun

Dagen har gått undan som vanligt, har pluggat körkortsteori sisådär hela dagen känns det som. Nej, har hunnit med att städa och skala räkor också. Och lite annat trams såklart. Har hittat ett grymt roligt spel till iPhonen som jag har spelat en del idag.. Nu väntar jag mest på att Pockis ska komma hem från jobbmötet så att vi kan äta. Räkor i chilisås är det som står på schemat ikväll, ska bli gott.

Annars har jag väl inte något sådär roligt att komma med. Ser ni programmet "lite sällskap" på 5:an med Filip och Fredrik? Jag älskar det! Så, om ni inte ser det. In på kanal5play med er och kolla in de senaste avsnitten. Filip och Fredrik är bäst, gillar alla deras program.

Nej, nu har jag inget mer att komma med. Kommer bara bli massa blablabla om jag fortsätter skriva.
Take care! Och titta in klippet nedanför, jag gillar det.

(nu sms:ade Pockis och sa att han var på väg hem, vilket betyder FÖÖÖÖDA!)



Haha, och detta. Det bästa är när Samuelsson kommer in!

Teoriboken är min bästa vän

Godmiddag! Har varit vaken sen lite efter 10 men inte orkat gå upp. Det är så skönt att ligga och dra sig i sängen. Har gjort lite frukost som jag ligger i sängen och äter, samtidigt som jag läser körkortsteori. Och pratar lite med Carro. Tänkte passa på att plugga nu när Pockis inte är hemma. Funderar lite på att fixa en ansiktsmask också. Det är också en sak jag brukar passa på att göra när Pockis inte är hemma. Har en grön lera som ansiktsmask och jag ser kanske inte jättecharmig ut när den är på. Även fast Pockis brukar säga att jag ser ut som ett gulligt grönt lermonster.. Nej, dags att fortsätta! Får se om jag orkar med en joggingtur idag eller hur det blir. Take care!

Stronger

Åhtjena ja. Märktes att det var ett tag sen jag var ute och sprang. 25 minuter sen var jag död. Men det var iallafall mer än jag trodde att jag skulle klara. När jag tänker efter är det rätt sjukt att jag kan ha gått från att ha tränat varje dag till att nu träna max 1 gång i månaden.
Tänker tillbaka på hur det var när jag Honey Bunny levde. Jag var i stallet varje dag och red och fixade, tränade innebandy, hade idrott 2 ggr i veckan + att jag var ute och joggade minst 3-4 ggr i veckan. Hur hann jag? Hur orkade jag? Hade en helt annan energi då uppenbarligen. Tror min kära Honey Bunny gav mig all energi, måste varit därför den försvann när vi avlivade henne. Min fina häst.

Slut på deppandet! Nu ska jag duscha och sen laga mat. Pockis kommer hem från gymmet om ett tag och då vill jag vara klar i duschen så vi slipper trängas och tjafsa om vem som ska hålla i vattenslangen, eller heter det duschslangen? However. Duschen väntar.

Så jäkla biffig jag är. Haha, får kanske börja träna lite. Och klippa mig.

Run this town

Träningskläderna är på och iPhonen är full med bra musik! Dags att jogga! Ciao! (Kommer vara död om 2 minuter)

Yes!!

Äntligen har jag lärt mig hur man bloggar från iPhonen. Grattis till mig! Nu ska jag fortsätta plugga!

Dessa rubriker är ett ständigt problem!

Åh, rubrikerna har jag alltid svårt att komma på. Och nu har jag ju redan skrivit ett inlägg som har rubriken "20/9 2010", då kan jag ju inte skriva ett inlägg till med samma rubrik. Nej, det funkar inte i mitt huvud. Så, från och med idag testar jag något nytt! Vad det blir vet jag inte än!

Jag och Pockis gick upp för någon timme sen, låg och drog oss i sängen ett tag men sen blev Pockis tråkig och började knappa på sin iPhone, så då gav jag upp och gick upp. Inget mysigt när iPhonen är viktigare än mig! Gillar det inte alls.

Har inte så mycket planerat i veckan, på fredag ska jag iväg med Cecilia men det är nog allt jag har planerat. Ska lägga extra mycket tid på körkortsteorin denna veckan. Ska strax sätta mig och börja läsa för dagen. Ska ringa Anette och boka ett möte med henne också, har lite frågor jag vill ha svar på.

Joggingturen får nog vänta tills i eftermiddag för det är verkligen skitväder ute. Det är grått, regnar, blåser och är lika kallt och rått som Sverige brukar vara. Jag vill åka utomlands. Utan tvekan. Sol och värme är vad jag vill ha.

Nej, dags att börja plugga körkortsteori. Take care!



20/9 2010

Är åter hemma i Lund efter en helg uppe hos Jockes föräldrar i Skövde. Har haft det bra som vanligt, ätit gott och busat med barnen. Kom hem vid 14.30 idag och då åkte vi och handlade direkt. Så nu är kylen och frysen full igen.

Har följt valet hela kvällen hemma hos Elin och Jonas. Kom hem lite efter tolv. Känner mig rätt seg och sliten så jag funderar på att gå och lägga mig snart. Vet inte riktigt vad jag ska säga om valet och hur det blev. Men Sd i riksdagen? Come on Sweden. Blir fyra spännande år detta.

Pockis börjar inte förrän 13 imorgon så jag tar lite sovmorgon med honom imorgon. På morgondagens schema står det plugga körkortsteori, träna, städa lite, hitta tvättid (får absolut inte glömma det!!) och en del annat. Blir kanske lite häst på kvällen också. Har inte ridit sen innan sommaren (förutom på vildhästen jag red in i New Forest. Skämt åsido, haha oj vad kul du var där. Märker ni att jag börjar bli trött eller? Drar dåliga skämt och skriver om mig själv i 3:e person.)

Nej, nu går jag och lägger mig.
Take care!

Gissa vem denna blicken går till idag?

Min kära

Pojkvän är bäst. Åh, jag är så glad att jag har honom. NU ska jag pussa på honom!
Jag älskar min pojkvän!

All in ikväll

Nu taggar jag och flickorna inför en kväll på White. Ska bli väldigt roligt. Jag vill DANSA!
Nu blir det Fellini och sen får vi se om vi går hem till lägenheten och förfestar lite till eller hur vi gör.
KUL ska vi ha iallafall!
Ha en underbar kväll alla! Det tänker iallafall jag ha!
Slänger in den grymmaste låten för tillfället också, hoppas den spelas ikväll. Då vet jag någon som kommer bli galen iallafall..
Take care!


Samson



10/9 2010

Har försökt uppdatera bloggen från min iPhone men jag har inte riktigt klurat ut hur man gör än. Det går bara att skriva en rubrik, det går inte att skriva mer liksom. Hrm, får klura lite på det helt enkelt.

Har kört en del bil i stan med pappa i veckan, både i Malmö och Lund och det har gått hur bra som helst. Vilket är skönt då det inte är långt kvar tills uppkörning och så. Nervös som ett jag vet inte vad är jag. Fast jag är mer nervös inför teorin, körningen är jag inte så nervös för.

Idag har jag i stort sett bara spelat xbox och druckit oboy. Rätt skönt faktiskt.
Igår var jag hos farmor och fikade innan jag skulle på jobb intervju. Intervjun gick galant, introduktion på tisdag och börjar på onsdag. Var även inne hos Tage en sväng och fikade och lekte med iPhonen. Vi spelade in en grym film också, får se om den kommer upp här.

Nej, nu ska jag fixa lite inför maten ikväll och sen spela ännu lite mer xbox. Blir nog en lugn kväll idag, kanske att vi åker upp till Söder och spelar lite xbox. Som om att jag inte gjort det tillräckligt många timmar idag..
Behöver jag säga att Pockis fick stryk igår när vi spelade need for speed? Jag är grym på need for speed. Och Halo.

Take care!

-

Till alla snälla!Till Hampus!!! Och Hanna!!

Projekt paj påbörjat.

Pajdegen står i ugnen och blir fin. Håller på med fyllningen nu och det kan nog bli riktigt bra faktiskt. Min lunch var smarresmaskens! Pockis är hemma nu och står i duschen och sjunger. Haha. Han är för söt.
Nej, nu ska jag fortsätta med pajen och sen börjar det bli dags att hitta kläder och sådär. Ska duscha, måla naglarna, fixa håret och en hel del till innan flickorna kommer. Bordet ska vara dukat och vinet upphällt när dem kommer!
Dags att sätta igång med andra ord!


On my way

Är på väg till affären nu. Ska handla grejs till pajen och sen ska jag se om jag hittar några fina hattar till oss.
Städningen är klar och jag ska in om tvättstugan innan jag går upp i lägenheten.
Nej, dags att handla. Får se om jag hittar något gott att äta till lunch också, börjar kurra i magen min.

Fix inför ikväll

Håller på att städa lite här hemma inför ikväll när mina fina flickor kommer hit. Kräftorna och vinet är fixat.
Städning, tvättning, handling, paj och lite annat smått och gott kvar att fixa. Ja, ni läste rätt. Jag ska göra paj. Fetaost&soltorkadetomater paj blir det. Nu ska jag höja musiken lite och börja dansa med dammsugaren.

Take care och ursäkta för ett konstigt inlägg.
Och en krya på dig kram till mamma som har opererat huvudet. KRAM!

Jobb&iphone4 KLIRRAT!

Idag har jag fixat jobb och en iphone 4. Känns bra. Imorgon kommer jag säga 4 ord som kommer kännas så otroligt bra. På fredag är det kräftskiva med mina fina flickor och det ska bli så mysigt och roligt.
På tal om roligt så hade jag och Hanna väldigt roligt ute i fredags. Hampus var snäll och bjöd på både det ena och det andra. Fri bar kan man väl säga att jag hade. Ja, rätt bra på G var jag och Hanna efter ett tag. Haha! En väldigt rolig kväll med massor med goda drinkar, bra musik, ganska god kebab och ett väldigt trevligt sällskap.
All cred till Hampus som fixade allt så bra!

Nu har jag och Pockis ätit goda hemmalagade hamburgare. Tittar på fångarna på fortet och kramas, me like.
Nu orkar jag inte skriva mer här så jag slänger in två bilder från utgången istället. Frågan är var alla bilder på Hanna är? Hon har bara lagt upp dem på mig på facebook, inte på sig själv. Vilket jag tycker är synd eftersom Hanna är typ gulligast i världen! Får ta massa bilder med min kamera på fredag helt enkelt.