Update

Längesen jag uppdaterade, Calle har varit snäll och uppdaterat och förnyat designen här. Tacktack myrstack.
Livet rullar på i vanlig ordning. De senaste veckorna har varit great, fint väder, grillning på stranden, träffat vännerna mycket, umgåts med Jockepocke, fikat med vänner, varit på tjejmiddagar. I like my life.
Övningskörningen rullar också på riktigt bra nu, det är kul och det går bra!

Imorgon är det skola som gäller, kort dag, 9.45-13.00, me like. Efter skolan bär det av till Jocke för att träffa honom en stund och sen blir det fika med Sofia vid 14.30, efter fikan bär det av hem till Jocke igen för att sova där, myspys.
Helgen är inte planerad till hundra men lördagen ska spenderas med Jocke i Malmös och Lunds klädaffärer.
Vi ska förhoppningsvis hinna se lite fotboll också och sen ska jag vinna över honom när vi spelar basket, good luck!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom idrotten en gång till och sen ska jag förhoppningsvis orka läsa några sidor till i engelskboken.

Take care

Ida är sämst i Skåne på att uppdatera...

...så därför gör jag det åt henne. Liksom herrgegud ska det behöva gå så långt så att någon som bor ända uppe i Slöddertälje tvingas skriva här för att det ska finnas något att läsa.

Hursomhelst! Jag gjorde om idas blogg idag, kanske märks. Ida tackar och bockar genom att hacka min bilddagbok och lägga upp bilder på strutsar och ha sig, Nu ska ni ju inte tro att ida är värsta datasnillet, lösenordet var ju "Flingor" vilket kanske säger mer om mig än om henne. nåja.
Schysstberg.  Men ida är snäll hon, jag också, därför lägger jag upp en bild på ida. Tjarå!

 // Calle






Måndag

Uppdateringen har inte varit på topp, men så är det ibland.
I torsdags så var det bowling och käk på Viggos med Jocke och hans vänner.
Jag bowlade inte, vägrar skämma ut mig så mycket igen, bowling är inte min grej helt enkelt.
Fredagen var det pex och det var mycket bra, jag, becci, agnes och sara skrattade mycket! Efter det bar det av till Jocke och hans vänner för att festa lite. Vaknade upp bredvid Jocke på lördagen och vi tog det lugnt hela dagen. På kvällen begav vi oss av mot Funge och Johan. Vi tittade på film och åt marängssschwischsch, mums.
Jag och Jocke gick hem vid 23 tiden, vi tänkte kolla på film men jag somnade som vanligt.
Söndagen gick undan och vi gjorde inte mycket vettigt. På kvällen bar det av mot Viggos för att äta. Vi är så nyttiga så..
Vid 2.30 blev vi hungriga och tog cykeln till Statoil och käkade lite där. Lite smått galna men kul och gott var det. Somnade fort när vi kom hem igen. Idag har vi tagit det lugnt, pluggat och varit ute i det fina vädert.
 
Jag mötte upp mamma i Staffanstorp vid 17.30 och sen körde jag hem, gick jättebra!
Efter att jag ätit bar det av ut till Jissebebisen som lekte hingst idag, pigg och brallig, men det gick bra att rida bebishesten ändå.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film och försöka sova. Eller nej, först ska jag äta lite oliver och parmaskinka.
Take care





http://mittlivsabina74.blogspot.com/

+

Musiken dånandes i öronen och benen som fortsätter springa på ren vilja. Känna hur utmattad man är och hur man helst bara vill lägga sig ner och andas, men fortsätta springa, fortsätta känna hur pulsen stiger mer och mer.
Ta ut dig till max, tills du verkligen inte klarar mer., tills alla krafter är slut. Tills du har rensat alla tankarna, tills kroppen är död av utmattning.
Det är då jag mår som bäst, och nu ska jag rensa alla tankar och ta ut mig till max.