Mys i sängen

Myser med min sötnos. Hon vill mest busa dock..


Blä för att vara sjuk

Blev ingen uppdatering igår. Jag var seg och halvkrasslig på morgonen, blev bättre under dagen och kraschade totalt på kvällen. Somnade på golvet medan jag tittade på os invigningen. Skönt att sova på golvet. Var ute med valpis vid 7 imorse, jag satt på terassen och försökte hålla mig vaken och hon skötte sig själv. Hon är så duktig min lilla valpis. När hon var nöjd ute gick vi upp och la oss igen. Valpisen somnade sött på min axel. Tycker om mitt hjärta så mycket. Resten av dagen har jag bara knaprat Ipren och vilat. Har kollat os sändningarna på ipaden och spelat lite rumble. Fick ipaden av mina världsbästa föräldrar när jag fyllde år. Fick massa fint av alla nära och kära. TACK! Nu ska jag fortsätta vila. Puss


Sötplutt

Min lilla sötplutt till valp. Ska försöka uppdatera lite här ikväll, har ju hänt en del plus att jag fyllt 20 (!) år! Som sagt, ska försöka uppdatera lite ikväll :) Så länge får ni en bild på min lilla valp.


Trellehulla

Tjenixen fixen! Läget? I förmiddags var farmor här och fikade, jag körde henne hem vid 14 och efter det körde jag och Astrid ner till kusinen i Trelleborg. Vi fikade, busade med Astrid, åt kvällsmat, gick till parken med busAstrid, spelade kort och bara hade det bra. Mysig dag.


Nybadad!

Lilla Astrid är trött och har den vildaste frillan man kan ha efter att ha badat. Ikväll blir det grillning hemma med fina gäster! =) Puss


Myser med valpis

Idag har Astrid slått rekord. Hon sov till 9.15, myste med mig i sängen till 9.30 och var ute först 9.35. Hon har börjat bli bra på att hålla sig. Duktig valp! Hon är så mysig!


Mitt hjärta


Blogg.se suger

Alla ni som bloggar/bloggat via blogg.se vet hur VÄRDELÖST det är. Nu har blogg.se appen lagt av IGEN. Går inte ens att logga in. Blir så trött på det. Varför fixar dom aldrig till problemen?
Har börjat kika runt på lite andra alternativ eftersom blogg.se inte funkar som det ska.

Nu vet ni varför uppdateringen är värdelös iallafall. Sitter ju inte framför datorn allt för ofta och eftersom att det bara är därifrån man kan uppdatera så blir det såhär tomt i bloggen.
Mycket smidigare att blogga via appen.. Om den nu hade funkat. SKÄRPNING blogg.se!!


Hihi

 
Syns bilden med massa bilder? Gjorde bara en snabb test för att se om det funkar med allt det nya blogg.se fixar med.

Big Mouth...

Lina visade mig detta klippet en natt i London... Säger både haha och fyfan vad han/hon/den/det ser creeepy ut stundtals!
 
 

Trött valp

Jag är hemma från London och har ägnat hela dagen åt att busa med min fina valp. Vi har varit ute och gått en runda och sen har vi busat i trädgården. Massa mys!

Nu sover hon gott =)