-

otillräcklig.

Jag ogillar Norge.

Ja, just nu känner jag ett starkt hat mot Norge. Självklart att Norge ska ha lediga jobb.
Detta kommer ju bli bra, just great. Eller? Att inte få träffa personen man tycker om på förbaskade månader kommer inte bli lätt. Och självklart är det de bästa månaderna, de mysigaste och roligaste månaderna, de månaderna när man har som mest tid. Norge, dra åt skogen.

Måndag

Helgen är återigen över, och jag är återigen sjuk. Kände mig dålig redan i onsdags förra veckan så jag gick hem från skolan efter att jag skrivit matte nationellt. Kände mig bättre på torsdagen så jag traskade glatt iväg till skolan. Skulle jag inte gjort. Fredag var jag dålig igen och fick stanna hemma. Varit sjuk hela helgen och det sitter fortfarande i.
Var hos doktorn innan idag, tog blodprov och sådant trams. Antigen så har jag körtelfeber eller så är det bara en seg och långdragen infektion, kul!

Lilla hästen Lilja kom till mig förra helgen. Urläckert 5-årigt sto efter Feliciano, Beach Boy. Beat that!
Slänger in en bild på henne från våran första promenad här hemma, snell hest.

Nu ska jag återigen lägga mig i soffan och sova lite, hur mycket jag än sover så är jag trött när jag vaknar.
Jag hade nog kunnat sova i sisådär 1 vecka, fast då hade jag missat alldeles för mycket, så det hade inte funkat.

Take care.





Tisdag

Idag fick min älskade lilla tiger somna in i min famn.
Vila i frid Lucky.


6 månader

9/5, 6 månader utan Honey Bunny, min älskade häst. Jag saknar dig.bäst

Torsdag

Dålig upppdatering, jag vet. Men jag har annat för mig helt enkelt. Imorgon blir det mys och kinamat med Jocke och på lördag blir det tjejmiddag och fest. Förhoppningsvis kommer också lilla hästen Lilja på lördag, 5 årigt halvblodssto efter Feliciano, Beach Boy, jag klagar inte på stammen iallafall. Har provridit henne några gånger och hon är great, pigg och alert att rida men med ett hejdundrande temprament, precis som jag vill ha det.
Det är mycket att jobba med men det ska bli roligt. Söndagen är inte riktigt bestämd, men det blir plugg och stallet och kanske Jocke, vi får se. 
Skolan flyter på, vi ha rmycket prov och så nu, mycket nationella. Men det har känts bra hittills, det svåraste kommer på onsdag, matte, ajsing.

Idag har jag varit och ridit hos Cecilia, vi var nära att åka av några gånger både två, två pigga hästar och två okoncentrerade ryttare.. Jag fasar lite för hur pigg Lilja kommer bli när hon får komma ut, kan bli spännande.

Nu ska jag och Jocke snart ut på en powerwalk. Jag börjar komma igång ordentligt med träningen nu, det känns bra. Sprang en lång runda igår vid 22 tiden, det var mörkt ute och jag var helt ensam, det var riktigt skönt och jag kände att kroppen funkade som jag ville. Jag sprang tills jag var helt slut och då var jag nöjd, då kändes det bra.

Nej, som sagt, powerwalken väntar och sedan mys framför TV:n.
Kanske uppdaterar mer denna veckan, vi får se.
Take care.

-

Ni vet den där känslan av att man kommer göra någon besviken hur man än gör, vad man än väljer?
Jag hatar den känslan och den besöker mig allt för ofta. Jag behöver en paus, en break från verkligheten.

-

Someone special
You're the only one, my spirit's gold
You're someone special