Blääää

Sitter i bilen och väntar på att lillasyster ska bli klar. Har väntat i 30 minuter nu och bilen börjar bli kall :( Ska iväg till jobb sen och JOBBAJOBBAJOBBA till klockan 19. Jej!

Äh, hoppas ni har en fin dag. Puss


-


Spontanköp..

Är och köper en försenad julklapp till mig själv.. Lite lagom


Just for you.


Just for you. Congrats! 1-0!!

Uppdatering.. kommer

Dock bara inte just nu. Imorgon kväll kanske jag har tid. Eller nu. Ska kanske hoppa ner i sängen och mobilblogga lite medans Pockis duschar? Hrm. Måste bara måla naglarna först. Bloggen kommer inte riktigt i förstahand. Sorry for thaaaaat. Eller? Äh, färdig tramsat.
Förresten så har inläggen från tidigare i veckan kommit upp nu. Bara någar dagar försent. Jaja, inläggen trivdes väl i cyberspace. Eller något.
Puss

17:E DECEMBER JULKLAPP!

Åh, fast precis som Mercan så är detta en sak jag vill köpa till mig själv.. Någon gång, när jag gjort något riktigt bra, DÅ ska älsklingarna bli mina.

16:E DECEMBER JULKLAPP!

Favoriterna från Clinique! Behöver inte säga mer =)

15:E DECEMBER JULKLAPP!

Väska från Tiger of Sweden, matchande till min plånbok från Tiger of Sweden såklart =) Tror dock tyvärr inte att denna finns till salu längre :(

Film från i somras

Hade inte tänkt lägga upp denna filmen egentligen men äh. Jag bjuder er på ett gott skratt.

Martin, har du fått fler vänner på facebook nu? ;)

14:E DECEMBER JULKLAPP!

En alldelles egen Mercedes vill jag ha. Fast jag vill köpa den för egna, tjänade pengar. En present till mig själv.
Någon gång så.. Pappa, det är ditt fel =) Du har fått min intresserad av dessa monster när du köpte ditt monster =)

13:E DECEMBER JULKLAPP!

En vit/beige kavaj har jag letat efter hur länge som helst. Jag har inte hittat den perfekta än dock. Denna från Topshop är den snyggaste hittills. Nej, Angelicas från HM är den snyggaste hittills men den säljs inte längre. =(

Lil Wayne & Bruno Mars

Helt klart en ny favoritlåt!

12:E DECEMBER JULKLAPP!

Eftersom att denna önskelistan hittills inte innehåller ett enda par högklackade skor så känner jag att det är dags nu.. Detta är inte orginalskon, men orginalet har öppen tå och det gillar inte jag.. Så detta är Nellys variant som faktiskt är en helt okej kopia =) Skorna hade gärna fått hoppa in i min skogarderbo iallafall..

Massage

På väg till Svedala för att få massage!
Idag är Hondan min vän. Den är finis. Tack pappsi.


Ge mig min aptit!

Blä. Har i flera dagar varit utan min vanliga aptit. Jag brukar ju äta mycket och ALLTID. Alltid sugen på något. Nu? Ingenting! Aptiten är borta. Inte direkt hungrig och äter bara lite. Typ 1/4 av vad jag brukar äta. Jag brukar äta minst 7 mål om dagen. De senaste dagarna har jag ätit 2-3. Du som har snott min aptit, GE TILLBAKA DEN! Jag vill ha och behöver den!

Alla som känner mig vet att jag ALDRIG skulle nöja mig med tonfisk, keso och clementin till kvällsmat.. Jag skulle inte ens bli mätt på denna portionen. Ge mig MIN aptit tillbaka din tjuv!!


Guling

En styck film från någon gång i sommar när guling kom och väckte mig på sitt egna lilla vis. Jammade (?) utanför mitt fönster tills jag gick upp helt enkelt. Plutte vad söt han är.
Tycker rymlingen kan komma hem nu, han har varit borta i två veckor nu :(


Vad är förresten grejen med att jag kallar mig hans mamma? Haha, och kort därefter kliar jag mig i halsen på mitt egna vis.. Jag var charmig. Och nyvaken..

11:E DECEMBER JULKLAPP!

Ett träningskort på Actic hade inte varit fel =) Gerdahallen har tappat en hel del, luftkonditioneringen är kass, där är ALLTID en massa folk = maskinerna och löpbanden är nästan aldrig lediga. För att inte tala om crosstrainern, där får man ungefär köa en vecka för att få komma till.. Lite sådär halvtråkigt tycker jag.
Sen vet jag att det jobbar en GRYM kvinna på Actic. Och hennes pass vill jag gå på =)

Lagom.


10:E DECEMBER JULKLAPP!

Make up stores läppstift nummer 19 och nummer 28. (Sorry Pockis..)

9:E DECEMBER JULKLAPP!

Concealer från Make up store! En favorit som är på väg att ta slut så då passar det ju bra att önska sig en ny i julklapp =)

Trött tjej

Nu ska en jättetrött tjej äntligen gå och lägga sig. Det har varit en väldigt lång natt och dag. Flera timmar i stallet i väntan på att veterinären skulle komma och titta på Perfis ben som verkligen inte såg bra ut.. Vid 01 körde jag hem från stallet, då hade veterinären inte kommit än. Snälla stallägaren steg upp vid 5 när veterinären kom. Vid 8 åkte Perfi upp till Helsingborgs djursjukhus och där är hon kvar. Stackaren hade så ont igår, gjorde ont i mig att se henne ha så ont. Pärlan :(
Imorgon ska de göra ett ultraljud för att se hur det har gått med ligament och liknande. Där är en fraktur i bakknät men mer vet de inte just nu, så vi får se imorgon. Håller tummarna för Pärlan.

Blev inte många timmars sömn inatt och sen har jag jobbat idag men nu ska jag äntligen få sova. Är ju typ omöjligt att sova när man vet att hästen står i stallet och har så ont. Usch.

Nix, nu ska jag hoppa ner i sängen!
Puss på er!


7:E DECEMBER JULKLAPP!

Eftersom att min älskade Peak jacka har blivit lite av en stalljacka så behöver jag en riktigt varm vinterjacka. Jag har ju min älskade röda dunjacka från Levis men den är inte riktigt lika varm som Peak jackan är.
Jag tycker att det är värt att lägga ner lite mer pengar på en ordentlig vinterjacka än att köpa ny varje år.
Min Peak jacka har jag nog haft i 3-4-5(?) år och den är fortfarande underbar. Kvalitén är grym helt enkelt.


Därför önskar jag mig en Canada Goose Solaris Parka i militärgrön. Känner jag mig själv så kommer jag nog kanske köpa denna innan julafton dock. Beror lite på hur vädret blir kan jag ju säga.. Blir det askalaskallt så är nog jackan snart min, jag HATAR att frysa.

8:E DECEMBER JULKLAPP!

Zumba dvd så att man kan träna hemma! Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte att gå till gymmet när det är kallt och snö ute. Därför önskar jag mig en träningsskiva (?) så att jag kan träna hemma framför tvn!

6:e december JULKLAPP!

Min pärla hade det ju inte varit fel att få tillbaka i julklapp. Jag är säker på att hon mycket hellre ser mig som ägare än den ägaren hon har nu. Fina bilen..

5:e december JULKLAPP!

Ridstrumpor! Oväntat va? Pikeurs ridstrumpor är toppen enligt mig, tjocka och varma på foten och sen tunna uppåt benet. Perfekt att ha när man rider med ridstövlar som är tajta.. Jag diggar strumpisarna iallafall! =)



4:e december JULKLAPP!

Hehe.. Ja, jag är ju en nörd. Need for speed hot pursuit är helt klart ett av mina favoritspel, jag diggar det!
Så det önskar jag mig =)

Myskväll

Hrm, vi tittar på den animerade rödluvan. Har ni sett den? Det är en skum film. Hoodwink något tror jag att den heter. Skum men rätt lagom såhär efter att ha jobbat hela dagen.

However, jag har en mysig kväll med Pockis och Johan. Dom lagade mat innan också, fina boys det där.

Hoppas ni har en fin lördagskväll.


3:e december JULKLAPP!

När vi ändå är inne på hårprodukter kan jag lika bra önska mig lite schampoo och balsam ( annars kommer jag aldrig få ihop julklappar till 24 dagar..) 
Jag använder MATRIX BIOLAGE serien och är dundernöjd! Helt klart produkter värda pengarna =)

2:a december JULKLAPP!

Moroccanoil produkter är dagens julklapp! Har den vanliga oljan och är SÅ nöjd. Har ni inte testat, så testa!
Detta är den enda produkten jag använder till mitt hår, förutom schampoo och balsam då.
Idis ♥ Moroccanoil

Just for you.

Hej! Jag har noll motivation till att blogga. Jag önskar så att jag hade det eftersom att jag ser att ni är flitiga och är här inne och kollar ändå. Varje dag. Värmer lite i hjärtat sådär.
Fick nyss en lysande idé. Istället för att skicka ut en önskelista kan jag varje dag lägga upp en sak som jag önskar mig, här på bloggen! Ja, bra idé!


Börjar imorgon! Kommer ju nog dock inte kunna lägga upp något realistiskt varje dag för änsålänge har jag bara 4 saker på min önskelista till tomten. Äh, jag fixar det.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Puss på er!

image description

1:a december JULKLAPP!

Ett par Hunter stövlar! Jag vill ha ett par röda, svarta eller bruna. Och inte blanka, utan matta.
Storlek 37! Tack tomten! =)