The winner takes it all

"Du är den enda som bryr dig, den enda som frågar hur jag mår".
Haha, ett skratt rakt upp i ansiktet på mig eller vad? Hur många gånger har inte jag frågat dig hur du mår, hur många gånger jag inte försökt hjälpa dig? Hur många gånger har du frågat mig hur jag mår?
"Du är den enda som bryr dig, den enda som frågar hur jag mår" - måste säga att det känns bra att läsa det! Räknas det inte att jag har försökt hjälpa dig i snart 3 år? Räknas inte alla gånger jag har suttit och lyssnat på dig? Räknas inte alla sms och samtal? Räknas det inte att jag har hoppat över saker som har varit viktiga för mig och för att jag ska må bra bara för att du ska må bra istället? 
Räknas inget jag har gjort? Och så säger du till den här personen "du är den enda som bryr sig, den enda som frågar hur jag mår" Jag känner mig så totalt meningslös, allt jag har gjort, är det meningslöst?
Jag har satt dig framför mig själv, helt i onödan? För du har tydligen glömt att jag finns, du har glömt att jag har varit där för dig i snart 3 år. Visst, det är bara ett sms du har skickat, men det sårade faktiskt mig att läsa det.

Ni kanske inte förstår men jag orkar inte förklara, och ni behöver inte kommentera något dumt och onödigt för jag är trött på sådana kommentarer. Jag fixade inte denna bloggen för att få negativ kritik på hur jag ser ut eller för att få kommentarer som "Jag är stenkåt på dig snygging". Ska ni kommentera så gör det ordentligt, för annars tar jag bort bloggen. Och det är jätte snällt och gulligt av er som har "försvarat" mig, tack!

Nyår imorgon, FEST! Och Jag fick precis reda på att jag fårt träffa Niklas alias NillePille på nyår, och då blir det garanterat roligt!
Nu blir det duschen och sen film.
Take care!

Det är synd att du är så söt.

Tjenishejsan! Jag hade tänkt skriva en lång blogg idag, men nej, Amelie och Hanna ringde precis, ja, vi pratade alla samtidigt, och dom sa att dom kom till mig så det var bara att ta på sig lite kläder och städa rummet.
Blev en snabbstädning med hjälp av min snälla syster, TACK LINN,  och på med lite kläder bara.
Kommer säkert att bli en mycket trevlig kväll, även fast jag är trött som en get idag efter alla dagenshändelser som t.ex stan med Amelie, släktträff, kurragömma med lilla kusinen, monopol med kusinerna och en massa annat, kort sagt, jag är trött, min släkt är krävande och galen, ohyes! Men väldans trevliga och roliga också!
Och Martin och Anna var här igår, trevligt! Jag och Anna stod nog i en kvart och försökte få ur glassen ur formen, kände mig som en riktig hemmafru, nya yrket för mig kanske? Hur som helst så fick vi ut glassen så att vi kunde fixa efterätten, och den var MUMS! Var en väldigt trevlig kväll. Och jag kan inte förstå hur lilla kusinen Martin sprang runt och lekte kurragömma med mig för några år sedan, och nu är han 22, jäklar vad tiden går fort. 

Börjar undrar vart Amelie och Hanna har tagit vägen, dom kanske har lurat mig?
Nej, för nu kommer dom, TJING!

You make me smile, please stay for a while.

Idag har jag och pappsi varit och inhandlat en ny säng till mig, ( även fast jag fick ny för mindre än ett år sen ).
Blev en stor säng denna gången, 1,40. Så nu hoppas jag att jag inte ska ramla ner för sängen något mer.

Pratade med favorit Anna för några minuter sen och förhoppningsvis så åker jag upp till henne den 11:e januari, ska bli kul att träffas igen, var riktigt längesen! Också  kanske jag äntligen kan säga till Anton " jag kommer den 11:e, så då kan vi festa!".

Behöver jag säga att jag hade en bra jul? Nej, tänkte det. Men det var en bra jul iallafall.
Haha, jag och farfars tant hade högljudda diskusskusioner som nog alla blev lite chockade över, hon och jag tyckte ju inte riktigt lika. Men jag vann diskusionen, yes! Och jag hade faktiskt rätt, för det viskade farfar till mig sen ;D
Imorgon blir det stan med Amanda och Sofia, REA!  Och klippning och färgning vid 17. Och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra med mitt hår, great!

Och nu ska jag gå och lägga mig i min stooora säng och titta på film.
Take care people!

God Jul!

Julafton idag, jippijej! Jag tycker fortfarande att det är otroligt spännande, är som ett litet barn igen!
Och detta är min första jul som brunett.
Kalle Anka är tradition, måste ses varje år. Klockan 14.55 sitter jag i soffan och väntar på att det ska börja, får inte missa en minut. I år firar vi jul med farmor&Sven och farfar&Inger, trevligttrevligt.
Julmaten är ingen höjdare enligt mig så jag ska få överraskningsmat istället, mamma är snällis.
Kommer säkerligen bli något gott! Nej, nu ska jag gå ner och äta pepparkakor och dricka mjölk medans dom andra dricker glögg. Som sagt, jag blir som ett barn på julafton, och hur många barn tycker om glögg? Nej, jag tänkte det, inte många.

Och tack alla som har skickat supergulliga sms-julhälsningar, och alla som har ringt, gullisar!

Ha en riktigt bra jul och ta hand om varandra!
GOD JUL GOTT FOLK!


Never.

It's time to face the truth,
I will never be with you.
image7

I'm done with you, so goodbye.

Längesedan jag skrev, förlåt. Men nu sitter jag här, sjuk och allt. Blir nog en ganska lång blogg, har ju ett x antal dagar att skriva om.

Fredag 14/12
Skulle egentligen inte vara hemma men det ändrades ju, as usal.
Fredrik med familj kom hit, trevligttrevligt. Tittade på den nya American Pie, som inte var något att jubla över, blir dom inte bara sämre och sämre, eller är det bara jag som tycker det?
Jag blev trött efter filmen och bytte om till mjukisbrallor och linne, hel skönt.
 Fredrik och dom åkte hem vid 1 någon gång.

Gick och la mig men kunde inte somna, låg och funderade på vad jag skulle göra med mitt "kärleksliv", bestämde att jag skulle ge det en chans till.

Lördag 15/12
IKEA med pappa på förmiddagen, skulle kolla på julklapp, ny säng till mig. Osäker på om jag vill ha 120 eller 140, tror det blir 140. Men det känns nästan lite onödigt stort, jag kommer ju förmodligen ligga där heeeelt ensam, men aja det skadar väl aldrig att ha stor säng.

Bio med Amelie och Sabina på kvällen, Heartbreak Kid, ganska dryg enligt mig, typisk amerikansk film, man vet EXAKT vad som ska hända. Sen gick vi i Lund ett tag, slutade dock på Donkan, haha, satt där ett tag och skrattade åt en massa. Bussen hem och var hemma vid halv ett någon gång.
Jag skulle sova hos Amelie och vi tänkte att vi kunde gå hem till henne.
Amen visst, det var riktigt kallt och det var svart ute, såg ingenting. Så där stod vi, på en väg någonstans, det var mörkt och tyst och vi frös. Tur att vi hade våra mobiler, räddarna i nöden, Amelie satte på musik och jag lös med min mobil, och helt plötsligt var det inte så tyst och kallt längre, vi sjöng och dansade, måste sett roligt ut.
Efter ett tag ringde vi efter Amelies mamma, det var ganska kallt ändå. Väl hemma hos Amelie satte vi på en film, Scary Movie 3, jag somnade och blev väckt av Amelie när filmen var slut. Vi började se något på TV men vi somnade lika fort. Vaknade vid 4 av att någon sjöng på TV, stängde av TV:n och släckte lampan, och Amelie bara sov och sov.

Söndag 16/12
Jag och Amelie blev väckta vid 13.15 (!). Blev snabb frukost och sen fixa sig lite och sen åka iväg och kolla på match, först spelade mitt lag, F92, förlorade med 0-4, tyvärr. Gissa om jag ville vara med och spela, men nej, just det, mitt knä, jag får ju inte. Sen var det P92 som spelade, vann med 4-3, congrats boys!
Hem efter det och sen flöt kvällen på.

Måndag 17/12
Sjukhuset vid 8.30, skulle röntga knät. Blir inkallad och av med byxorna och så, och hon som ska röntga knät frågar "Vad i hela fridens namn har du gjort med ditt knä? Det är ju svullet som jag vet inte vad!", berättar hela historian igen, och får skäll igen för att jag har tränat efter cupen och första skadan. Dumma läkare som inte förstår att det inte är lätt att sitta still när man är van vid att träna 5-7 ggr i veckan. Fast jag har ju faktiskt varit duktig nu efter andra skadan, har inte tränat på 6 (!) veckor. Eller situps och så, men jag har inte sprungit på 6 veckor, och då är alltså min kondition gone, jätte roligt att bygga upp den igen, JEJ! Röntgades och sen var det skolan som gällde, funnyball.
Skulle åkt in till stan med Amelie men hon blev sjuk så jag åkte in själv och handlade julklappar, helt okej att gå själv i Malmö faktiskt. Och nu kan jag sätta kryss för ännu en sak jag har gjort, gått från Värnhem till Trianglen. Jag glömmer alltid om det är vid Värnhem eller vid Södervärn man ska hoppa av, så jag ringde pappa och frågade, han sa att jag skulle hoppa av vid Värnhem, det var närmst så. JAJA! Det var inte en glad Ida som gick från Värnhem till Trianglen, och ont i knät hade jag också. Men jag kom fram efter ett tag, tur att jag hittade. Pappa hade missuppfattat mig så han blev förlåten men var tvungen att handla hem glass till mig, haha, jag är elak. Fixade julklappar till vännerna och familjen. 

Tisdag 18/12 
Bussen in till Malmö idag igen, skulle fixa sista julklapparna och sen fixa naglarna. Hittade inga roliga julklappar.
Skulle ta buss 6 till Stadium för att sen gå till mammas jobb, jag hoppade av vid fel hållplats och fick gå lite extra, och där jag gick var det ÖDE, gick på en gångväg (?) och bredvid var där buskar, och jag såg framför mig hur någon hoppade utifrån buskarna och skrämde mig. Jag gick nog i 150 km/timmen där.
Sen in på mammas jobb en snabbis sen åkte vi och fixade naglarna, först jag och sen mamma. Jag somnade på golvet medans mamma fixade naglrna, vaknade av att mamma och Anna stod och pratade bredvid mig, och på min rumpa satt en katt, och det var ingen liten katt, typ såhär 8 kg katt. PLATTASS är jag nu.
Sen hem, duscha, sova.

Onsdag 19/12
Har bestämmt mig för att jag inte ska försöka få dig längre, det är omöjligt, så jag ger upp.
Lägger kärlekslivet på hyllan ett tag. Ska gå och lägga mig i soffan nu och kolla på Parlamentet, (L),fett med kärlek. Måste vara frisk tills imorgon, mysdag med klassen, bästabästa!

Take care people!

Tyst.

image3

Tyst, du vet hur mycket jag lider, allting som du säger, du vet hur det svider.
Sluta, du vet att jag inte vill höra, allt som du viskar tyst i mitt öra.
Varför har du så svårt att förstå, hur fruktansvärt illa du får mig att må.
Du frågar vad det är för fel på mig, jag viskar tyst tillbaka: jag hatar dig.

Jag är äcklad, och ännu mer äcklad.

Ja, jag är äcklad. Jag tycker verkligen inte om att du lägger ut bilder på min rumpa på bilddagboken, där vem fan som helst kan se det, känns jäkligt roligt faktiskt! Att du ens tar en bild på min rumpa, bara det är äckligt, varför egentligen? Och jag vet om att du har tagit bilder på mig flera gånger, men jag har alltid lyckats radera dom.

Du kan ju räkna med att jag kommer hämnas, jag kan ju lägga in någon av alla de bilder du har skickat på dig och din kropp, utan att jag har bett om att få bilder. Skulle du gilla det? Du skulle inte skämmas?
Du hade blivit arg men du tror inte att jag blir det när du lägger in bilder på min rumpa? Nej, jag ska acceptera det, jomen visst. Och att du ens vågar säga "vill ha dig" till mig, in your dreams säger jag bara, in your dreams.
Du anar inte hur bra det känns när i stort sett alla vet att du har lagt upp en bild på min rumpa, det känns rent ut sagt skitbra, verkligen skitbra! Jag är riktigt trött på dig, riktigt, riktigt trött på dig. Jag kan inte ens gå till skolan i de kläder jag vill längre, för jag vet att du kanske tittar ögonen ur dig eller att du tar någon bild och visar för dina kompisar som du har gjort så många gånger förr. Det är sjukt, verkligen helt sjukt. Och att du inte slutar fast jag har sagt till så många gånger, snart anmäler jag dig, visst det känns fel att anmäla en klasskompis men har jag något val? Du förstör så mycket för mig i skolan, att ständigt behöva tänka på vad jag ska ta på mig, vad jag kan ha på mig utan att du tar massa bilder. Jag vet att jag inte borde bry mig, men det känns så otroligt äckligt att veta att du kanske tar en bild eller två om jag har "fel" kläder på mig. Att du säger saker som "jag betalar dig om jag får duscha med dig" "den står fan så fort man ser dig", får mig att må illa, jag blir äcklad.
Ska jag acceptera detta eller vad ska jag göra?
För helvete, du är 15 snart 16, väx upp. Vilken man du är alltså, helt sanslöst.
Ge upp grabben, du kommer aldrig få mig.


Concrete angel.

Jahapp, då var man sjuk. Roligt värre, eller inte. Jag som hade superduperbraiga planer för dagen, det sumpades ju totalt. Hoppas jag är frisk imorgon, så dunder tråkigt att bara vara hemma, jag är rastlös.
Har mest tittat på tv och knarkat ipren idag, inget funkade, I still feel sick.
Och tv4 har börjat sända IDOL från början igen, gissa vad jag har kollat på hela dagen.

Har pratat med Cecilia idag, hon ville ha hjälp med Honey Bunny, får se om jag rider henne i helgen, bamsehästen.
Snart är det bonde söker fru, dagens höjdpunkt, lätt bäst! Bara kom på det sådär.

Och för er som inte vet; jag får inte träna på ett x antal veckor. Var hos doktorn med knät förra torsdagen, fick en utskällning av farbror doktor för att jag inte kommit in direkt när jag skadade knät, vilket var i februari.
Men jag menar, knät var ju bra igen efter 3-4 veckor, sen att jag har märkt av det lite då och då har jag inte brytt mig om, sånt som händer ju, ingen fara trodde jag. Sen skadade jag ju det för 4 veckor sen, och svullnaden har inte gått ner än, och det gör ont när jag springer, funnyball säger jag bara. Så farbror doktor gav mig träningsförbud till knät var röntgat, vilket lär ta ca en månad. SKA JAG INTE FÅ TRÄNA PÅ 1 MÅNAD?! Gissa om jag har spring i benen, har inte tränat på 5 veckor, och jag får inte träna på ett tag till, inte träna något som har med att springa och göra iallafall. Men jag har gjort upp ett eget träningspass, situps, armhävningar, rygglyft och sånt blir det för mig nu, och även en del yoga, och självklart promenader.
Sen när knät är "friskförklarat" igen så blir det innebandy onsdag&fredag, friskis&svettis måndag, tisdag, onsdag,torsdag&söndag + idrottslektionerna i skolan, 2st, om nu det räknas.

Och jag måste verkligen byta namn här på bloggen, ohyees, jag menar, hur snyggt är det på en skala?
Men hur gör man?! HJÄLP SÖKES!
Nejtusan, nu har Bonde söker fru börjat, JEJHEJ!



Through the wind and the rain
She stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved
Concrete angel

The first time to really feel alive

Hej och nej, idag orkar jag inte skriva något långt inlägg. Ni får nöja er med en bra låttext och lite info om min dag.
Julskyltning i Svedala idag, med bästaste Sofie. Nejtusan, nu ska jag duscha och sen blir det film.

So I found the reason to stay alive
Try a little harder see the other side
Talking to myself, too many sleepless nights
Try to find a meaning to this stupid life

I don't want your sympathy
Sometimes i don't know who to be

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, they just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first day of my life

So I found the reason to let it go
Tell you that I'm smilin', but I still need to grow
Will I find salvation in the arms of love?
Will it stop me searching?
Will it be enough?

I don't want your sympathy
Sometimes I don't know who to be

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, do you just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first day of my life

The first time to really feel alive
The first time to break the chain
The first time to walk away from pain

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, will you just want more
Hey, who's gonna make it back?
This could be the first day of your life

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, they just want more (ooh, yeah)
Hey, who's gonna shine a light?
This could be the first day of my life

Right here waiting for you.

Då var prao:n över, tråkigt faktiskt. Har haft 2 väldigt roliga veckor, gonna miss it all.
Det var hemskt att gå därifrån igår, och Sara och Agneta gjorde det inte enklare eftersom de grät. Det blev gruppkram ( en lååååång, helt crazy ) och sen var jag tvungen att springa till bussen. Fick lovord av dem iallafall, "hade du varit 18 år hade du varit anställd direkt", "du är utan tvekan den bästa praktikanten vi har haft", och mycket mer. Kändes verkligen kul att höra att jag har varit duktig, jag behövde höra det efter en ganska tuff vecka, inte på prao:n utan i livet. Jag säger bara en sak, TUSEN TACK NI SOM JOBBAR PÅ KICKS!

Och till något mindre roligt. Jag börjar faktiskt tröttna på dig, alla dina ursäkter och dina dåliga förklaringar.
Borde egentligen inte ge dig fler chanser, men dum som jag är så gör jag det. Dummadumma mig.
"ge mig inget hopp på oss om du inte har någon tro."

Förresten, jag var och julhandlade idag! Eller jag skulle handla julklappar och så, men det blev ju ungefär ingenting med det. Hittade verkligen inget roligt, bara massa tråkiga saker. Men det löser förhoppningsvis sig.

Ikväll blir det mys med favoritflickorna, mysigt värre! Har inte träffat dom på 2 veckor, så det blir nog mycket babbel, alltid trevligt att höra senaste nytt också!
Men först blir det middag med familjen, TACO, mumsfillibabba!
Avslutar med att lägga in en überbra låt, och den stämmer nästan exakt just nu.

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you nexy to never
How can we say forever

Wherever you go
Wherever you go
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought would last, some how
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near to you now
Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Wherever you go
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end, if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you
Waiting for you