Nu kör vi gott folk! Ha en grym Valborg! D...

img_3097 (MMS)

Nu kör vi gott folk! Ha en grym Valborg! Det tänker nämligen jag ha med mina fina vänner!


I Stadsparken med boysen. Jag äter sushi o...

img_1819 (MMS)

I Stadsparken med boysen. Jag äter sushi och dricker öl och dom spelar fotboll. Mysigt!


På väg ut till jobb! Powerwalkar till jobb...

img_0512 (MMS)

På väg ut till jobb! Powerwalkar till jobb i det fina vädret, riktigt skönt förutom att det kliar galet mycket i näsan tack vare all pollen. Men jag njuter ändå! Imorgon är det Valborg! Taggade?! Jag är!


-



There are many things that I would
Like to say to you but
I don't know how


Jag saknar dig också.

Varit och storhandlat. Har en del att göra...

img_1274 (MMS)

Varit och storhandlat. Har en del att göra nu känner jag. Och en del att äta, mums! Vi hörs senare! Puss


Firar Pockis som fyller år idag med mat oc...

img_0812 (MMS)

Firar Pockis som fyller år idag med mat och fotboll på Glorias! Han är fin. Så puss på honom!


Här håller jag hus idag! Rätt fint kan jag...

img_7096 (MMS)

Här håller jag hus idag! Rätt fint kan jag säga. Snart ska jag nog köra lite Mercedes också. Bara för att det är roligt!


Uppdatering kommer..

Godnatt på er gott folk.
Efter lite klagomål tar jag mig tid att skriva lite här. Tittar bara in snabbt och säger hej. Lovar er uppdatering någon gång. Vet bara inte när. Det är mycket just nu. Jobb, plugg, planering, Valborg, fester hit och dit som man "ska" gå på, vänner man ska träffa, uteserveringar man ska besöka, timmar på gymmet som ska klämmas in någonstans, en pojkvän som man ska hinna med, böcker som ska läsas. Ja, ibland är det mycket som ska hinnas med helt enkelt. Just ju prioriterar jag familj, vänner, Pockis, jobb, plugg och SOLEN.

Sitter och pluggar för tillfället. Ska snart ta en lång, varm dusch innan jag ska hoppa ner i sängen. Imorgon är det jobb mellan 12-20 och sen har jag absolut inga planer efter det så jag får se vad som händer. Har en massa saker som jag kan göra men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill.

Nej, nu ska jag duscha!


Sugen på en tatuering till..


Godmorgon mina fina vänner! Nu är jag på K...

img_3839 (MMS)

Godmorgon mina fina vänner! Nu är jag på Kastrup och väntar på att tiden ska gå så att jag kan hoppa på planet. Jag lovar att jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men annars så har jag ju faktiskt semester..  Nu, my fellows, börjar min lyx vecka! Puss på er!


Tack fina du! Om ett dygn sitter jag på pl...

img_0333 (MMS)

Tack fina du! Om ett dygn sitter jag på planet och borde landa snart. Finfint! Håller på att packa lite just nu. Är ju bara minimalt lite jag ska ha med eftersom jag tänkte köpa resten där. Nu ska jag fortsätta här! Mer uppdatering får ni senare ikväll efter att jag jobbat. Puss på er!


Lördagkväll

Godkväll.
Gårdagen var fin, Angelica var fin, grabbarna var fina. Morgonen med Angelica var fin. Snacket var fint.
Vädret var fint och dagen var fin.
Idag har det inte hänt mycket. Pluggat, slappat, ätit.
Snart ska jag äta igen. Hängmörad ryggbiff. Fint. Angelica kanske kommer hit. Fint!

Mitt liv är fint. Jag åker till London om 4 dagar. Livet flyter på fint. Jag har en fin familj, en fin pojkvän, fina vänner, fin lägenhet, fin bh, ja allt.

Nu ska jag fortsätta här. Hoppas att ni har en fin kväll. Kanske ska man bege sig ner till hemmakväll och köpa lite godis, hade varit fint.
Puss på er



Maskeradfest!

img_7465 (MMS)

Maskeradfest!


Jag har inte tid att vara sjuk!

Alltså. Varför ska min kropp vara såhär dum? Jag har inte tid att vara sjuk just nu. Jag har munta imorgon och behöver plugga, inte dricka te och snyta mig, sånt kan jag syssla med någon annan dag. Äh, det får gå som det går imorgon helt enkelt. Bara jag är frisk om en vecka. För vid den här tidpunkten om exakt en vecka är jag i London och har varit där i några timmar. Det går inte att förklara hur skönt det ska bli att komma bort. Bort från Lund, bort från Skåne, bort från Sverige och alla svenskar. Det ska bli skönt att komma bort, vara anonym och framför allt. Bara göra vad jag vill.

Hur som haver, ni fick inga bilder. Nej, sorry. Jag är sjuk och sitter i mjukisbyxor och Jockes tröja. Bilder kommer kanske någon annan dag. Ni verkar ju inte klaga så. Ni är faktiskt rätt off. Det är alltid samma personer som kommenterar, förutom några som ibland bara skriver en bokstav. Har ju ingen aning om vem ni är och det är så tråkigt!

Dessutom tror jag att jag behöver en häst att rida. Ska kanske provrida en i helgen. Får se, vet inte än.
Hittar inte så många fina och roliga hästar ute på nätet just nu. Jag saknar ju mina fina hästar och ridningen.

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen sova.




9 dagar kvar.

Idag är det bara 9 dagar kvar tills jag åker till London. Ska bli fiiiiiiiiiiiint! Har en lång lista på saker som ska shoppas och göras. Mer om det någon annan dag kanske.

Idag har jag pluggat, ätit och varit på Nova. Mamma och jag åt vår måndagslunch på Nova idag, lika mysigt som alltid. Men det blev mer Nova idag! Jag och Pockis cyklade ut där efter att han kommit hem från gymmet. Spanade lite i affärer och köpte lite kläder till mig. Tack Pockis!

Nu sitter jag och pluggar igen. Ska bli så skönt att inte behöva öppna religionsböckerna mer (NÅGONSIN) efter torsdag. Stor munta är det på torsdag och jag är lagom nervös.

Imorgon ska jag hem till mamma och pappa på eftermiddagen och plugga och sen grilla. Ska bli mumsigt!
Kanske hinner springa en runda i skogen också, får se.

Nu ska jag fortsätta plugga och sen kanske pussa lite på Pockis. Om jag orkar.
Imorgon kommer det bilder på kläderna som införskaffades idag.
Take care!
Slänger in en snabbt tagen bild på linnet jag köpte som jag tänkte ha när jag tränar och slappar!


Uppdatering kommer!

img_3187 (MMS)

Uppdatering kommer!


Gravid?

Hahaha! Jag och Pockis lurade precis hans mamma. Vi sa att jag var gravid och det blev helt tyst i luren. Hon var säkert tyst i en hel minut, jag skojar inte! Haha, det var dagens!

Annars då? Jodå, huvudvärken ligger som ett moln ovanför huvudet, redo att attackera. Kan fortfarande inte sova om nätterna, är trött som ett ålderdoms hem men kan verkligen inte somna innan 3. Vilket är värdelöst när man ska upp och jobba tidigt dagen därpå och sen jobba i 10 timmar. Nej, nu får det vara slut på detta!
Nästa vecka har jag faktiskt tagit ledigt några dagar, dels för att jag måste plugga inför en stor och viktig munta och dels för att jag inte känner mig helt hundra. Huvudvärken släpper inte, jag får inte sova som jag vill, förkylningen släpper inte. Ja, ni fattar poängen..


MEN om 12 dagar åker jag till London, äntligen! Ska bli sååå skönt att komma iväg och bara göra vad jag vill, shoppa som en galning, äta som en flodhäst och bara vara med min fina faster. Ser verkligen framemot det.
Nu ska jag fortsätta med maten och sen försöka sova.
Imorgon kommer jag befinna mig på jobb hela dagen och likaså söndag. Förutom att morfar ska firas lite sådär mitt på dagen med stompa och ett hundratal gamlingar typ. Jej.. Äsch, det blir nog trevligt! Det bjuds ju på buffé så jag säger inte nej!
Har ni blivit lurade idag eller har ni lurat någon? Tell me!
Take care och ha en skön helg!