31/5-2011

Tjenamojsen!

Blev ingen superuppdatering igår som ni märkte, hehehe. Hade annat för mig så jag hann inte riktigt.
Hur som haver är allt bra här iallafall. Lite smått chockad fortfarande efter inbrottet men jag hoppas poliserna finner den skyldiga. Alla mina kläder och skor som jag hade uppe på förrådet är borta. Eller ja, där är en sko kvar, men den går ju inte att använda eftersom den andra har tjuven tagit.
Det är så irriterande att folk inte kan låta andras saker vara. Poliserna var iallafall väldigt trevliga och lekte CSI uppe på förrådet. Nog om det!

Till något roligare! Jag fick tillbaka ett uppdrag igår som jag skickat in i internationell ekonomi. Uppdraget kom tillbaka med ett fint MVG och många fina kommentarer från läraren, kändes finfint!

Nu ska jag hoppa i min långklänning och göra mig klar. Ska luncha med mammsi! I like.
Blir nog en sväng ut till nova efter lunchen då jag måste byta en klänning jag köpte där häromdagen.
Skulle hämta lillasysters skor hos Tagetooosa också, då ska jag passa på att fråga om jag får lägga ut hans filmer här på bloggen, haha! Tagetoosa alltså..

Nej, dags att klä på sig!
Take care!


Myspys i Pockis Onepiece!

img_4781 (MMS)

Myspys i Pockis Onepiece!


Ni får mer uppdatering imorgon. Har varit ...

img_2371 (MMS)

Ni får mer uppdatering imorgon. Har varit mycket denna helgen med inbrott, poliser och skit. Idag har jag haft en soft dag iallafall. Ja, igår också efter att poliserna varit här. Hade en fin dag med pappsi! Nix, vi hörs imorgon mina vänner! Ps. Min pojkvän på bild förresten!


5.00 och jag är fortfarande vaken

Ja, här ligger jag vaken. Har haft en sån där underbar natt för mig själv där jag har tänkt, analyserat, funderat, hoppats och gett upp. Jag älskar sådana här nätter där jag är vaken när det blir mörkt och jag är vaken och ser hur det blir ljust. Ibland är det så skönt att få vara vaken ensam, få tänka fritt. Det har jag verkligen behövt.

Mellan 4-5 satt jag på balkongen och såg hur solen gick upp, det var fint.
Nu ligger jag i soffan och tittar på "mitt i naturen".

Snart vaknar alla, bussarna har börjat gå och jag hör dom köra borta på kullerstensgatorna.

Äh, nu ska jag slappna av, äntligen. Huvudet har fått sig en ordentlig genomkörare och tankarna kan förhoppningsvis hålla sig lugna ett tag nu.


Syndat..

Jag har syndat. Jag har beställt hem mer kläder. Men, jag kommer använda dom! Dom är så fina, ni får se när jag får dom i början på nästa vecka.
Och jag kom fram till att jag faktiskt får unna mig lite sånt nu när alla andra tar studenten, får paket, får sommarlov och är fria från allt vad skola heter. Då är det faktiskt okej att unna sig lite kläder..
Och dessutom så är det en belöning till mig själv eftersom jag har varit jäkligt duktig denna veckan och skickat in en massa uppdrag och projekt. Det ska belönas faktiskt..
Jaja, nog om det. Imorse bjöds det på frukost hos Tagetooosa, pappa hade handlat med frukost dit. Jag jobbar ju numera som chaufför åt Styrtech AB (eller hur pappa och MB? Happyface!) så jag får vara med på företagsfikorna. Nej, skämt åsido, jag är bara jobbigt social och vill alltid vara med på alla luncher och alla fikor.
Snart ska jag nog köra och hämta pappa och sen ska vi köra hem och han ska hjälpa mig med den sista info&layout uppgiften och sen ska den också skickas in. Blev en väldigt massa "och" i den meningen, sorry.
Jag håller tummarna för att det inte börjar regna så att vi kan åka en runda med mercan, typ till farfar. Det var längesen jag träffade farfar så jag vill till Höllviken och träffa honom idag! Och får man åka/köra merca dit är det ju grymt! PAPPA SNÄLLA!!




Nu ska jag ta mitt kaffe och gå ut på balkongen.
Puss!
Såhär glad skulle jag bli pappa!

Kaffe och liiiiten kaka med mamma och papp...

img_4716 (MMS)

Kaffe och liiiiten kaka med mamma och pappa idag! Mums!


Relax

Tjingtjong medaljong!
Är allt bra med er idag? Här är det fina fisken, även om jag är lite trött. Vädret är ju inte direkt det bästa så det kan man ju inte bli piggelin av. Något man dock kan bli piggelin av är att luncha med mamma, och det ska jag göra! Mamma slutar vid 13 och sen ska vi käka sushi! Mumma!

Jag tänkte sätta mig i soffan nu och läsa klart min bok, inte mycket kvar nu av Robinson Crusoe, och än är han inte räddad.

Följer med mamma hem efter lunchen, ska göra klart ett arbete på pappas dator och så ska jag träffa Cecilia och höra hur allt är med henne nu efter det tunga beskedet hon fick hos veterinären när vi var där med hennes häst förra veckan.. Aldrig roligt.

Nix, nu väntar soffan, en kopp kaffe och R.C!
Puss på er


Fina Kaya!


Swedish House Mafia


En ännu en gång levererar Swedish House Mafia en grym låt som får en att vilja dansa rumpan av sig. Se, lyssna och njut!

Trött idis

Nu börjar jag bli väldigt trött. Kom hem vid halv fem, städade och fixade i lägenheten. Satte mig på balkongen med en kopp kaffe och läste lite när jag städat klart och nu sitter jag här och tänkte plugga lite till.
Ska bara promenera iväg till affären först och handla kvällsmat och något gott att tugga på medans jag pluggar.
Problemet är att jag inte kan komma på något jag är direkt sugen på. Snacka om problem alltså.
Äh, jag löser väl det i affären förhoppningsvis.

Nix, nu ska jag kila!

Detta hade suttit fint..

Lunch @ vespa

Yes, så fick det bli idag. Jag, pappa, Micke, Tage och mamma tog en lunch på fina vespa idag. Det är ett kanon ställe det där alltså. Helt klart en favorit!

Nu är jag tillbaka på lth med näsan i böckerna och ska strax fortsätta här.
Ikväll är det städning som står på schemat och det är med stor sannolikhet sista gången jag städar lägentheten på ett bra tag. På så sätt ska det bli skönt att flytta hem, bara ha sitt eget rum att städa och inte en hel lägenheten. Det ska bli skönt att flytta hem men samtidigt kommer jag ju såklart sakna vissa saker..
Vi får se hur allt blir helt enkelt. Det får framtiden utvisa!

Nu ska jag fortsätta här.
PUSS



Tariffära

Tariffära och icke tariffära handeslhinder i mitt hjärta! Spännande, och intressant men svårt och klurigt på samma gång. Tacka vet jag spotify! Kolla in youtube klippet nedan, GRYM video! Jag är rätt sugen på att gå ut i helgen och dansa kan jag avslöja..

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love.
Daniel Adams-Ray – Lilla lady
Britney Spears – Till The World Ends
Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix
LMFAO – Party Rock Anthem


(för)Tidig morgon

Morsning korsning. Sitter på lth och pluggar med Johan, Pockis och deras vänner. Så Johan, nu är du nämd.
Och det är på tok för tidigt för att sitta här och plugga.
Jag är trött som ett ålderdomshem och längtar hem till sängen, men det är bara att hälla i sig kaffe så att man kommer igång.

Har slängt ut förslaget om sushi till lunch till pappa, får se om han nappar. Annars skulle korvhuset också vara okej, hehe.

Nej, nu ska jag fortsätta här!


Här hade jag velat ligga nu, min älskade säng..

Tycker synd om motorcycklisten som körde f...

img_2998 (MMS)

Tycker synd om motorcycklisten som körde framför mig.. Jäklar vad det började regna och åska helt plötsligt, fast det är lite mysigt..


Lördag på balkongen

Väntar på att solen ska nå balkongen så att jag kan gå ut och sätta mig där och läsa min bok.
Medan jag väntar sitter jag och pluggar lite ekonomi. Har gjort upp ett schema för dagen som jag tycker ser fint ut.
11.00-solen når balkongen vid ca 12.00 - internationell ekonomi
12.00-15.00 - läsa robinson crusoe på balkongen
15.00-16.00 - internationell ekonomi
16.00-17.30 - svenska B
17.30-19.00 - det jag vill lägga mer tid på

Har varit och handlat proviant så jag har något att äta lite då och då.
Har hittat ett nytt favoritvatten förresten! Ramlösa vattenmelon, mmmm. Try it!

Nej, nu får det räcka för stunden.
Tänkte kanske fotografera mina fina nya baddräkter sen, får se. Får se om jag vågar använda dom i sommar.

Hoppas ni har en fantastisk dag i solen, det tänker jag ha!
Puss

Gammal bild, nu är det grööööönt!


-

Just nu är jag så nära på att bara ge upp, bara strunta i allt, bara lägga mig ner och gråta. Jag orkar inte mer just nu, allt tar emot och jag vet varken in eller ut längre.

Lagom lyckat

Skulle nyss filma Gulingfuling när han är störig och står och river med tassarna på fönstret. Svårt att förklara vad det är han gör så därför tänkte jag filma det. Jag filmar det och går ut och klappar honom snäll som jag är. Då biter han mig, dumma katt! Han tyckte förmodligen att mina händer luktade gott eller så ville han egentligen bita i mobilen men missade. Dumma katt. Fast det blev ju en rolig film iallafall. Först säger jag något om hur störig han är och sen säger jag aj för att han bet mig. However, filmen kommer inte komma ut här eftersom den blev på tok för lång och konstig.



Söt men ack så störig han kan vara..


17/5 2011

Jag vill ha sooooool. Kommer garanterat vara strålande sol och 25 grader imorgon när jag jobbar.
Idag sitter jag inne och pluggar, dricker kaffe och äter. Känns som att mammas och pappa kyl och frys borde vara tomma snart med tanke på hur mycket jag äter när jag är här hemma.

Det blåser ute och regnar en del lite då och då. Alltså inget roligt väder för en promenad. Får kanske springa lite på löpbandet senare för att kompensera att jag suttit framför datorn halva dagen. Vi får se helt enkelt.

Äh, jag har inget roligt att berätta om idag, inga nya roliga bilder heller.
Vi nöjer oss såhär sålänge!

Åh, vad jag saknar min stora fina häst.



Tror ni att detta söta lilla djuret vill h...

img_5912 (MMS)

Tror ni att detta söta lilla djuret vill ha mat? Han är så söt den lilla skiten. Nu ska jag snart köra Linn till hennes praktik och sen ska jag köra hem mamma och pappa igen.  Puss på er!


Godkväll! Är hemma hos mamma och pappa. Ha...

img_6168 (MMS)

Godkväll! Är hemma hos mamma och pappa. Har ätit massa god mat och nu slappar jag i soffan. Tänkte snart ta en dusch och sen lägga mig i sängen och sova. Är riktigt trött efter att ha jobbat mååånga timmar idag. Imorgon ska jag vara här hemma hos mamma och pappa hela dagen ungefär. Ska träffa Cecilia en stund men annars ska jag nog bara vara hemma hela dagen och plugga, sola, äta och njuta! Och TACK för att ni skänkt pengar till barncancerfonden,  TACKTCKTACK! Nu väntar duschen, PUSS!


Nu ligger S på operation. 14 timmars nervö...

img_3232 (MMS)

Nu ligger S på operation. 14 timmars nervös väntan. Jag håller alla tummar jag kan och jag hoppas att i också gör det för S skull!  Gör som jag, skicka FORSKA till 72900 så skänker ni 50 kr till barncancerfonden.


Måndag 9/5-2011

Sitter och klurar på vad jag ska skriva. Men jag är ganska tom på ord idag. Tänker mest på S med familj. Imorgon är det dags.

Idag har jag köpt två ganska tråkiga bikinis, men ja. Sån är jag ibland. Jag köpte ju faktiskt ett fint nagellack för att kompensera upp bikinisarna lite.

Just nu äter jag sallad. Dels för att jag är uttråkad och dels för att kvällsmaten inte riktigt föll mig i smaken.
Det är en fin sallad. Cocktailtomater, mozarella, kidneyböner, kikärtor, vita bönor, spenat.

Äh, detta blir inget läsvärt ändå. Kan lika bra lägga ner.
Vi hörs senare eller imorgon.
Take care!

Starka S!

På tisdag gäller det. Jag vill att ni hjälper mig att hålla alla tummar ni kan för S på tisdag när det är dags för en 14 timmars operation. Kan ni göra det? Operation är enda chansen eftersom S inte kan få mer cellgifter eller strålningbehandling.

Kom igen nu, nu håller vi tummarna allihop och hjälper S att besegra cancern ännu en gång!

Pluggeliplugg såhär på kvällskvisten

Godkväll! Haft en bra dag? Det har jag haft trots tråkiga besked igår. Det gäller att hålla tummarna för S helt enkelt nästa vecka när han ska opereras. Håll tummarna ni också, snälla!

Mådde ju rent ut sagt piss igår när jag kom hem från jobbet. Tänkte ta en powernap i soffan men det slutade med att jag sov från 16.30-19.30 ungefär. Mådde inte bättre när jag vaknade så jag gick in och la mig i sängen och tittade på tv/blundade ögonen. Lagade mat vid 21 och somnade vid 22.30 typ. Sov heeeela natten lång, vaknade nog inte ens när Pockis kom och la sig, inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Vaknade vid 7 imorse när Pockis gick upp och sen somnade jag om och sov till lite efter 10. Jag var nog trött. Trött på mitt huvud som bankade på som jag vet inte vad.

Lunchade med pappa, MB och Tage idag, blev favoriten Vespa! Hem efter det, städa och plugga lite och sen kom pappa och hämtade mig lite efter 15 så åkte vi in till Malmö och beställde bil. Mmmmmmmmmmmmmmmmm, finfint!
Åkte med pappa hem och väl hemma bestämde vi oss för att gå en runda. En runda på närmre 7 km. Jaja, rört på oss fick vi iallafall. Jag och pappa höll på att vända i en kebenekajsebacke men då kläckte mamma kommentaren "nästa gång springer vi uppför den". Hahaha säger jag bara.
Grillade god korvhuset korv när vi kom hem och någon timme senare körde jag till Lund i min favoritSwift (den gamla alltså.. Fan vad fin den är min lilla plutt!!)

Nu sitter jag här vid skrivbordet och pluggar. Och äter vindruvor i massor.
Tänkte fortsätta här nu men om vi inte hörs mer inatt så hörs vi imorgon!
Puss och kram!



Ute på en 7 kilometers runda med mamma och...

img_9487 (MMS)

Ute på en 7 kilometers runda med mamma och pappa! Nu är det fikapaus i solen, finfint! Hoppas ni har en fin torsdagskväll!


MacBook Pro?

Sitter vid min kära dator som jag tror börjar ge upp. Den har klart och tydligt visat mig nu i några veckor att den inte är samma pigga dator längre. Och jag har tömt den på i stort sett allt, visrussökt den, defragmenterat (?) den. Men. Den vill nog inte jätte länge till tyvärr. Jag älskar verkligen min dator och vill kanske egentligen inte släppa taget om den. Och därför har jag kommit på en idé. Jag kan ju köpa en ny men ändå har kvar min gamla som typ "speldator" eller bara ladda ner filmer data. Det känns riskabelt att sitta och plugga och göra stora projekt på denna datorn då den stänger av sig lite när den vill. Känns lite som att min dator har den där sjukdomen där man kan somna när som.

Hur som helst så är jag sugen på en MacBook Pro. Jag har bara hört positiva saker om mac och alla som har gått från pc till mac säger "aldrig mer pc". Jag fullkomligt älskar ju min iPhone och menyerna i den och det gör mig ännu mer sugen på en mac. Det enda negativa med att köpa en mac är att min pappa inte kan hjälpa mig längre när jag sitter fast och datorn inte funkar som jag vill.
Och sen är ju frågan om man ska köpa en MacBook Pro eller Air. Nja, jag får nog åka ut och titta lite på datorer i eftermiddag helt enkelt.


Håller mina tummar

Idag håller jag mina tummar stenhårt för en av mina närmsta vänner och framförallt för hennes lillebror.


Sitter i fönstret och tittar på folk, rätt...

img_7838 (MMS)

Sitter i fönstret och tittar på folk, rätt intressant. Och glasrutan svalkar rätt kallt mot den varma huden, vilket är skönt med tanke på febern.


Ny fin bil!


En sådan här goding är numera min (och litelite mammas... hehe)! Den "gamla" Swiften som är min pärla skulle säljas och då beställde vi en ny Swift årsmodell 2011 som ersättare.

Dock står både mina fina Swiftar kvar på parkeringen och den gamla är inte ens ute på annons, fint va?
Jajo, såhär långt är ju allt frid och fröjd.
MEN! Det finns alltid ett men. Jag blev ju förkrossad när pappa sa att det var dags att sälja Swiften men att vi skulle köpa en ny likadan, bara nyare.
Jag gick igenom några tuffa veckor och tänkte bara på min fina Swift som snart skulle säljas.
En smärre chock fick jag när jag fick reda på att pappas Honda låg ute på annons och att även den skulle säljas. Om jag blev förkrossad när en av mina älsklingar skulle säljas kan ni ju tänka er hur förkrossad jag blev när två av mina fina bilar skulle säljas. Pappa mutade mig med att jag fick köra Mercedes och livet kändes fint för en stund när jag gled fram där ensam i Mercedesen.

I söndags blev Hondan göteborgare och det känns ändå helt okej. Min fina gamla Swift står kvar och den har fått en ny bästis i form av en ganska exakt kopia av sig själv. Igår provkörde vi en bmw x3. Den gillade jag starkt. Och pappa också hoppas jag.
Så, bil livet känns okej igen. Och, tack och lov står Mercedesen kvar.
PAPPA, VÅGA INTE SÄLJA MERCEDESEN! SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA!

3/5 2011

Tjabbatjena hallå. Här sitter jag, förkyld, febrig och med ett huvud som dunkar värre än den bästa basen. Ungefär så känns det iallafall. Får försöka göra det bästa av dagen, kanske plugga lite, bada och annars bara kurrera mig så att jag förhoppningsvis är frisk imorgon.

Annars då? Valborg var fint och vännerna är fina. Saknar London och vill dit igen. Och gärna väldigt snart.

Nej, nu tänkte jag hoppa ner i ett varmt bad.




Fika med mamma och pappa! Mysigt och GOTT!

img_1618 (MMS)

Fika med mamma och pappa! Mysigt och GOTT!


Nu avslutar vi Valborg med tacos i lägenhe...

img_1999 (MMS)

Nu avslutar vi Valborg med tacos i lägenheten! Finfint!