-

såra mig hellre med sanningen än med lögner.

LYCKLIG FOTBOLLS POJKE

Min kära pojkvän ska snart spela match och han hoppar runt här hemma som en galning.
Han är som en liten pojke som ska spela sin första match, sprudlande glad och lycklig men ack så nervös.
Det är hans första match sen knäskadan i våras och jag hoppas verkligen att hans knä håller, han tycker ju att det är så roligt att spela fotboll. Så snälla knät, mellan dig och mig, FUNKA!

Take care.

förbannad.

Skrev ett långt jävla inlägg precis men självklart sabbar blogg.se allt!
Kanske uppdaterar senare ikväll efter bion och allt.
Förbannade blogg.
Och Joakim är dum.

Here comes the night.

Helgen flög förbi och nu rullar veckan på i ungefär samma tempo.
I helgen var Jockes föräldrar, moster och hennes man nere med alla hans möbler till hans nya lägenhet. Det blev inflyttning och middag på Italia på kvällen, lägenheten blev jätte bra och allt var väldigt trevligt! Lördag kväll var det fotboll som gällde, Sverige-Ungern. Matchen sågs med Jocke och hans vänner i en minimal, men fin, lägenhet.
På schemat för söndagen stod IKEA på förmiddagen och lunch med Jockes föräldrar, moster med man och Jockes bror med flickvän efter det. IKEA var ju mindre lyckat då dem verkligen inte hade någonting, allt var slut, så det blir att åka till IKEA på lördag och se om dem fått in varorna som dem sa. 
Jag har även spöat Jocke på Need for speed, xbox, haha! Någon var lagom kaxig innan och säker på att han skulle vinna, hjärtat. 4/5 gånger vann jag, och när jag förlorade var det för att Jocke fuskade och körde in i mig.

Imorgon blir det skolan och sedan plugga. Kul att så fort man kommer hem måste man ta upp böckerna igen och plugga. Nej, det är faktiskt helt okej! Jag gillar företagsekonomi, det är roligt. Matte däremot hade jag gärna hoppat över.. På kvällen blir det fusball, Sverige-Malta.
Nu ska jag hoppa ner i sängen och titta på film och mysa med min favorit.


8/2-8/9  - 7 månader med världens bästa.
Jag älskar dig, Joakim.


Ready or not, here I come, you can't hide

Sjuk? Svininfluensan? Nej, isåfall är den bara falsk, för jag vill inte ha svininfluensan eftersom jag inte haft influensa på länge och det är då det är farligt att få svininfuelsan tydligen. 
Har varit hemma från skolan i två dagar nu, tänkte gå till skolan imorgon om jag mår bättre senare idag, vilket jag hoppas att jag gör. Skolan går bra, det är roligt faktiskt! Ny klass, nya lärare och massa ekonomi lektioner, jag diggar det!
Snart kommer min bästaste pojkvän hem och tar hand om mig, han är bra gullig han.

Kanske uppdaterar mer senare idag eller imorgon. Eller inte alls, det återstår att se.
Take care.



italy
"- linn! se lite glad ut då!
 - men nej, du kan faktiskt stå för det på denna bilden. åh, vad jobbigt att vara med på bild" dear sis..


Back on track

I'm back!
Or maybe not.