Helg

Godkväll! Nu vill ni säkert veta vad som händer i mitt spännande liv, eller hur? Jag ska berätta för er!
Igår var det träning och sedan hem till Karin för mat och filmtittning, väldigt mysigt.
Idag har jag varit hos Cecila all day long, ätit, ätit och pratat, mhm gott =)
Ikväll blir det fest i Vebröd hos Emma, trevligt! Nu ska jag lägga mig i badkaret och läsa nya nummert av VR.
Tar nog taxi hemifrån vid 20-21 någon gång. Vad jag ska ha på mig har jag ingen aning om, det åter står att se.
Nähäni, nu väntar badet! CIAO!

Onsdag, pinsamhetens dag.

Säger läraren åt alla elever att lyssna ordentligt, då lyssnar man när hon läser upp en berättelse, man sitter inte och håller på med annat så som du gjorde. När läraren bad dig återberätta berättelsen var allt du fick fram "vafan, vanfan, vafan, några människor, en orm, något om typ eh jag vet inte vad, äsch vafan". Det är andra veckan i skolan, borde man inte vara lite mer koncentrerad, skärpt och kanske en smula mer skolmotiverad? Att du sedan försökte skratta bort det gör bara allting ännu mer pinsamt. Och det gör mig otroligt arg, att du fullkomligt ignorerar läraren och sen försöker skratta bort det, det var något av det pinsammaste jag sett. Jag hade skämts om jag vore du, ojojoj vad jag hade skämts. Det du gjorde var rakt ut sagt pinsamt.

Torsdag

Goddag! Har datakunskap nu, fast nej, nu ska vi ha lunch.
Take care.


Wonderwall

"I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall"

Du sa "you're my wonderwall". Ett tag trodde jag faktiskt på dig.
Du har inte hört av dig på en-två-tre månader? Du är saknad och jag saknar dig något galet.

Let it be.

And when the night is cloudy
There is still a light that shines on me
Shine until tomorrow
Let it be

Let it be, let it be
Let it be, let it be
There will be an answer
Let it be

Genarpsdagarna

Förfest hos Sabina igår innan vi gick ner till Fjärilsparken och de berömnda "Genarpsdagarna" 
Det blev dans, sittning i tält, vakter som sa till, vakter som åter sa till, par som bråkade, ännu lite mer dans, och så prat. Prat, prat, prat. Kvällen och natten var mycket trevlig!
Hemma vid halv 4 och då somnade jag som en stock, vilket resulterade i att jag försov mig lite imorse, men vid 10 var jag uppe och skuttade ( det tog verkligen emot att gå upp kan jag informera er om, jag hade gärna sovit till 11-12.. ) och vid 10.20 var jag hos Cecila.

Idag blir det en slappedag med film och en kopp varm choklad, kanske två  koppar till och med.
Imorgon är det skola, träffa Ida en stund i Lund och sedan till Cecila.

Take care.


Ångest och dåligt samvete.

Fredag och Malmöfestival!

Nu blir det att fara iväg till Malmö med Melina och Emilia, trevligt trevligt!
Take care!

Torsdag

Polhem, det är bra grejer det! Klassen är helt okej, tjejerna är roliga, en del av killarna också, vissa har jag inte någon koll på, inte ens namnen..
Imorgon är det skola och senare Malmöfestivalen, kanske förfest i Vellinge, får se om det blir  så. Nu blir det sängen, skolan tröttar ut mig totalt.

Take care

+

mhm, söta.

Sommarlovets sista dag.

Sommarlovets sista dag- många tänker väl "usch och fy, inte skola igen." Jag tycker däremot att det ska bli spännande, roligt, jag till och med längtar. Nja, jag längar väl inte mest av allt till plugg och prov, men nya människor, nya möjligheter, ja, det längtar jag efter!

Igår var det Lund med Carro, Mika, Melina och Anna, det var busskorts uthämtningsdags. Och självklart var vi tvugna att testa våra nya fina busskort, så vi tog första bästa buss, och voila, det funkade utmärkt! Efter lite vandrande i Lund blev det lunch på Emmas café. Efter en god lunch blev det tåget till Malmö för min och Melinas del, där handlade och åt vi.
Vi hann även med att se Timbaktu och Tingsek, mhm, good guys that! Väl hemma i Genarp blev det mat och lite mys hemma hos Melina.


Idag skulle jag till Malmö med Sofia, men så blev det ju inte..  Stack till Lund istället och fikade med Norling och hennes kompis, senare blev det ut till Nova och fixa datorväska och maxtor, tack pappa!


Nu blir det sängen så jag är pigg och glad imorgon, fast det kommer jag vara i vilket fall som helst skulle jag tro..
Take care och alla ni ungdomar som börjar gymnasiet imorgon, good luck! =)


Återigen

Jobbet är slut, sista 2 veckorna på jobbet var faktiskt riktigt roliga. Har varit mycket hästvisningar eftersom alla hästar ska säljas, så det har blivit mycket ridning. Ganska roligt att visa hästar faktiskt.

I fredags var det malmöfestivalen med Sabina, mycket trevligt ändå tils vi skulle åka buss hem.
Jag förstår inte varför det är så kul att störa och förstöra. Varför slå och hålla på med tjejer som inte har gjort någonting? Vad är det för roligt med att göra dem livrädda? Tack och lov gjorde "de elaka" inte något mot varken mig eller Sabina.
"De elaka" hoppade av i Arlöv och efter det blev det lugnt på bussen. Fick byta buss i Staffanstorp eftersom "de elaka" hade satt eld på några säten längst bak i bussen, fruktansvärt onödigt.

Idag blir det malmöfestivalen med några trevliga flickor, fast först ska jag till Honey Bunny och ta hand om henne och förmodligen prata massor med Cecila.

Take care!

Och tack pappa och mamma, den nya bärbara datorn är superduper! =)


Söndag

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera igen. Veckan har rullat på, jag har jobbat, varit iväg med Cecilia på både det ena och det andra, Calle har varit här. =) 
Sista veckan på jobbet närmar sig, det är dagar fulla med hästar och barn. Förra veckan var faktiskt roligt, trots allt regn, vi sliter på ändå, och det blir bra. Spök kvällen blev lysande, jag tror nog att alla blev rädda när Cajsa bara försvann och inte kom tillbaka, även vi ledare tyckte att det var lite obehagligt eftersom vi inte visste om att hon skulle försvinna.

Även skolstarten närmar sig, och innebandyträningen. På onsdag är det dags, första träningen.
Ikväll blir det släktkalas för mig, och jag är sjuk, väldigt roligt. 
OS är också igång, och jag tittar så fort jag har tid. Vilken invigning förresten, hyfsat läckert.
Och Sverige har redan en silvermedalj, bra cyklat!
Nej, nu är det OS tittande som gäller, innan gästerna kommer.
Take care, ciao!