Torsdag

Imorgon eftermiddag, 16.32 för att vara exakt,  bär det av till Annas Linköping, ska bli roligt, och skönt att komma bort faktiskt. Innan det blir det skola och avskedslunch för familjen Norling som flyttar tillbaka till Stockholm, min älskade Big Mama ( Ida ) har redan flyttat, som jag kanske nämnt här innan? Nu flyttar dock även resten av familjen, kommer bli tomt.

Har fixat en sprillans ny iPod idag också, känns smarrigt! Måste ju kunna lyssna på musik nu när jag ska åka tåg, även fast jag har planerat att titta på satc hela vägen upp, tacka vet jag bärbar dator!
Nej, nu är det bäst att jag fortsätter packa, så att jag blir klar. 
Vill även passa på att önska Alva och Sara en trevlig resa. Och Sara, det kommer gå så bra så i Göteborg, don't worry.
Han tycker om dig, jag lovar. Om inte, så tycker jag om dig =)

Nej gott folk, är det något ni vill mig så har jag med mobilen.
Take care!


Whatever happens, I'll leave it all to chance.
Another heartache - another failed romance.
On and on!
Does anybody know what we are living for?
I guess i'm learning
I must be warmer now..
I'll soon be turning round the corner now.
Outside the dawn is breaking,
But inside in the dark I'm aching to be free!

Tisdag

Fredagskvällen och natten var väldigt trevlig, eller vad säger du Sofia? Haha, "lilla fiskmås akta dig, akta dig, akta dig", allsång på stationen är kul. Sedan hem till Gustav och umgås med lite folk, trevligt. Bussen hem vid 2, återigen satt samma Hells Angles medlemmar där bak och berättade om allt de gjort, sjuka typer.
Väl hemma hos Sofia blev det pizza och prat, prat, prat. Gick och la oss vid 3.30, lagom trötta.
Vaknade av att fåglar knackade på Sofias fönster, ovanligt att vakna på det sättet.
Lagade frukost och sedan hjälpte jag Sofia med hennes söta ponny, jag stod på marken och skrek medan Sofia satt och jobbade och jobbade på sin ponny.
Jag hoppade upp 2 minuter och testade, haha, det var roligt att rida ponny igen.
Sofia fick hoppa upp igen och jag återtog min plats som ridlärare. I slutet av träningen gick det riktigt bra och Sofia såg trött ut, förlåt min vän..

Resten av helgen har gått undan, plugg, Honey Bunny, städning och match. Matchen kunde jag tyvärr inte vara med på i mer än 4 minuter. Har haft ont i lår/knä sedan i torsdags och kan inte springa, och då blir det lite svårt att spela bandy, om man inte är målvakt vill säga. Dock så vet de flesta förmodligen att jag inte hade passat som målvakt, ja, av en anledning ,- bollrädd. Vissa tror att det är korsbandet andra tror att det är minisken som krånglar, jag tror inget alls.
Korsbanet eller minisken får det inte vara.
Väntar med att kolla upp det tills jag har kommit hem från Linköping, vem vet, det kanske går över?

Igår, måndag, var det skola, kände mig hängig och hade en dundrande huvudvärk + feber. Ingen träning, hade ändå inte gått med knät.  Gick och la mig tidigt för att försöka bli bättre tills idag. Men icke, samma förbaskade huvudvärk idag.
Nu ska jag återvända till sängen och satc, bara några få avsnitt kvar nu.

Vila i frid, Jonas.
4 dödsfall på 4 veckor som påverkat mig mer eller mindre.
Life's like a highway.


Fredag

Massagen gick bra, gjorde aningen ont bara, men det kändes bra efteråt. Ska dit nästa vecka också så att vi kan ta ryggen och axlarna ordentligt då. Danskprovet gick också bra idag, kändes meget god.
Ikväll blir det fest i Lund med Sofia, dejligt. Ska sova hos henne, myspys =)

Take care.

Torsdag

Veckan har gått fort som vanligt, tiden bara försvinner iväg. Under veckan som gått har jag hunnit med en del, dock inte så mycket som jag velat. Jag har hunnit fixa ny mobil, yesyes, jag har hunnit få MVG på datorkunskapsprovet, jag har hunnit fika, tröstäta, träna, umgås, plugga.
Imorgon är det danskprov, får se hur det går. Efter skolan är det välbehövlig massage, min rygg är stenhård, kommer göra ajsingont. Helgen är inte helt planerad än, men det kommer bli kul hursom.
Nej, nu kallar kudden.
Take care.


87, mm


Torsdag

Hemsk dag

Jag tycker verkligen inte om cyklister som kör över baksidan på min mobil. Min älskade mobil blir nu tvungen att hamna i skåpet för gammla mobiler, stackars älskade mobil.

Vi har varit som ett gift par, jag och min älskade guldiga mobil. Visst min älskling funkar fortfarande, men luckan till batteriet är överkörd och krossad i miljontals bitar, så batteriet ramlar ut hela tiden.
Jag antar att det var ett tecken på att min älskade mobil börjar närma sig pensionen.
Imorgon får jag försöka hitta en ny mobil, usch, jag vill inte.

Några tips på en bra mobil?

mhm - älskling :'(


Boyfriend

mhm

Min pojkvän är snygg och han är bara min!

Söndag

Gårdagen var trevlig, bion var bra, kan rekommendera er att se "eagle eye", riktigt bra film.
Kom hem vid 15 idag, vila lite och sen iväg på match. Och gissa vad, vi vann med 4-0! Och därmed har vi 3 poäng och leder serien! Tjejer, vad säger ni? Kan vi klara oss på 10 spelare? Jajo, efter idag så är jag inte lika tveksam längre.

Ö-dag imorgon, så det blir plugg, HoneyBunny och träning.
Nej gott folk, nu blir det sängen, och det ska tittas på sex and the city! 
Take care.


87, mhm.

Lördag

Ikväll blir det bio och massa annat trevligt,  me like.

All night long.

00.28 - alla andra sover. ensam uppe, helt okej, inte minsta lilla trött. och dessutom har jag en underbar natt framför mig med 3 säsonger sex and the city! och INGEN kan störa mig, jag kan titta hur mycket och hur länge jag vill! kan det bli bättre? jag tror detta kommer bli en trevlig natt! =)


01.34
- still awake. hade det inte varit för sex and the city så hade jag sovit sen länge. och för regnet, det vräker ner och det låter något extremt. hur trött jag är på en skala? 5/10. dags att återgå till satc!

6 timmar kvar.


02.18
- lite ensamt är det, jag erkänner. jag gillar inte att vara vaken på natten, inte ensam iallafall. tur jag har satc. trötthet? 6,5/10. 5 timmar kvar.


03.08
- enormt ensamt och tröttigt. trötthet? 8/10. det hade varit så underbart skönt att bara lägga sig i sängen och krypa ner under täckena och somna. men nej, vad sägs om att gå ett varv? 4 timmar kvar.


03.35
- en stor kaffe skulle sitta fint, men ajabaja, det får jag inte dricka.


04.17
- time goes on.. RASTLÖS!


05.37
- ordentligt rastlös, ordentligt trött. kanske dags att spela lite xbox?


06.02
- en timme och 43 minuter kvar. kaffe hade behövts.


06.45
- en timme kvar, funderar starkt på att ringa och prata med någon, men VEM är vaken såhär tidigt? nej, just det. INGEN! det får bli satc igen. 9 timmar satc, slå det.


06.48
- kom på att jag förmodligen har kollat runt på facebook, bilddagboken, aftonbladet och youtube 148 gånger de senaste timmarna.


06.52
- under natten har jag hunnit tänka mycket, trots allt tänkande har jag inte kommit fram till något, inte något mer än att jag inte kan bestämma mig om hur jag ska göra. en hel natt har jag haft på mig, och inte har jag kommit på någon smart lösning, det suger totalt. jag är alltså kvar på ruta ett.
dags att ge sig av till sjukhuset nu. hade det inte varit för satc så hade jag sovit för länge sedan..

tjing!