Skummmmmmbad.

Ligger i ett riktigt varmt bad just nu, det är finfint. Jag gillar att ligga i badkaret och titta på ett avsnitt av någon serie eller något, bara koppla av. 

Massagen var urgoo kan jag ju säga förresten, min kropp blev glad!
Nix, nu ska jag fortsätta njuta! Imorgon är det träning igen och för att musklerna ska samarbeta med mig imorgon behöver dom nog ännu lite varmare vatten..
Puss på er!



Massage!

Nu kör jag till Svedala för att få en timmes massage. Tror att min kropp kan behöva det..
Har varit en jobbig dag på jobbet, mest på grund av denna jäkla träningsvärken.. 
Har installerat en rolig app jag kan berätta om sen kanske.
Nix, nu ska jag köra!
Puss på er!



8-16, nja inte min grej..

Godmorgon! Nu är jag på väg till jobb, förbaskat tidigt.. Om 2 timmar sitter jag med all säkerhet i kassa 1 sedan ett tag tillbaka och jag börjar förmodligen bli riktigt hungrig. 
Ska bli skönt att slippa 8-16 tiden på det nya schemat, jag är ingen morgonmänniska när det gäller jobb.. 

När jag kommer hem ska jag skriva klart min planering och maila den till min mentor och sen blir det kanske träning efter det, beror på hur kroppen känns.. Som den känns nu blir det ett väldigt lätt pass, om det ens blir något.
Ska skicka iväg ett sms till min massör och höra om hon har en tid över på torsdag.. Hade varit finfint.

Åh, förresten! Jag tog lite mått på mig igår, ska bli spännande att se vad som händer med kroppen nu den närmsta tiden.. Jag frågade Jocke om han kunde hjälpa mig eftersom det var lite krångligt att göra det ensam plus att jag inte vet exakt var man ska mäta och så. Han vägrade dock så jag ska nog be min massör hjälpa mig, hon är ju utbildad inom hälsa och sådär så hon vet säkert.

Nix, dags att jobba! 
Puss på er!

Åh, min rumpa :(

Alltså jag har en sån jävulsk träningsvärk i rumpan och låren. Träningsvärken i rumpan har smygit sig på nu under dagen, och nu är den förjäkligt. Det är till och med jobbigt att sitta. Vill knappt tänka på hur det kommer kännas imorgon, iiiiajaj. Och jag har 8 timmar i kassan imorgon, sittandes. KUL! 

Annars då? Är lite trött, ska försöka komma i säng tidigare ikväll, eller iallafall somna tidigare. I säng kommer jag ju lagom i tid men jag somnar inte.

Nu ska jag och boysen kolla en film. Det är förmodligen ingen film jag gillar så jag kommer nog hoppa ner i ett riktigt varmt bad istället. Det kan nog vara skönt för musklerna..

Har tyvärr inga nya bilder att bjuda er på, så ni får klara er med två oldies.





Promenad

Mm, det känns i benen att jag tränade igår, lagom mycket tränigsvärk.. Jag är iallafall på väg ut till jobbet nu, jag GÅR ut till jobbet. Jag måste fixa en cykel, gärna en med motor. Äh, vi hörs kanske senare idag. Puss på er.

Studsmatta

Haha, i lördags var jag och pappa iväg och hälsade på ett par vänner. Deras döttrar ville väldigt gärna hoppa studsmatta, jaja tänkte jag, en stund. Det var väl sådär att hoppa smått bakfull men det gick även om jag blev väääldigt trött..
Filmen slänger jag in upp, har inte lyckats få rätt på mitt youtube konto och grejs. Den kanske kommer någon gång i framtiden, men jag tror inte det..



Trötta muskler..

Det var lite lagom jobbigt att träna idag, men ack vad skönt det var att känna musklerna arbeta och sen bli trötta.
Idag tränade jag och Sandra underkroppen, ben och rumpa alltså. När Sandra var tvungen att sticka gick jag och köttade lite med männen istället, dvs Jocke, Johan och Eric. Vi körde lite mage och sen var jag slut, helt jäkla slut.
Belönade musklerna med ett varmt bad när jag kom hem.
Duktiga tjejer!

Imorgon är det dags...

Imorgon ska jag träna på gym för första gången på någon månad (månader..). Jag MÅSTE komma igång med träningen nu. Sitter och funderar över lite mål och funderar på var jag kan hitta ett måttband. Jag vet ju exakt vad jag vill förbättra och hur jag vill att min kropp ska se ut.
Med mitt nya jobbschema så kan jag titelera mig som hemmafru och jag lär verkligen ha tid att träna några gånger i veckan. Sitter och tittar på lite andra gym än Gerdahallen faktiskt, men vi får se. 

Imorgon vid 10.30 är det iallafall jag som börjar det nya hälsosamma livet med träning minst 2 gånger i veckan!
Deal idis? YES SIR!




28/8 2011


Nej, om man skulle ut och köra lite monster kanske..
Hög musik, håret fladdrandes i vinden och solen som skiner. Rätt fin söndag om du frågar mig.

-


Trött idis idag.. Det blir Trelleborg ikvä...

Trött idis idag.. Det blir Trelleborg ikväll igen, ska hämta mina grejer hos Emelie och äta skaldjur hos Karin och Magnus. Lagom kväll! Puss på er!

Palmfestivalen!

Har precis haft ett givande samtal med en av mina ekonomilärare, intressant..

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför att åka till Trelleborg. 
Naglarna ska målas, benen ska rakas, håret ska borstas och jag ska hitta något att ha på mig, vilket såklart är det största bekymmert.. Så det är nog dags att sätta fart nu.

Puss på er!


?

jag följer med dig hem ikväll.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv, jag följer med dig hem ikväll..

Lagom ren.





Fina api och ett par lagom smutsiga dojjor efter en joggingrunda.. Nu, duschen!

25/08 2011

Vet ni vad? Nä, inte jag heller.

Jag är hemma hos mamma och pappa just nu, ska stanna här inatt. Ska strax ut och gå med Cecilia och hundarna. Ska verkligen bli skönt att komma ut och röra på sig. Jag tänkte köra lite intervaller i backen senare ikväll. Kommer nog kännas så att säga..


Ikväll tänkte jag plugga lite och mysa med familjen. Tänkte fråga pappa om jag kanske får köra lite merca också, fast vädret är tråkigt så det kanske inte är så roligt att köra då. Äh, vi får se helt enkelt.
Har varit ute och pussat på swiften också, åh min fina bil.. 

Nix, nu ska jag byta om.
Puss på er!


Vad gör jag vaken?

Morsningkorsning! Nu undrar ni allt vad jag gör uppe såhär tidigt va? Jag har varit och hämtat min fina kusin som nollas denna veckan och bor hos oss i en vecka. Min fina kusin. För henne känns det helt okej att stiga upp såhär tidigt, men annars.. Njä, tror inte det. Problemmet nu bara är att jag inte är trött längre, trots att jag ligger i min varma sköna säng och borde vara trött. Aja, Pockis ska upp om en halvtimme och skriva tenta, tror jag ska kidnappa in min kusin här då så att hon slipper sova i soffan. Och jag slipper sova ensam... Hehehehehe. Nix, nu ska jag blunda i en halvtimme. Puss på er! Och godmorgon såklart!

24/8 2011

Tjurig tjej imorse, mm det kan man ju säga. Förbaskade bussar som aldrig håller tiden. Och jag hade ändå gått tidigare för att jag skulle ta en tidigare buss bara för att vara säker på att hinna till jobb. Äh, strunt samma. Nu är jag ledig tills på måndag och det ska bli riktigtriktigt skönt, jag behöver verkligen vara ledig.

Har fått tid till läkaren idag också, det ska bli spännande att se vad dom säger om mina lungor och allt annat strunt.


Nu ska jag titta på film med Jocke och Johan och sen blir det säkert lite fifa.
Imorgon tänkte jag ta en joggingtur och sen ett låååångt bad.

Fredagen kommer spenderas i Trelleborg. Jag och Emelie ska ha en mysdag innan det är dags för Palmfestivalen på kvällen. Vad ska man ha på sig på kvällen? Vad har man på sig på Palmfestivalen? Hjälp tack!

Nix, nu ska vi titta på film och jag ska äta lakritsglass.
Puss på er!







Usch och fy och blä.

Bläää vad tidigt detta är. Jag är som en vandrande zombie just nu. Väntar på bussen som givetvis är försenad. Saknar min bil. Hade det varit lite senare på dagen hade jag kunnat gå/springa ut till jobb men att göra det på tom mage är inte kul. Och att försöka tvinga i mig mat såhär dags är inte lönt. Nu är bussen 5 minuter sen och jag ångrar än en gång att jag inte köpte swiften. Jävla buss helvete, min planering gick åt skogen tack vare bussen. Positiv tjej såhär dags, NEJ.

Mina fina..

Fick låna pappas merca igår när jag var ledsen för att min älskade swift ska säljas. Mercan är fin och väldigt rolig att köra men swiften är bäst, det är min lilla racerbil som kan flyga. Finfina swiften..



Älskade Swift.. Min bästaste racerbil som jag snart inte har tillgång till längre, bläääää för det!



Ikväll är det jag och mercan. Precis en så...

img_1146 (MMS)

Ikväll är det jag och mercan. Precis en sådan kväll jag behöver och vill ha.


Kräftskiva!

Här snackar vi fina flickor, me like you! Har en del filmer från kvällen också men tror att jag behåller dom för mig själv sålänge.. Haha, det är galna flickor kan jag ju säga..




Tre mongobrudar på en och samma bild..
Fina värdinnan! TACK!


Hoppsan..

Uppdatering kommer snart, ska bara fixa ett par saker först!
Ska försöka fixa bilder från kräftskivan också. 
Aja, mer uppdateringen kommer snart iallafall, slänger in en bra låt sålänge!
Puss

Kräftskiva!

Godmorgon! Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Det är ju så varmt och skönt under täcket.. Ska snart gå upp och duscha och äta frukost. Jobbar 12-20 och sen ska jag köra raka vägen till Alexandra där det är kräftskiva som gäller! Ska bli roligt att träffa alla fina flickor och festa lite. Vet inte om det blir en sväng in till Malmö sen, vi får se vad som händer. Frågan är vad man ska ha på sig ikväll.. Klänning, jeans? Nix, nu ska jag hoppa upp ur sängen och in i duschen! Männen sover fortfarande så jag ska försöka att inte väcka dom.. Jag är dock inte så bra på att smyga så det ska bli spännande.. Hoppas att ni får en fin dag och en rolig kväll! Puss på er!

Björn är här!

Nu har han kommit! Trevligt med ännu en man i lägenheten =)
Vi har precis krängt i oss mass tacos och nu tänkte vi kolla MFF- Zagreb (?) matchen. När den är slut ska vi ut och gå en runda så att Björn får se lite av Lund. 

Imorgon blir det somsagt Trelleborg, ska vara där vid 15 så jag hade tänkt plugga lite på förmiddagen. Kanske hinner med en lunch med mamma också. 

Nix, nu ska jag äta glass och titta på fotboll!
Puss på er!


Haha, Falsterbo var grajjer det..

LONDON!

Haha, hittade en lite lagom ful nedräknare.. Haha!

Jobb

Godmiddag! Allt bra, sovit gott och drömt sött? Jag somnade som en stock igår så jag var hyfsat pigg imorse. Dock är jag ju verkligen ingen morgonmänniska. Inte innan 7 iallafall.. Det är för tidigt.. Iallafall när man vet att man har 8 timmar i kassan framför sig. Nu sitter jag ute och har rast, tar lite frisk luft och hoppas att huvudvärken ska försvinna. Nix, nu ska jag gå och sätta mig i kassan igen.. Puss på er!

-

dagar kvar till London!

Tillökning

Är precis vad jag och Pockis får i lägenheten imorgon. Björn flyttar in här tillfälligt imorgon tills han hittar en egen lägenhet. Han har kommit in på universitetet men har inte hittat en lägenhet än. Äh, det är en goooer man så han får gärna vara här ett tag. Jag tycker att det ska bli roligt. 

Imorgon är det jobb 8-16 och sen ska träna när jag kommit hem från jobb. Om det blir gymmet eller en joggingtur återstår att se, beror lite på vädret. 
På torsdag ska jag plugga på förmiddagen och på eftermiddagen blir det Trelleborg!

Nu ligger jag i soffan, äter lakritsglass och slappar. Ska smörja in mina lena ben och sen ska jag nog hoppa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag ju upp tidigt (i mina mått är 7 tidigt..) så jag vill gärna somna tidigt idag så jag är någorlunda pigg imorgon iallafall..

Tusan, jag kom nyss på att jag måste måla naglarna eftersom jag ska sitta i kassan imorgon. Inte för att vi måste ha målade naglar men just nu har jag 4 olika färger eftersom jag skulle testa innan idag exakt hur färgerna såg ut..

Godnatt på er, hoppas ni sover gott!
Puss!
jag saknar mig bebis och hela min familj, får kanske köra hem till mamma och pappa imorgon efter jobb.
JAG SAKNAR MIN BÄSTASTE FAMILJ!



Tisdag 16/8 2011

Just nu ligger jag i badet, ni får mer update snart. Imorgon händer det spännande saker!
Nix, nu ska jag bada och titta på ett avsnitt av True Blood.
Puss på er!

Fler sådana här bad lär det ju inte bli tyvärr.

Några av dagens inköp.






Här är några av dagens inköp, ett rött linne, jeans, underkläder, ett beige ribbat linne, en mysig blå tröja, en body med djup rygg. Tog visst inte bild på allt, har missat ett par jeans, några underkläder och en tröja. Äh, det är strunt samma.

Nu ska jag hoppa ner i sängen (som har nytvättade sängkläder, mmm finfint!). 
Puss på er, sov gott!

Måndag 15/8 2011

Har precis landat i soffan efter en lång dag. Har tvättat 6 maskiner tvätt, shoppat loss på Nova, storhandlat och städat lägenheten. 
Hittade 2 par jeans, 4 tröjor, en body och lite underkläder. Har tagit bild på allt så jag slänger väl upp bilderna här förr eller senare.

Imorgon jobbar jag 12-19, blir lite plugg innan jag börjar och förmodligen även lite när jag kommer hem.
På onsdag eller torsdag ska jag försöka ta mig till Trelleborg och umgås lite med kusinen. 

Nu ska vi äta och sen blir det nog mys i soffan. Btw, tittar ni på filmen på 9an? En av mina favoriter är med i filmen, mm.. 
Nix, MAT!

Puss!


Hoppas på att få träffa den här finingen på jobb imorgon!

Flyg bokat! ♥

Yeeeeeeeeeeeees! Kommer ni ihåg att jag har pratat om att något roligt ska hända i oktober?
Vi har precis bokat flyg så den 6e oktober flyger jag och pappa till London! 

Åh, det ska bli så roligt att åka till London igen. London är utan tvekan min favoritstad. Och att världens bästa faster bor där gör ju bara allt ännu bättre. London+Lotta = fantastiskt!


Jag har redan skrivit upp två saker på min shoppinglista. Nu ska jag bara göra en to-do-list också. Har några idéer men har ni varit i London och har något förslag på vad man kan göra där, hojta till! Har redan varit på många ställen i London men ni kanske har något litet guldkorn. 

Nu ska jag skriva en lista över saker som behöver handlas ikväll och fixa det sista med tvätten.
Puss på er!




Jag ♥ Lotta ♥ London ♥ Pappa!

Rooooligt!

Just nu sitter jag och gör något roligt.. Ni får veta så fort det är klart!
Puss

Weak

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock, det var mysigt att ligga i sängen och höra hur regnet smattrade mot rutan och somna till det.
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag äta frukost. Får se vad dagen bjuder på idag! Ett besök på Nova är bestämt men annars är dagen ledig! 
Puss på er!

Söndag igen.

Sushilunch, 25 bitar, mm.
Och ja, jag glömde ju ta före bilder på vardagsrummet, så det är bara ni som har varit här som vet vad vi har ändrat. Smart idis.. Och sen en ny skjorta, aningen stor men det ska nog gå att lösa.. Färgen är spännande, he-he-he..
Och två av mina fina älsklingar. Imorgon blir det en tur till Nova med Sofie för att förhoppningsvis hitta ett par nya skor. Eller två. Jag vill ha ett par nya höga, skyhöga. Så är det bara.. 

Nu ska jag mysa lite med Pockis innan det är dags att sova.
Puss på er!

Söndag 14/8 2011

Hrm, ursäkta för den obefintliga uppdateringen igår. Igår kom Pockis tillbaka till Lund, vi åt sushi när han kom och sen kräftor på kvällen. Massor med kräftor.. Vi såg sista sagan om ringen filmen, åt kräftor och bara hade det mysigt i soffan.
Just det, vi möblerade om lite i vardagsrummet också, slängde ut lite grejer och möbler vi inte ville ha och flyttade om lite. Ni kan få se reslutatet sen kanske. 

Tog en liten sovmorgon imorse och det var så skönt att sova ut lite. Idag har jag inte gjort mycket annars, pluggat lite, ätit lite. Nu ska vi iväg och äta sushi och sen blir det mer plugg när vi kommer hem. Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog en lugn hemmakväll för mig och Pockis.

Puss på er, hoppas ni har en fin söndag!


Olle Hedberg, var är du?! Jag saknar dig!


Soffhäng

Efter några timmars övertid på jobbet ligger jag här i soffan och bara degar. Har duschat och slängt i mig lite mat också, annars har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. En lugn och lite smått tråkig fredagskväll helt enkelt. Ganska skönt att inte göra någonting också efter dom här två helvetesdagarna. 

Jag tror jag ska ta på mig myströjan, lägga mig under favoritfilten och titta på en film eller något.
Imorgon ska jag upp vid 9 och sen får vi se vad dagen bjuder på.
Nix, nu väntar ännu mer soffhäng. Ska tända lite ljus också bara för att.

Puss på er busar.
Var har detta vädret tagit vägen?


Och var har denna mannen tagit vägen?! 


Och denna mannen? Åh, fina män det där..

-

Okej. Nu är det krig. Kom ihåg att det var DU som startade det här.

Something new maybe.

Förbaskade jävla dag (utan pappas ord "äh, låt inte något så onödigt gör dig arg och ledsen) har jag iallafall klarat dagen, dock som en tickande bomb. Handlade med mig det nödvändigaste hem efter jobb och körde sen hem och la mig i ett varmt bad. Låg där i säkert närmre 2 timmar och bara tänkte och lät det "argaste" försvinna.
Upp ur badet, fixa lite mat, äta och nu ligger jag här och ska sova. Imorgon jobbar jag 12-20 och sen är jag ledig lör-mån, SKÖNT!

Godnatt, hoppas ni sover gott!
Och TACK Johan för ditt sms, det värmde! 




Skitdag

Vilken jävla skitdag. När jag kommer hem ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen ska jag gömma mig under täcket resten av kvällen. Har varit arg så jag kunnat gråta men nu orkar jag bara inte bry mig. Det är så tråkigt när folk inte ens kan säga "tack". Jag tänker inte slita och stressa som ett djur längre, det är ju ändå inte lönt. Varför ska jag stå som ett fån när det inte är jag som gjort fel? Bara för att jag är ung och inte jobbat inom branschen lika länge? Fan heller, rätt ska vara rätt! Nej, jag orkar inte bry mig längre, orkar inte anstränga mig extra, nu får det räcka.

Och dessutom så saknar jag dig extra mycket idag


11/8 2011

Åh, jag fick precis tvinga ut mig själv från duschen ungefär. Det var så varmt och det är så kallt i lägenheten ikväll. Tog en dusch för att jag frös och nu fryser jag ännu mer. Kass. Skönt att jag har två täcken iallafall.
Sitter och skriver upp vad jag behöver handla imorgon eftersom att jag inte orkade handla idag, hehe..
Dock så frågade chefen om jag kunde stanna 1½ timme längre imorgon så vi får väl se om jag orkar handla imorgon vid 21.30.

Nix, nu ska jag sova. Hoppas jag kan somna direkt. Och hostan, jag vill inte att du gör ett återbesök inatt, jag klarar mig bra utan dig. 
Puss på er!
Åt muffins i sängen igår. Ångrar det idag.. Sista bilden är en trött&kall idis just nu.

Palmfestivalen?

Godkväller! Sitter med Sofie och tittar på matchen, eller ja "tittar". Vi har varit och hämtat mat. Sofie hämtade på Vespa och jag hämtade på.. Zen sushi såklart. Mums! Min mage är mätt efter 15 bitar..
Nu ska vi spela lite xbox och sen ska jag plugga. Uppdaterar mer senare!
Puss sålänge!


Haha Emelie, är det detta nu vill dra med mig på?! 
http://www.palmfestivalen.se/
Äh, det är väl bara att ställa upp. Perikles kan väl vara okej kanske.
Någon som har varit där eller som ska dit?

10/8 2011

Jag tror att hösten är här. Massa stearinljus, tjocka tröjor, vinterjacka, halsduk, varm oboy och mysiga kvällar i soffan är det som gäller framöver alltså. Jag känner mig inte riktigt klar med sommaren än men vad kan jag göra?


Jag har precis kommit ut från duschen, ska göra mig klart nu och köra till jobb sen. Är hungrig som en varg, måste handla ikväll.. Blä för det.
Nix, nu ska jag ta på mig lite kläder och slänga på lite mascara.
Puss på er!

Ps. Håll tummarna för mig idag, ska prata med chefen idag och får jag tummen upp av henne så händer det något vääääldigt roligt i oktober!



Bildbomb.

igen.. Mysig kväll med Sofie, lunch med mamma och Sofie, lunch med mamma och pappa, mammas söta lappar i skåpet, numera min hylla (sorry pockis..), på promenad med katten, mamma&pappa, moln över Lund, mer stranddagar åt folket!!






Who run the world?

Äh, jag behöver inte ens säga något om detta klippet. Kolla själv så förstår ni =)





-

14 juli 2007. 
Say no more.




Foreign exchange market

Är vad jag pluggar just nu, roligt va? Har ni sovit gott förresten? Jag somnade vid 4 tror jag, hostade som en tok och trodde ett tag att jag skulle hosta upp mina ena lunga. Sov gott när jag äntligen somnade dock. Pappa ringde och väckte mig vid 11, hämtade mig vid 11.30 och sen lunchade vi med mamma vid 12.30.
Efter lunchen tänkte jag handla några sådana små söta goda "chokladbollar" som finns på Kahls kaffe. Dock orkade jag inte stå i kö så jag gjorde egna när jag kom hem till mamma och pappa, och mina blev minst lika goda! Inte lika fina dock men mina var iallafall handgjorda. Allt detta är ju egentligen onödigt vetande men nu vet ni iallafall.

Just nu sitter jag och pluggar och dricker kaffe. (Och nej, jag låg inte vaken igår för att jag hade druckit för mycket kaffe. Jag låg vaken för att jag hostade för mycket. Så slipper jag frågor på det)

Ikväll ska jag äta tacos här hemma och sen får vi se om jag kör in till Lund efter det eller hur jag gör. Imorgon är det jobb som gäller, 13-20 tror jag att det är.
Nix, nu ska jag fortsätta här.
Puss på er!


Pockis då... =)

Old pics.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder som jag hittade på nätet. Bilderna är från 2007-2009 någonting tror jag.
Orkade inte lägga ner någon tid på det så därför ser det ut som det gör..

Nu ska jag sova, har skickat in en inlämning. Har lyckats dra på mig en rolig förkylning och hosta också, såklart.
Äh, hoppas att det är över imorgon helt enkelt.
Hoppas att ni sover gott och drömmer sött!
Puss på er!



Bästa Sofie!

Finaste och bästaste Sofie fick idag reda på att hon kom in på det hon ville, vi båda skrek högt i bilen kan jag ju säga. Jag är så glad för din skull finis! Du om någon förtjänar det så som du har slitit.
Detta betyder att denna pinglan kommer att vara i Lund nästan varje dag i fyra år framöver, kan det bli bättre? Jag ser framemot alla kvällar och nätter med dig. Åh, finis jag är så glad för din skull!
YOU ROCK GIRL!

Du är bäst finis! GRATTIS IGEN!

Trött idis.

Är ganska sugen på att gå och lägga mig i soffan och titta på en bra film men jag har plugg som ska göras så det är bara att dricka kaffe och hålla sig pigg och alert. Tänkte göra klart ett projekt idag och sen minst ett imorgon.

Vet inte riktigt vad jag ska äta till kvällsmat, jag orkade inte handla och insåg när jag kom hem att där inte var så mycket i frysen.

Nix, nu ska den här tjajen sätta sig på röven och plugga jävel!
Puss på er!

Dumma blogg.se

Jag får förresten spel på blogg.se, styckeindelningen funkar inte som den ska och hur jäkla roligt är det att läsa allt i en enda klump? Man förstår ju ingenting. Jag har provat allt jag kan komma på, jag har gått in och ändrat kodmallar efter att jag skrivit klart inlägget men inget funkar. Det är inte roligt att blogga när inget funkar. Bildkvaliten blir värdelös här också som ni säkert har sett. Fixar inte blogg.se detta snart så slutar jag blogga, det ska inte vara en massa problem för då orkar inte jag blogga.


Update; jag tror jag har lyckats fixa det?!



News...



8/8 2011 (och fina Nettan!)

Jag och Sofie hade en mysig kväll igår, åt onyttigheter, såg två bra filmer, snackade skit och hade det mysigt bara.
Vi var ute och geocachade imorse innan vi hämtade mamma för att äta lunch. Ni kan nog gissa vad vi åt till lunch va? SUSHI såklart!

Efter en mycket rolig, äcklig och konstig bilfärd tillbaka för att lämna mamma, sitter jag nu här och pluggar.
Semester är slut nu och idag jobbar jag 16-20. Är lite sugen på att hitta på något efteråt, gå en låång promenad eller något. Jag får se vad som händer, kanske dyker upp något roligt förslag. Imorgon är jag ledig och då vill jag ha fint väder så att jag kan åka till havet, eller iallafall så att jag kan pressa på balkongen.


Träffade min fina körskolelärare också när vi var på väg tillbaka till bilen efter lunchen. Haha, kommer ihåg vissa körlektioner. Helt galet var det, jag hade så roligt, haha! En roligare och bättre körlärare får man leta läääääääänge efter.
Nix, nu ska jag plugga vidare och fixa naglarna.
Puss på er!

Fina Sofie!

Nu har jag storstädat heeeela lägenheten. Har tom städat kylen och frostat av frysen. Inte illa alltså.
Ska köra ut och handla lite frukt, dricka och frukost nu. Sofie kommer om en stund och då ska vi mysa lite.
Ska kolla tvättmaskinerna när jag kommer tillbaka, just nu är där ingen ledig men om jag har tur så är där en ledig sen.
Har ni någon bra film ni kan rekommendera? Jag har ingen koll alls på vad som har kommit ut så bomba mig med filmtips!
Puss!

Fixardag

Mätt i magen är jag efter ett besök på Vespa med min fina familj.
Just nu är det storstädning som gäller. Håller på att rensa garderoben också. Och allt annat dessutom. Ska se om där är en tvättmaskin ledig också så att jag kan tvätta kläderna som har hängt i garderoben hela sommaren.
Kom just på att jag glömde mina nya tröja i pappas bil. Köpte en ny myströja idag som jag tänkte ha ikväll men jag får väl hitta en annan mysig tröja. Ikväll blir det kanske en promenad och sen film och mys. Som det ser ut nu blir jag ensam ikväll men man vet aldrig. Väntar på svar från några finisar.
Nix, nu ska jag fortsätta dansa med dammsugaren och rensa här.
Puss!
Såhär kommer nog kvällen bli, helt okej söndag enligt mig.

7/8 2011

Morsningkorsning! Jag har sovit så galet gott inatt. Blev väckt vid 10 men låg kvar i sängen till 12.30 typ. Tittade lite på tv, sov lite, pratade lite i telefon, sov lite. Rätt slapp förmiddag med andra ord.
Nu har jag precis duschat och klätt på mig. Mamma, pappa och Linn kommer in så ska vi ta en sen lunch eller något. Linn skulle kolla på någon datorskärm som hon önskade sig också. Lillasyster börjar bli stor, 15 år snart.
Ikväll har jag inga planer, skulle behöva dansa lite med dammsugaren i lägenheten.. Och fixa internet så jag slipper blogga från mobilen.
Nix, nu ska jag göra mig helt klar.
Puss!


Nightnight

Jag ligger i sängen och tittar på tv, har tagit ett bad, pillat lite i lägenheten, vattnat blomman, provat klänningar, bäddat sängen och nu ligger jag här ensam i den stora sängen.
Jag är ganska trött så jag tänkte sova snart.
Det är på något sätt väldigt skönt att vara tillbaka i lägenheten, fast ensamt utan Pockis. Det blir första natten någonsin jag sover här ensam tror jag, kommer inte ihåg.
Nix, nu ska jag sova. Imorgon blir det kanske en tur till Trelleborg för att hälsa på den stora kusinen denna gången.
Nej, sova var det jag skulle göra.
Puss på er!

Saknar min lägenhet

Sov några timmar i lägenheten imorse och oj vad jag saknat den. Jag är sugen på att packa en liten väska, köra in till Lund och sova i den älskade lägenheten inatt. Ja, jag tror att jag ska göra det faktiskt.
Nackdelen är att där inte är något att äta.. Äh, det går nog bra ändå. Jag får väl köra och handla imorgon i värsta fall.
Nix, nu ska jag packa väskan! Puss på er!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Har suttit uppe och pluggat i några timmar men känner att hjärnan börjar kännas som deg. Är inte trött så jag kanske går en runda först. Eller tar en varm dusch.
Imorgon vill jag göra något nytt, något ovanligt. Typ gå på en TFF match istället för på en MFF match. Kanske ska fråga Emelie vad hon gör imorgon, hon är ju trots allt Trelleborgare. Just det, det måste ju vara någon match också, det kanske jag också ska kolla.. Vi får se.
Nix, nu ska jag lyfta på rumpan!
Puss på er!
Ps. Var tvungen att kolla. Tff spelar imorgon. Kanske ett tecken på att jag borde gå dit? Haha

Mina nya älsklingar

Ibland får man faktiskt lyxa till det.
Plånboken fick jag av mamma och pappa när jag fyllde år och klänningen har jag köpt själv.
Har sneglat på Acneklänningen många gånger och nu är den äntligen MIN.

Veckan i bilder

Geocachat med mina fina kusiner.
Badat med Martin
Fikat, geocachat och badat med fina familjen J!

Hehe

Är i Svedala och letar geocachar med Sofie. Ska till Trelleborg senare och mysa med Lina. Mysmys! Fint väder är det också. Blir sugen på att ta ett nattdopp på vägen hem.. Puss på er!

Tidig kväll

Jag ligger redan i sängen, är trött.. Somnade vid lite i fem inatt (imorse?). Jag kunde inte sova men jag hade en trevlig natt ändå. Det var fint att se hur det blev ljusare och ljusare utomhus. Myspys! Hade varit mysigare om man inte var ensam men ibland är det så.

Jag vaknade vid 9 idag, joggade en runda, badade i poolen, duschade och åt frukost. Körde in till Lund vid 10.30, skulle prata med min chef om hösten. Köpte med mig räkmackor och dricka och körde till Ericson där pappa och MB jobbade idag. Vi satt i solen och åt och hade det trevligt. Min pappa har så fina vänner. Körde hem, badade i poolen med Martin, bytte om och sen körde jag och mamma till havet. Det var varmt och skönt men vattnet var inte roligt alls..

Imorgon ska jag till lillkusinen i Trelleborg! Ska bli mysigt. Ska upp vid 8 tänkte jag, springa en runda och sen kommer MB med frukost vid 8.30. Nu ska jag sova! Puss på er!

Är i Trelleborg och busar med Sofie och Ma...

img_0438 (MMS)

Är i Trelleborg och busar med Sofie och Maria! Måste hitta geocachar!!


Bildbomb

Mysig utflykt med mamma och pappa!
Utgång med kolonialbrudarna. Det togs lite mer än 200 bilder denna natten men det är långt ifrån bloggbara bilder. Det är knappt så att sista bilden här är bloggbar..
Och en massa random bilder..


Måndag 1/8 2011

Ja. Nej. Kanske. Eller?
Sitter ute och pluggar. Känner inte alls för att plugga men det måste göras.
Solen skiner men det blåser en del. Det är några mörka moln lite längre bort också så det gäller väl att passa på att vara ute när det går. Dock så närmar molnen sig väldigt fort. Och det blev aningen kallt nu.
Janejmen, ikväll blir det kanske en runda med Sofie. Funderar på om vi ska försöka hinna med både Svedala och Trelleborg.. Nu hajjar ni ingenting, I know. Eller om jag ska ta Trelleborg någon gång i veckan när jag ändå ska ner dit.
Nej, nu ska jag fortsätta här. Hoppas att ni har en fin dag på stranden, i sängen eller på jobbet.
Puss!
Jag är fortfarande sugen på sushi..