Xbox nörd.

Nu när jag är sjukskriven har jag kommit in en riktig nörd period. Sitter och spelar xbox i timmar. Det är lagom för mig. Ungefär vad jag har orkat göra.
Äh, jag är kung på spelet nu iallafall!
Puss!


KENT

Har kommit in i en KENT period igen så just nu är det mycket KENT som spelas här hemma.
Annars då? Nja, just nu är jag i en fight med mina lungor som kämpar emot mig. Hostan håller mig uppe om nätterna och jag har ont i halsen och är inte direkt sugen på någon mat ( ni som känner mig vet att "ah, då är hon sjuk")
Jävla piss. Jag vill jobba (är sjukskriven, en jävla historia det som jag kan berätta vid ett senare tillfälle), vara med mina vänner, träna, LEVA. Inte ligga hemma för att min kropp och mina lungor inte pallar något.

Äh, dags att sluta tycka synd om mig själv. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att somna, annars är det säkert något bra på tv =)
Puss på er trogna läsare som är här inne varje dag och kikar fast att jag inte uppdaterar.


Sommaren

Jag saknar sommaren.


Mm, sött.

Denna låten spelas för fullt här hemma, den är grym. Orginalet överst och sen är det ett litet bonusklipp bara. Ungen är ju så söt. Även fast jag vanligtvis inte gillar ungar..


Kalmar!

Saknar på något konstigt sätt min Kalmar vistelse. Trivdes som fisken i vattnet! =)

Godnatt!

Nu checkat jag ut efter en väldigt rolig kväll på min fina vän Charlottes 25års fest. Mina varma mysstrumpor är på och jag har två täcken, mmm varmt. Puss på er!


25års fest!

Yes, nu är jag snart redo att ge mig iväg på 25års fest. Det är min fina vän Charlotte som ska firas och två till som också fyllt 25. Så egentligen är det 75års fest. Jaja, nog om det.
Hoppas ni får en rolig lördagskväll!
Puss på er!


Spagetti är det nya godiset.

Enligt mig. Okokt spagetti. Mums.
Lagom trött tjej förresten.. Ska nog kolla upp om jag har lunginflammation, blir ju ALDRIG frisk och mina symptom tyder på lunginflammation. JEJ och HEJ era snokande bitchar! =)

(btw, kul att se att ni är här inne och glor även fast jag inte uppdaterar. funderar på att lägga ner bloggen, finns för mycket snokande folk som gör allt för att förstöra, sorryborry men ni klarar er och ni snokande bitches får helt enkelt hitta något annat att göra!) Tack och hej!

3 år ♥




I'll be glad 'cause I was blessed to get
To have you in my life
In my heart, there always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am, there you'll be




-

jag ger upp.