Lång dag!

Oj vilken trött idis det var imorse.. Tack till er som ringde/smsade imorse. Blev lite lättare att gå upp då iallafall.

Var på jobb vid 6.40. Hajjar ni?!
Blev utsedd till "tröttast i omklädningsrummet" av chefen.
Dagen flöt på utan större problem, det enda problemet var mitt illamående och mitt magont. Inte läckert att behöva spy i delikatessen direkt. Det klarade vi oss tack och lov utan och när jag kom hem landade jag i sängen och sov i två timmar. Vaknade när min älskade man kom hem från gymmet, han är så fin.

Vi lagade oxfilé och potatisgratäng till middag ikväll och det satt fint även om jag inte kunde njuta av maten till 100% pga illamåendet.

Nu är min man iväg och jobbar och idag vill jag verkligen bara att han ska komma hem och mysa med mig. Längtar tills senare ikväll när vi ska sova, då ska jag krypa in i hans varma, stora, trygga famn och somna. Det är bra mysigt det.

Nix, nu ska jag vila lite.
Puss


Natti!

Inte mycket update här inte. Skyller på er, ni är tråkiga :)

Imorgon jobbar jag 7-15. Fattar ni 07.00!!!!! Oförskämt tidigt. Gör det ENDAST för att min chef är snäll och ställer upp för mig, då kan jag ställa upp för henne en morgon. Fast det är för jäkla tidigt.. Åh kommer vara så trött..

Nix, nu ska jag sova. Alla som vill får ringa och väcka mig vid 6 imorgon..
Åh..

Puss och godnatt!


Lunch med Sandra!

Sandra är nere från Norrköping så vi passar på att ta en långlunch!


Ikväll är det jag och hjärtat!


Morsning!

Godmorgon!
Jag ligger kvar i sängen och myser med min Pockis. Ska snart gå upp och klä på mig och äta frukost och sen ska jag gå till jobbet. Det är jobb som gäller 11-20 idag och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vet bara att jag ska hämta pappa och hans vänner någon gång inatt. Får se vad som händer innan dess. Mys med Pockis kanske :)

Nu ska jag pussa på min sovande man en sista gång och sen få upp min röv ur sängen. Det är svårt när här är så varmt och mysig.

Puss!


Rättegång och hemmakväll

Rättegången gick väldigt bra idag, kändes bra. Var lite nervös innan det var min tur att gå in men det la sig så fort jag gick in och såg R. Var även väldigt roligt att träffa J! Var 4 år sedan sist så det var roligt. 

Nu sitter jag och spelar Angry Birds och mailar med lite hotell. Omständiga vissa ska vara men det löser sig!
Johan kommer snart hit och då ska vi köra iväg och köpa lite kinesmat, ska bli gott!
Det blir en lugn hemmakväll istället för middag och utgång med Sofia och Lina. Det kom saker emellan och så är det ibland. Tänker på dig Sebastian, och självklart din familj också. Be strong!




Puss!

Lite lagom sliten idis för 2 sekunder sedan.

Mat, mys och bad!

Har spenderat eftermiddagen med min fina vän Angelica. Vi har städat lite, handlat, lagat mat, chillat, ätit onyttigt, badat i hennes badkar, lekt med skummet och knäppt roligt bilder. En mysig och rolig eftermiddag helt enkelt.
Nu sitter vi soffan och ska sätta på en film.
Hoppas ni har en bra kväll!
Puss

Ps. Vad tycker ni om mina nya läppar?
Haha!

 

 


No more update

Nix, nu har jag somnat i soffan allt för många gånger för att orkar uppdatera något ordentligt här.
Imorgon hade jag sett framemot att vara ledig och sov ut och ta igen lite sömn. Har varit uppe vid 7-8 varje dag nu i nästan 2 veckor (och här räknar jag inte med usa veckorna för där gick vi ju upp senast 8 varje dag typ..), och somnat på tok för sent. Nu säger kroppen att den är trött och jag säger inte emot!
Det blir jobb imorgon igen, cash is king. Antingen blir det 7-12 eller 9-14, får se hur trött jag är imorgon. Jag har en snäll chef som låter mig komma när jag vill =) Det uppskattas.

Nix, nu ska jag bara hålla ögonen öppna tills min fina älskade Pockis kommer hem.
Då ska han få en bamsekram och några pussar. Imorgon ska vi ut och käka, han har ju namnsdag idag men jag slutade sent och han skulle iväg och jobba så vi tar det imorgon istället.

Puss på er!

image description


Jobbjobbjobb

Nu är jag påväg ut till jobb, känns sådär.
Mest för att jag är trött..
Igår var det fotbollsmatch och sen kom Angelica hem till oss och vi tittade på filmen Hugo. Orkade inte se klart hela så jag och Angelica gick in och la oss i sängen och Pockis fick sova på soffan. Han är så snäll min man.

Angelica ligger kvar och sover, hon börjar inte förrän 11. Tycker om Angelica massor, hon är en fin vän!

Jobbar 10-19 idag och sen ska jag hem och vila. Blir väl kanske volleyboll ikväll om jag orkar och sen mys med min man.

Nix, nu ska jag byta om till jobbkläder.
Puss!


Lunch!

Med favoritmamma!
Riktigt god sallad också med tonfisk och annat gott, mumma!


Spenderar förmiddagen i tvättstugan..

Så jäkla roligt!!


Vapiano

Nu har vi kommit hem efter att ha varit i ha ätit på Vapiano (?) i Malmö. Det var smarrigt! Och Berra och Michelle är ett trevligt sällskap :)

Nu är vi hemma i lägenheten och männen har gjort chokladbollar. Michelle fick rulla dom eftersom männen inte riktigt höll måttet.
Nu ligger vi i soffan och tittar på film.
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stallet och ta hand om Perfi och släppa ut hästarna.
Vid 13 är det kalas för morfar på någon restaurang och söndagskvällen ska ägnas åt återhämtning och VILA.

Nix, nu ska jag vara lite social!
Puss

 


Natti!

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en LÅNG dag. Pockis hade fixat så att maten stod på bordet när jag kom hem, ibland är han bra fin han!

Ikväll har vi bara myst och ätit godis och nu ligger vi i sängen. Jag ska sova så att jag orkar upp vid 8 imorgon. Blir iallafall en halvtimmes längre sovmorgon än idag. Inte riktigt min grej att gå upp innan 8 men ibland måste man och det är ju oftast väldigt skönt när man väl är uppe och igång.
Imorgon jobbar jag 9-16 och sen ska jag och Pockis iväg.

Nix, nu ska jag pussa Pockis godnatt och sen sova.
Puss, natti!


Promenad

Var ute på en 35 minuters promenad med Perfi imorse. Hon var morgontrött och inte jättetaggad direkt. En härlig morgonpromenad i solen blev det iallafall!

Nu är jag och handlar och sen ska jag hem och duscha och äta innan jobb. 12-21 är det som gäller idag och 9-16 imorgon.

Nix, nu ska jag fortsätta handla.
Puss


idag saknar jag min fantastiska Honey Bunny. Hon var bäst.

Promenad med Perfi

Efter joggingrundan och flyttningen körde jag ut till stallet och gick en runda med en glad Perfi. Solen sken och det kändes lite vår. Perfi hade lite. vårkänslor om vi säger som så.. Söt häst. Vi mötte Perfis rädsla numero uno. En skällande, bjäbbig lite Jack russell. Och inte ger den sig heller, sjukt dryg hund. Jag lyckades iallafall få Perfi att gå förbi den, det krävdes en del övertygelse men hon lydde till sist.

Det står nu 9-1 till träningsIda och jag funderar på om kroppen ska få vila imorgon kanske. Är lite seg efter volleybollen igår.

Nix, nu får det räcka!
Puss


8-1!!

8-1 till träningsIda!


Ida is blue today

Har hittat blåmärke här och där på kroppen idag. Måste vara från vollebollyn igår.

Blev inget gym imorse, Pockis ville hellre ligga kvar och mysa i sängen. Helt ok för min del.

Ska snart iväg och hämta mammas bil och sen har jag lovat Sofie att hjälpa henne att flytta lite.

Vi hörs senare tråkmånsar.
Puss


Volleyboll

Blev volleyboll ändå ikväll och det var faktiskt roligt. Var ju sämst men så är det ibland. Killarna var schysta och lät mig vara med ändå och jag har lovat att försöka vara med nästa gång också.
Nästa gång ska jag nog inte ha joggat i 45 minuter innan jag spelar volleyboll, var lite lagom seg i kroppen. 

Nu är jag nyduschad och ska snart lägga mig i sängen och sova.
Imorgon blir det gym klockan 8 om jag orkar..
Sen har jag en fullspäckad dag framför mig..

Nu ska jag krypa ner i sängen. 
Puss


fina venus som ska få ett svart hingstföl och jag.

Återhämtning

Tonfisk och avokado och massor av vatten till en törstig idis.

6-1 till träningsIda!! Nu jäklar!


Gissa vem jag är sponsrad av?

Här har ni två ledtrådar =)
NU SPRINGA! 
Puss

band of horses

Snart ska jag lyfta på rumpan och ge mig ut på en joggingrunda i det fina vädret.
Ikväll ville Pockis att jag skulle vara med och spela volleyboll men jag vet inte riktigt. Tycker inte att det är så kul att spela volleyboll inomhus, det är bara kul på sommaren när man kan spela på stranden med ett gäng vänner. 
Ikväll är det inne och med främlingar, tror jag hoppar det. 

Får se var jag joggar idag, hade behövt jogga ut till Nova och köpa ett par hörlurar, det är värdelöst att jogga utan musik. 

Nix, dags att byta om och röra på fläsket!




Today

Idag har jag varit ute och gått med lurvbjörnen Perfi, lunchat med mamma, jobbat, gått hem från jobb, duschat, saknat Angelica, kört bil och nu ligger jag här och ska sova.
Puss!


Mys med Angelica!

Nu är det mys med min lebbvän Angelica. Vi ska götta oss med massa gott. Puss


Mitt London!

Mötte precis en man med en Londonpåse. Blä vad jag saknar älskade London! Fast jag har en överraskning som ni inte vet om än :) Hihi, gissa?


Promenad!

Morsning! Är påväg till jobb nu och jag GÅR dit. 5-1 till träningsidis.
Gick bra att jobba igår, mitt öra bråkar fortfarande och igår la det av helt när det blev för mycket ljud. Funderar på om jag ska sätta i en bomullstuss idag så att jag slipper gå halvdöv från jobbet.

Nu börjar det regna, piss.
Puss


Promenad med Perfi!

Ute och går i solen med Perfi! Tror hon blev lite glad att se mig, hon dissade sitt lunchhö för att komma och säga hej iallafall. Söt häst!


Timbuktu ♥


Baby boooo

Morsningkorsning! Idag sov jag till 11! Rekord! Pockis tog också sovmorgon så det var kanske därför jag kunde ligga kvar i sängen så länge. Eller så beror det på att jag köpte nytt täcke och nya sängkläder (?) igår. Köpte ett stort, varmt täcke. Förut har jag och Pockis haft vars ett men vi har alltid legat under samma täcke ändå så jag tyckte att det var lika bra att köpa ett stort.

Jag handlade även en klädbyrå (?) så idag ska jag rensa alla garderober, gå igenom alla kläder, slänga allt jag inte vill ha och sen få lite ordning på det hela. Håller på att tvätta också, inne på min 6:e maskin.. Har insett att jag har sjukt mycket kläder..

Nu ska jag fortsätta här, har en del att fixa med idag. Och det ska vara klart till klockan 18 för då ska jag till gymmet.

Puss

Frukost! Flingor med färska jordgubbar, två mackor och ett glas mjölk! Mums

 


Tungt besked

Bloggar imorgon då det kom ett tungt besked idag.
Ta hand om er därute, var rädda om varandra och uppskatta vad ni har!

 


Hälsar på en gammal kärlek

Ärendet gick bra och nu är jag och hälsar på en gammal kärlek som blev väldigt glad att se mig.

 


Natti!

Nu ska jag sova, ska upp vid 9 imorgon och iväg på ett ärende vid 10.

Ikväll har jag och Pockis bara chillat i soffan. Och ätit jordgubbar som vi doppade i choklad, mmmm.

Efter mitt ärende imorgon så får vi se vad som händer. Caisa, mamma, mormor&morfar och ikea ska gärna hinnas med. Plus en promenad.
På onsdagmorgon ska jag följa med Pockis till gymmet och låta honom plåga mig.

Nix, sovdags! Pockis ska pilla mig på magen och ryggen först och jag lär väl få klia honom på ryggen.

Puss

 


Fortfarande usa inställd.

Min kropp är inte riktigt nöjd med att vara tillbaka i Sverige. Den strejkar och vägrar låta mig sova på rätt tidpunkter. Somnade vid 3 inatt och vaknade 7, pigg som en lärka. Låg kvar i sängen hos Pockis, slumrade till lite då och då men har inte kunnat sova en blund sen han gick till skolan vid 9. Kisskass värdelöst. Jaja, det ska nog bli ordning på det också. 

Jag tänkte ta upp matchen mot LatIda idag igen och ge mig ut på en promenad.

Nix, nu ska jag hitta på något annat!
Puss


Vem vann?

TräningsIda!! Yes! 1-0!

 


Joggingtur

Egentligen hade jag velat krypa ner under en filt i soffan och läsa en bok. MEN solen skiner ute och jag har inte varit ute och joggat på länge.
Så nu slänger jag i mig lite mat och sen ska jag verkligen försöka tvinga mig själv att ta på mig träningskläder och ge mig ut på en joggingrunda.

Vem vinner? TräningsIda eller LatIda? Vad tror ni?

 

image description

 


För mycket kläder? Njä, för lite plats bara..

Idag när jag kollade över lite snabbt vad jag köpt så insåg jag att jag hade behövt en garderob till. Mina kläder trängs redan i lådorna och skåpen så att få ner mina nya kläder där är ju bara att drömma om..

Så därför måste jag iväg till ikea och införskaffa något att ha kläder i. Hittade en schyst byrå typ som vi redan har någon annan liknande variant av i sovrummet. Har tvbänk och bokhylla i samma färg i sovrummet som byrån jag har i åtanke så det skulle ju funka. Svammelsvammel, blablaba. Summa kardemumma så måste jag iväg till ikea.

Puss

 


Back in Pockis famn!

Vaknade nyss upp bredvid min fina Pockis. Inatt har jag sovit gott i Pockis famn, så skönt att vara tillbaka i hans varma goooa famn. Nu ska vi mysa och kanske sova liiite till innan det är dags för mig att gå upp och börja med dagens ärende.

Puss

 


Hemma!

Hemma sedan 17. Nu är det bowling och öl med min fina pojkvän och massa fina vänner.
Lagom jetlaggad och seg efter att varit vaken i över 30 timmar, men vad gör man inte för att träffa sina nära och kära?

Nu ska jag fortsätta kötta här. Vinner lätt, strike efter strike. Eller?

Puss!

 


Bad i poolen

Har badat lite i poolen idag igen. Det är ca 14 grader i poolen. Dvs, SVINKALLT. Jag är den enda som har badat hittills, JEJ! Systemet som ska värma upp poolen har gått och lagt sig, därför är det så kallt. Tur att det är varmt i luften iallafall.

Igår var vi ute och käkade på en italiensk restaurang och ikväll vet jag inte om vi ska grilla hemma eller gå ut och käka.

Nu ska jag fortsätta läsa här i solen. Läser Paganinikontraktet för tillfället, bra bok!

Puss på er!