Powerwalk med Sandra!

img_2662 (MMS)

Powerwalk med Sandra!


Tack!

Tänkte bara titta in snabbt och säga tack till er som har hört av sig via facebook, mail, sms, mms och telefonsamtal!
Ni är för kära!



Huvudvärk deluxe.

Hej och välkommen tillbaka huvudvärken! Det var inte längesen sist tyvärr. Jag undrar om det är pollen som och annan skit som har börjat komma för näsan rinner också. Så jävla drygt! Nu ska jag jobba några timmar och sen ska jag hem och SOVA. Det var nog allt för idag! Hoppas att ni har en bra dag och att solen skiner på er!

-

Värdelös.

Lunch på stan!

Tjingalong!
Har nyss varit och ätit lunch med min fina mamma. Lika mysigt som alltid.
Har beställt hem fyra nya kurser idag också, så nu har jag en del att bita i framöver.

Har precis kokat lite kaffe som jag tänkte slurpa i mig medans jag pluggar lite ekonomi.
Har försökt få tag på Sandra också men hon svarar inte. Så jag får väl kanske träna själv ikväll om hon inte hör av sig. Är rätt sugen på att springa en runda utomhus annars så det kanske blir en tur ute istället för gymmet ikväll, får se.

Nu ska jag fortsätta här så ni får mer uppdatering sen!
Take care!
Och lycka till ikväll C!



Hemma hos mamma och pappa! Kungen ligger o...

img_6184 (MMS)

Hemma hos mamma och pappa! Kungen ligger och sover i en goo ställning. Nu ska jag ut och gå i det fina vädret!


Debuten är gjord! Fick en egen hejarklack ...

img_3999 (MMS)

Debuten är gjord! Fick en egen hejarklack till och med, hahaha! Det är en helt annan sak att spela med stora grabbar (gubbar...) men det är roligt! Men det var en godkänd insats av mig iallafall och grabbarna berömde mig, kuligt!


Jaha. Då ska man kanske spela innebandy ik...

img_3030 (MMS)

Jaha. Då ska man kanske spela innebandy ikväll. Var nog 3 år sen sist. Och idag är det med grabbar. Mmm detta kan bli kul med tanke på huvudvärken sen gårdagen.. Äh, vi får se om jag är med. Annars sitter jag på bänken och hoppas att grabbarna vinner hela LTH mästerskapet!


Spelkväll ledde till utekväll. In tha taxi...

img_0162 (MMS)

Spelkväll ledde till utekväll. In tha taxi nu! Disco!


Spelkväll med fina vänner!

img_9538 (MMS)

Spelkväll med fina vänner!


Godnatt!

Tänkte bara titta in här fort och sägs godnatt. Det är ändå reklam på tv så då kan jag lika väns uppdatera lite här.

Har haft en riktigt fin dag! Har varit på banken och pratat med dem om lite funderingar jag hade ang. London resan. Har beställt pund och och fått svar på mina frågor. Lysande! Längtar så! Har en lång lista på saker jag vill göra och som jag ska köpa!

Imorgon är det jobb som gäller från 12-20 och sen ska jag träffa vänner! Ska bli roligt. Är ledig HELA HELGEN! Fattar ni? HEEEEELA helgen? Känns overkligt! Haha!

Nej, nu ska jag sova! Hoppas ni sover gott! Och tack mamma och pappa för en fin dag! Och tack för lån av bil, IGEN! Ni är bäst som sagt!

Jag och pappa är och fixar sommardäck på h...

img_5888 (MMS)

Jag och pappa är och fixar sommardäck på hans bil. Vi har ätit hamburgare, pipor och tittat till Mercedesen. Vi ska ut och gå en runda när mammsi kommer hem och innan dess så ska jag fixa lite leverantörs fakturor till pappa eftersom han tycker att det är så tråkigt. Fin dag idag!


Fin onsdagskväll! Ensam hemma, vin, muffin...

img_5927 (MMS)

Fin onsdagskväll! Ensam hemma, vin, muffins och vaniljhjärta, tända ljus och internationell ekonomi! Finfint!


Sitter på balkongen och njuter av solen! E...

img_1325 (MMS)

Sitter på balkongen och njuter av solen! En kopp kaffe, solglasögon och boken "internationell ekonomi - en värld i förändring". Kan det bli mycket bättre än såhär just nu? Nix!


Min fantastiska mamma ringde och frågade o...

img_8100 (MMS)

Min fantastiska mamma ringde och frågade om jag ville luncha. Ni vet ju vad jag svarade.. Åh, vilken underbar dag!


Bortskämd.

Eftersom jag har världens snällaste föräldrar har jag fått låna mammas bil i nästan två veckor. Bara för att köra till jobb. En sträck jag hade kunnat gå på 20 minuter.. Jag har världens bästa föräldrar helt enkelt som skämmer bort mig något otroligt med många saker, och som dom skämmer bort mig med kärlek..

Idag när jag stod och väntade på bussen hem från jobb så är där en märklig man som står vid hållplatsen och sjunger högt (tänk er böneutropen i Turkiet..). Han har händerna sträckta mot himmeln och verkar be eller något.
Jag håller mig på avstånd! När bussen kommer smyger jag försiktigt närmre och när bussen stannar står jag bakom den sjungande mannen.
Precis innan han ska hoppa in i bussen slänger han sig ner på knä och verkligen skriker upp mot himmeln, fortfarande med händerna uppåt. Busschauffören blir rädd och stänger dörren igen. Jag får panik och skriker "släpp in mig, jag ska med!!" Dörren går upp igenom och jag tränger mig förbi mannen och går in.
Precis när jag satt mig kliver även den sjungande mannen på, han betalar inte utan går rakt på bara. Busschauffören vågar såklart inte säga något. Jag håller tummarna för att han inte ska sätta sig bredvid mig och stirrar på mina skor.
Tack och lov sätter han sig längre bak. Bussen börjar rullar och jag pustar ut. Det skulle jag inte gjort. Då börjar han såklart sjunga igen. För helvete. Man börjar ju tänka..
Men mycket mer hände inte. Folk undrade helt klart vad han höll på med men ingen vågade be honom vara tyst.

Nej, nu känner jag att det är dags att börja cykla eller gå till jobb!
Imorgon är jag LEDIG!!
Vi hörs mer då! Puss!



Grillat hemma hos mamma och pappa! Underbart!

img_7921 (MMS)

Grillat hemma hos mamma och pappa! Underbart!


Godmorgon! Solen skiner idag! Jag ligger i...

img_7913 (MMS)

Godmorgon! Solen skiner idag! Jag ligger i sängen och väntar på att alarmet ska ringa. Har studerat vår lampa ett tag. Har kommit fram till att den måste fixas.. Nåja.
Idag ska jag jobba 11-20 och sen ska jag hem till mamma och pappa! Ska äta massa god maaaaaat! Ska bli mysigt!
Nej, nu ska jag nog gå upp och fixa mig inför 9 timmar i delikatessen! Hoppas att ni har sovit/sover gott! Puss på er


Gym och massage

Var och tränade med Pockis, Eric och Johan i förmiddags. Blev ett lagom arm och bröst pass. Slängde mig in i duschen sen med dom skäggiga tanterna som pratade om de hutlösa priserna på bensin. Det var ju förskräckligt och det var ju en vändans tur att man inte hade bil längre. Ojojoj vad dom pratade. Jag duschade fort kan jag säga.

Pappa kom och hämtade mig på gymmet och sen körde vi till mormor och morfar och åt lunch innan vi körde till massören och fick massage. Välbehövligt och skönt! Nu ska jag snart jobba, 16-22 blir det idag. Kommer nog vara rätt trött när jag kommer hem. Hey! Chefen skulle förresten bjuda på tårta idag! Jag hoppas att det är någon kvar när jag kommer, annars blir jag ledsen i ögat..
Nej, tjingtjong medaljong!

Tittar på the fourth kind med Sara! Onytti...

img_2035 (MMS)

Tittar på the fourth kind med Sara! Onyttigheter förtätas också..


Storhandlat, städat, tvättat och varit på ...

img_3130 (MMS)

Storhandlat, städat, tvättat och varit på gamla körskolan och sagt hej! Dagen blev inte riktigt som planerat men den blev, och kommer bli, fin. Mer update senare!


Huvudvärk är inte najs.

Har haft en extrem huvudvärk de senaste dagarna och därför har det inte blivit något bloggat. Har gått till jobbet, gjort vad jag ska, kommit hem från jobbet och gått och lagt mig direkt om att huvudvärken skulle släppa till nästa morgon. Sån tur hade jag tyvärr inte men nu är jag back on track igen!

Dock så har jag annat att göra ikväll så det blir inte mer uppdatering här idag. Men håll ut! Imorgon är jag ledig och ska göra massa roliga saker.
Nu ska jag äta och titta på halv åtta hos mig.

Tänkte försöka hinna luncha med pappa på fredag! Därför bjuder jag på en bild där jag lunchar med mamma! (så att hon också får vara med på ett hörn på något sätt..)
Take care!

Min pojkvän är söt!

img_5161 (MMS)

Min pojkvän är söt!


Ge mig.


Pannlax


Har ont i huvudet och känner mig lite varm i pannan, hur man nu kan göra det. Mitt tips? Sätt en fryst laxfilé mot pannan!

Söndag!

Godkväll! Har nyss kommit hem från jobbet och nu tänkte jag plugga lite.
Imorgon är det sovmorgon som gäller och sen ska jag köra hem till mamma och pappa och luncha med pappsi.
Har väl inte direkt något mer att skriva så jag avslutar här!


Bjuder er på något av det bästa.


Detta är ett klipp som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Skrattar som en tok varje gång jag ser det. Jag bara älskar det!

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen efte...

img_4033 (MMS)

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen efter en hel dags pluggande. Är rejält trött i huvudet och det är så skönt att bara ligga och titta. Inte analysera, jämföra och hålla på. Jag har lagt den underbara filten jag och Jocke fick i julklapp under mig, den är så mjuk och varm. Ni ser ju den på bilden. Nej, fytusan! Nu signar jag ut! Hoppas att ni har en fin lördagskväll/natt! Puss och godnatt! Ps, tack för de fina besökssiffrorna idag!


Åh..


Fantastiska teamet Hoyt!

One day a son asks his father: "Daddy, will you run the marathon with me?" The father answers yes and both run their first marathon together. One day, the son asks his father if he wants to run the marathon with him again and the father answers yes. They both run the marathon together again. Then one day the son asks his father: "Daddy, will you run the Ironman with me?" (the Ironman is the toughest...it requires a 4km swim, 180km biking and 42km running). The father says yes again.





Min fina kusin är kung på trummorna!

img_0958 (MMS)

Min fina kusin är kung på trummorna!


"hjälp mig inlägg"

Vad ska man ha på sig ikväll? Vad har man på sig på en rockkväll? I need help, rock är ju inte mitt starka ämne precis.. Blir nog bara något enkelt om jag känner mig själv rätt. Kanske skulle ta min fina kjol, hrm värt att fundera över. Något annat jag funderar över är vad jag ska äta ikväll. Är ensam hemma och tänkte kanske lyxa till det lite..
Frågan är bara med vad.

Så, detta blir ett "hjälp mig inlägg". Vad ska jag ha på mig och vad ska jag äta? HELP PLEASE!


Just denna klänningen är nog inte så passande kanske..

Nagellack och kaffe.

Tog nyss ett varmt bad, det var finfint. Nu mår mitt hår bra också efter att ha haft en grym hårinpackning i.
Nu målar jag naglarna och ska snart göra kaffe hade jag tänkte. Har lite glass som jag kan äta till kaffet, gott!
Pluggar fortfarande, börjar dock känna mig trött i huvudet.. Ska bli skönt med ett avbrott ikväll! Ikväll är det konsert som gäller. Min fina kusin och hans band ska spela på någon rock kväll tror jag det är. Det ska bli roligt iallafall. Blir mobilbloggning därifrån, lovar!

Bjuder på en söt bild på några ur kusinligan. Ser ni mig? Haha!
Nej, kaffe! Vad ska ni göra ikväll mina läsare? Något roligt?
Take caaaare!


Skägg

Pockis står och gör något som jag inte tycker om. Han rakar av sig skägget. Jag tycker om när han har skägg.
Han tycker mest att det kliar tror jag. Men, ni måste hålla med om att det är snyggt med skägg?



Känn pepp

Godmiddag! Tog lite sovmorgon idag eftersom det blev rätt sent igår. Gick upp vid lite i åtta och körde Pockis till skolan, han hade tenta. Hämtade honom vid 11 och sov gott däremellan. Nu ska jag fortsätta där jag slutade igår hade jag tänkt. Kommer bli en hel del uppdatering här idag tror jag. Ska komma på något vettigt att skriva om bara.

Nej, dags att plugga! Slänger in en favoritlåt också.


Nu väntar sängen.

Nu checkar jag ut och går och lägger mig! Har fått mycket gjort men det är bara att fortsätta imorgon! Det gäller att passa på när man är ledig och väl har ångan uppe! Ska försöka krypa in under Pockis varma täcke.. Han har legat och sovit i några timmar redan eftersom han har tenta klockan 8 imorgon bitti.
Imorgon ska jag bada eftersom jag inte har gjort det idag. Och ja, ni vet ju att jag älskar att bada..
Nej, nu är det läggdags! Klappar mig själv på axlen efter att ha suttit och pluggat i flera timmar en fredagskväll. Belöningen blir ett bra betyg, hoppas jag, och ett par skor i London!

Hoppas ni sover gott! Godnatt!



Har ni sett sötare?


Jag vill ha en sådanhär sötsak NU! Smäller av vad söt den är..

Fredagskväll

Tjenahej! Har varit en vääääääldigt intensiv dag på jobb. Var galet mycket kunder och det var inte en lugn stund, men det är som roligast när det är så! Belönade mig själv med att köpa hängmörad ryggbiff. Väl hemma såg jag att min kära man hade städat hela lägenheten! Ryggbiffen smakde gudomligt och fick högst betyg av mig och Pockis.

Nu sitter jag och pluggar. Tänkte plugga undan en del redan nu så att jag ligger en vecka före planeringen så att jag kan vara helt ledig under London vistelsen. Jag längtar som en galning. Har satt upp bokningslappen vid sängen så varje morgon ser jag lappen och hittar kraft att gå upp och göra alla måsten.
Londonresan är en belöning till mig själv för att jag orkar och hinner jobba 40 timmar i veckan och samtidigt plugga 120% och uppnå bra resultat. Det gäller att prioritera och planera! Det lär bli ett tufft år men med belöningar går allt.
Det funkar för mig iallafall. Annars hade jag inte suttit här och pluggat en fredagskväll..

Nu ska jag fortsätta plugga! Hoppas att ni har en trevlig kväll!




Grym låt men ack så konstig video..

Tog lite sovmorgon idag.. Ska snart ta mig...

img_7796 (MMS)

Tog lite sovmorgon idag.. Ska snart ta mig upp ur sängen och fixa lite frukost. Börjar jobba vid 15 och innan dess ska jag plugga lite. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Är ledig imorgon men tror jag ska plugga mer eller mindre hela dagen.


LONDON BOKAT!!

LONDON BOKAT!!

Ska bli sååååååå skönt att komma iväg ensam, längtar som en tok! Ojojoj vad jag ska shoppa och unna mig saker!

Fin förmiddag i solen med C och hundarna!

img_9389 (MMS)

Fin förmiddag i solen med C och hundarna!


Frukost hos C! Mums!

img_2948 (MMS)

Frukost hos C! Mums!


Nu säger jag godnatt.

Har lagt mig i sängen och tänkte sova nu. Finns ju ändå ingenting vettigt att göra uppe. Pockis kom hem och var grinig och nu sitter han och spelar som vanligt. Inte jätteroligt om någon frågar mig.

Äsch, lika bra att sova. Ska upp vid lite i åtta imorgon för att åka till C. Ska handla med mig lite frukost som vi kan mumsa i oss innan vi börjar plugga. Ska bli mysigt.
Nej, tack och ajdö.




Bild sen iförmiddags när jag hade hämtat o...

img_5466 (MMS)

Bild sen iförmiddags när jag hade hämtat och lämnat syster och tog en liten mysstund med guling innan det var dags att köra igen. Har varit hos fina Charlott resten av dagen. Pratat, druckit te och varit ute på en lång promenad med tre fina och något galna hundar. Mysig dag! Nu tänkte jag ta ett snabbt bad och sen äta lite innan det är dags för träning!


-

Ta aldrig något eller någon förgivet.

Om man kanske ska gå upp.. Eller lägga sig...

img_2272 (MMS)

Om man kanske ska gå upp.. Eller lägga sig i ett bad? Jobbigt val. Vad ska ni göra idag, vara ute i det fina vädret, jobba?


00.48

Nu är det dags att sova. Har precis krypt ner i sängen med min Pockis. Imorgon ska jag JOBBA! Ska bli roligt.
Har ju inte jobbat på ett x antal dagar eftersom jag varit sjukskriven, men nu är jag back on track!
Nu ska jag stänga ner datorn och krypa in under Pockis täcke..
Take care och sov gott!
Och ni som är ute och dansar, dansa lite till mig också!


The Offspring

Dagens humör : Bra!
Dagens saknad : Therése!
Dagens musik :
sing it out loud
Dagens mat : Aprikoskräm!
Dagens dryck : Kaffe, proviva och vatten
Dagens klädsel : Pockis SVEA tröja, underkläder och raggsockar!
Dagens bok: ohyees.blogg.se
Dagens kommentar : Vet faktiskt inte än! Du kan väl slänga iväg en?
Dagens roliga : Att solen skiner!
Dagens plus : Hrm, godiset som väntar på mig?
Dagens minus : Att det inte är den 21 april
Dagens frisyr : Uppsatt Plugga
Dagens göra : Plugga, borsta håret, ta det lugnt, bada kanske.
Dagens person : Charlotte!
Dagens låt: Self Esteem - The Offspring



Sugen..


Vaknade av att solen sken in i sovrummet. ...

img_5767 (MMS)

Vaknade av att solen sken in i sovrummet. Mm, fint sätt att vakna på även om jag vaknade tidigare än planerat. Nu väntar lite frukost och kaffe!


Hämtmat från favoriten V.E.S.P.A!

img_1098 (MMS)

Hämtmat från favoriten V.E.S.P.A!


Tur att jag har en ny spellista..

För annars hade jag aldrig orkat göra den verkligen ointressant religionen. Sjuttsingen vad tråkig den är..
Äh, jag delar med mig av min spellista istället för att klaga på religionen.

Här hittar ni den! -->
sing it out loud


Åh, saknar skaldjursbuffén..

Smärtstillande och dreggel

Ja. Vad ska jag säga? Läppen börjar bli bättre. Svullnaden har gått ner, mycket tack vare värstingpillerna jag fick tror jag. Fick smärtstillande också men ja, det fyller inte riktigt sin funktion kan man väl säga. Eller, det fyller sin funktion men på fel ställe. Jag ville ju ha smärstillande till käken så att jag kunde äta och tugga utan att ha förbaskat ont. Det smärtstillande jag fick ska man gurgla i munnen och det bedövar hela munnen (vilket leder till att jag saglar en hel del...) men inte käken. Har jag märkt. Möjligt att det bedövar käken pyttelite. Men det bedövar för lite för att det ska vara värt att sitta och sagla och bli klibbig, och jag får inte somna  eller äta om jag har minsta lilla bedövning kvar i munnen. Då kan jag svälja min egen tunga och kvävas. Och det är inget jag vill så därför har jag struntat i att ta det. För att återgå till det viktiga, jag mår bättre!

Nu tänkte jag plugga lite religion. Fy bubblan vad tråkigt det är. Intresserar inte mig ett dugg. Undrar om det hade varit några krig i världen om inte religoner hade funnits. Fast å andra sidan. Människor hittar alltid något att bråka om.

Nej, det är väl lika bra att ta tag i det..
Take care!


Mmm, fina utslag. Sitter hos läkaren nu oc...

img_9861 (MMS)

Mmm, fina utslag. Sitter hos läkaren nu och väntar på att få komma in. Kärringen i receptionen var den otrevligaste på länge. Fyför vad glad jag är att jag inte är en bitter människa, måste vara ett tråkigt liv.