Pressa!

Ligger ute vid poolen och pressar. Vindstilla och strålande sol, me like.

Något jag inte gillar är att jag vaknade 5 imorse, var dum nog att kolla mobilen och facebook. Får reda på att stackars Perfi har kolik och därmed blir det svårt att somna om. 6.30 slocknade jag igen.
Stackars Perfi, har hon inte varit skadad och skit tillräckligt? Blä! Håller tummarna för att hon blir bra fort! Och helst att hon redan är bra såklart.

Nej, nu ska jag njuta av solen och försöka ta in lite missad sömn. Tror det blir lunch på stan idag, får se.
Puss på er!


Shoppingdag..

Hjälp vad jag shoppat idag. Kommer behöva en väska till. Jag lyckas alltid med att shoppa för mycket så att jag behöver köpa en resväska till. Äh! Jag är väldigt nöjd med mina köp idag. Igen. Har gått loss inne på Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Forever 21. Och ett par nya converse köpte jag också. En väldigt lyckad shoppingdag!

Det kommer kanske upp bilder på kläderna jag köpt, men inte nu. Prio ett nu är MAT och sen ska jag chilla. Det tar på en att shoppa 11-18, även på mig.

Puss!
Dagens bästa köp är nog förresten vårjackan från Tommy Hilfiger. Nöjd och glad idis!!


Grattis på födelsedagen mamma!

Idag fyller min fina mamma år! Grattisgrattis och hoppas att du blev glad för presenterna jag gav dig! =)
Love you!



Idis in LA

I en ny klänning från Urban Outfiters. Som jag diggar och är väldigt nöjd med :)


Santa Monica

Idag har vi varit på Santa Monica beach och Venice beach. Det var najs. Och stort. Precis som allt annat här.

Fick shoppat en lovely body också idag. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag var bara tvungen att köpa den. Ska se om jag kan ta en bild på den senare så att ni också får se.

Nu sitter vi och tittar på Oscarsgalan som är någonstans här i närheten.
Jag skulle egentligen gått dit, men jag känner att jag inte orkar så jag får dissa min vip inbjudan dit denna gången.

Puss på er!
Ps. Imorgon är det SHOPPING på schemat. Glad tjej!


LA

Nu har jag precis duschat efter att ha varit ute på en powerwalk som avslutades med picnick. Ost, kex, jordgubbar, vin, vindruvor, muffins och annat gott.

Ikväll är det grillning som gäller och sen får vi se.
Puss


Just det

Vi är framme i Los Angeles förresten!
Puss


KMK vid poolen

Just nu ligger Kennet med kastrullerna vid poolen och chillar. Solen steker och livet är najs. Bra musik, strålande sol, 25-30 grader och en rolig vän, toppen!

Igår grillade vi, drack öl, spelade kort och skrattade mycket. KMK bildades och gjorde succé.

Nix, nu ska jag fortsätta steka i min nya bikini från Victoria's secret.
Puss!


Sista natten i Vegas!

Blir bara en snabbisupdate här.
Dagen har varit fin. Har gått lite på stan och sen chillat vid poolen. Har handlat nya skor idag. Sorry Pockis men jag kunde inte låta bli. Dom tar inte så stor plats. Pockis påpekar alltid att jag har på tok för många skor och att dom tar för stor plats. Jag fattar inte vad han menar. Men han är fin ändå eftersom att jag får ha kvar alla mina skor. Saknar min man lite faktiskt. Speciellt när jag vaknar mitt i natten och fryser.
Nog om det!

Imorgon ska vi köra till Los Angeles där vi har hyrt hus. Ska bli mysigt. Och gott med en ordentlig frukost och något annat än restaurangmat. Restaurangmat är gott men efter en vecka så börjar jag tröttna lite. Ska bli skönt att ligga vid poolen och sen bara kunna gå in och hämta något lätt i kylskåpet.

Nu ska jag fortsätta här! Slänger in en bild på kvällens outfit + dom nya skorna. Puss!


LAS VEGAS

Ja, vad ska man säga? Las Vegas är verkligen något speciellt.
Sviten jag och Sofie bor i är större än min och Pockis lägenhet. Vi har vars en dubbelsäng, vars en tv, vars en vask, vars en soffa. Det är sjukt. Allt är stort. Only in Las Vegas.
However, jag har nyss duschat i den stora duschen och ska strax klä på mig.
Blev lite lagom rädd när jag stod i duschen och såg en naken människa som stirrade på mig. Tog någon sekund innan jag hajjade att det var jag själv. Här är speglar överallt.
Igår promenerade vi längs the strip och mest bara tittade. Käkade på Hard Rock Café och shoppade lite där också.
Idag ska vi ut och göra stan och sen chilla vid poolen tror jag. Ikväll var det snack om att vi skulle gå ut och äta på en fin restaurang. Måste hitta kläder att ha på mig kom jag precis på.
Tror jag kör en långklänning nu när vi ska ut på stan, känns lite lagom.
Annars då? Hur har ni det hemma i Sverige?
Nix, nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen sticka iväg och köpa frukost.
Puss på er!
Blir inga bilder från Las Vegas nu förresten, sitter vid datorn och har inte fört över bilderna. Så ni får en kass bild på dagens klänning istället.

LAS VEGAS BABY

Vi är i Las Vegas! Det är ofattbart häftigt, kommer inte försöka förklara för det går inte. Nu ska vi ut och göra Las Vegas! Puss


Mot LAS VEGAS!

Sista frukosten i San Fransisco är uppäten och nu ska vi strax börja färden mot LAS Vegas. Najs. Vi ska köra längs highway one, tror jag det hette.

Puss!

Och eftersom
http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen SUGER SÅ JÄVLA HÅRT OCH ÄR SÄÄÄÄÄÄMST, så får ni inga bilder tyvärr. Skicka mail till http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se och klaga på deras värdelösa app!


Antibiotika och smärtstillande

Gav doktorn mig. Jag har fått en inflammation i bihålorna något och som på något sätt har blockerat något i örat. Därav bortfall av hörsel och tryck i örat. Något. Tror jag. Doktorn ritade allt fint, ska fota det så att ni får se.

Hursomhaver, antibiotika och smärtstillande i en vecka och sen ska jag må bra. Just det, han lärde mig också hur man ska snyta sig. Väldigt spännande och lärorikt att gå till doktorn här i staterna. 360 dollar fattigare gick jag ut på stan och shoppade. Det var jag värd efter att ha fått bihålorna masserade.
Gick loss inne på Urban Outfiters och en del andra affärer. Mest nöjd är jag med byxdressen med öppen rygg och klänningen med öppen rygg, åh så fina.

Ikväll ska vi ut och äta på en restaurang i närheten och sen blir det sova. Imorgon kör vi härifrån med sikte på LAS VEGAS BABY.
Nu ska jag ta en tupplur innan jag gör mig klar för middag.
Puss


Farbror doktor

Just nu ligger jag i sängen och väntar på farbror doktor. Är trött på att må kass nu och inte höra något så nu får vi se vad doktorn kan göra.


Shopping!

Har jag ägnat mig åt idag! Eller ja, spenderade någon timme inne på forever 21 innan lunch. Resten av dagen har vi ätit och varit på något art science.

Nu ligger jag i sängen, orkar inte gå ut och äta på restaurang idag. Förkylningen, huvudvärken och örat fortsätter bråka så jag stannar hemma ikväll. Sofie håller mig sällskap och vi ska äta mackor och melon från seven eleven som snälla Jakob varit och köpt åt oss. Sen ska jag SOVA.

Puss


Natti!

Nu ligger en jättetrött idis i sängen och ska sova. Klockan är nästan 21 här men jag är helt slut. Var uppe vid 6 imorse och har varit igång hela dagen. Mm, vad jag diggar att vara jetlaggad. Att jag har ont i halsen, huvudet, är tokförkyld och att trycket i höger öra inte försvunnit än gör mig inte direkt piggare. Men det ska inte hindra mig från att uppleva San Fransisco!

Nu ikväll har vi varit och ätit på ett steakhouse. Vilka köttbitar! Tjena. Jag åt dock bara en hummersallad då jag saknar lite aptit. Hade ju inte ens orkat 1/5 av biffen liksom.

Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis mår bättre imorgon.
Puss


Victoria's secret

Glad tjej!


Frukost i San Fransisco!

Morsning korsning!
Vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter att ha ätit frukost ute på ett riktigt amerikanskt cafe. Najs.
Nu ska vi ut och göra stan!
Puss på er!


Godnatt från San Fransisco!

Äntligen framme i San Fransisco! Det har varit en lååång resa. Vi har varit på resande fot i lite över 20 timmar så ni får nöja er med denna lilla uppdateringen idag. Ni ligger ju ändå och sover där hemma =)
Flygningen gick bra, mitt öra strekade och fixade så att jag fick lock direkt och det sitter fortfarande i. Hör ingenting på höger öra, men så är det väl ibland antar jag. 

Nu ligger jag i hotellsängen och ska strax stänga ner datorn, ska bara skicka iväg lite mail först och så.
Imorgon tänkte jag shoppa! Det lilla jag har sett av San Fransisco gillar jag, men INTE taxichaffisen vi åkte med. Han fick punka och tänkte fortsätta köra, smartguy.

Nej, nu ska jag sova, har en lång dag framför mig imorgon. 
Jag vet att det inte går att kommentera min mobilinlägg (inläggen jag skriver från mobilen alltså), men jag vet inte hur jag ska fixa det. Har mailat blogg.se och bett om hjälp men ja, vi får väl se om jag får något svar.

Uppdaterar er mer imorgon, då kanske ni får lite bilder också.
Puss och just det, det är 20 grader och strålande sol här! =) Perfekt shoppingväder!


Mot USA!

Nu är vi på Kastrup och ska snart gå på planet mot Zurich. Där ska vi mellanlanda och sen flyga vidare mot USA. Vi hörs kanske när vi kommer fram till San Fransisco!

Puss!
Slänger in två bilder från 5.45 imorse. TRÖTT idis!


Sista natten i Sverige!

Allt är packat och klart. Jag är nyduschad och trött. Halsen gör lite ont men jag ignorerar det, har inte tid.

Ligger i sängen och ska sova. Ska upp om 5 timmar. Jej!

Har nyss pratat med min man, han är fin.

Nu ska jag sova! Puss på er!
Och justdet, kommer hålla igång bloggen så mycket jag kan när jag är iväg. Så ni kommer kunna följa mig under resans gång, som några av er ville.

PUSS


Tidningar

Har varit och köpt lite läsning inför 14 timmars flygningen imorgon..


30 timmar

Om 30 timmar börjar resan mot USA. När jag vaknar imorgon den 15:e är det mindre än ett dygn kvar tills vi sitter på flyget. Eller ja, det beror ju på när jag vaknar såklart. Ska bli så skönt att komma bort!

Godnatt från idis och fjärrkontrollen som ville vara med på bild!


Omelett!

Har precis gjort omelett för första gången! Tror det är omelett iallafall. Blandade ihop ägg och soltorkade tomater och sen stekte jag det bara. Återstår att se hur det smakar..


Älskar autocorrect..


Pockis sover

Och jag tycker att han är söt. Just nu ligger han och ler. Undrar vad han drömmer. Han ser inte lika glad ut när jag lägger mig tätt intill honom.. Jag är iskall och han är varm som en spis. Pockis.. Åh, nu flyttar han sig! Duktig Pockis. Han håller om mig i sömnen, duktigt av honom. Och mysigt.

Nu ska jag försöka somna, har nyss tagit en Alvedon för att febern ska gå ner så att jag kan somna.
Igår hade jag 39 graders feber när jag kom hem från jobb, idag hade jag 38,6. Var tvungen att jobba idag så det var bara att hålla ut och tänka "snart semester, bara detta passet kvar!!". Ni kan få se min nedräkningslapp som jag gjorde på jobb idag..
Men, nu har jag iallafall SEMESTER (!) och imorgon ska jag ta igen massa sömn och bara chilla här hemma. Måste börja packa också, har ingen aning om vad jag ska ta med mig. Vill inte ha med mycket kläder, tänkte shoppa massa kläder där borta.. Mycket roligare att fylla resväskan med nya kläder när man ska hem :)

Nej, nu ska jag som sagt sova.
Puss på er


Perfi update!

I fredags var det ju tänkt att Perfi skulle få massage och sedan bli behandlad med laser. Laser är bra för läkning och därför tänkte jag att det skulle vara toppen för Perfi. Massören frågade lite om skadan, hur hon var annars och lite sådär. Jag berättade på och förklarade att det är ett STO som ibland kan tycka att det är jätteskönt att bli borstad men sen ibland tröttnar ordentligt. Ett sto med mycket egen vilja helt enkelt =)
Massören börjar klämma och känna lite. Lite spänd i hals/nacke, går vidare till ryggen och där markerar Perfi ordentligt att hon inte är nöjd alls med vad som händer och att det gör ont. Massören fortsätter lite men konstaterar sedan att det inte är lönt att fortsätta, hon tyckte att Perfi reagerar på tok för mycket och verkar ha för ont för att det ska vara värt att fortsätta. Hennes rekommendation var att åka till en klinik och få Pefis rygg röntgad och kollad av en kiropraktor. Pärlan :( Så, det blev varken någon ordentlig massage eller någon behandling med laser. 
Istället blev det en promenad i solskenet. Perfi lunkade snällt med och skötte sig. 

Så, nu är nu uppdaterade med lite ny Perfi info. Nu åker jag ju till USA i ca 3 veckor och så får vi se vad som händer/har hänt med damen när jag kommer hem. 



Låååång dag

Låååång dag. Kom nyligen hem från jobbet. Har precis gjort medarbetsundersökningen och ska snart hoppa ner i sängen. 

Igår var det en blandad dag. Tråkiga besked på djursjukshuset. Sjukhage 2 veckor till och sen får hon komma ut i större hage. Hon ska skrittas för hand 15 minuter om dagen och sen öka det med 5 minuter per vecka. I 6 (!!) veckor till. BLÄ vad tråkigt. Jag vill rida, jag vill köra ett hårt dressyrpass, träna och bli bättre. Mocka, borsta och fixa mat börjar jag tycka blir tråkigt.. Jaja, jag ger henne dessa 6 veckorna, är hon inte bra efter 6 veckor så vetitusan vad jag gör. 

Igår hade jag och Pockis varit tillsammans i 3 år så vi firade det med att laga GOD mat här hemma och mysa. Vi funderade på att gå ut och käka men kom fram till att det var mysigare att laga mat tillsammans här hemma.
En mysig kväll med min man helt enkelt! Han är fin han!

Imorgon kommer pappa och hämtar mig 8.30, sen ska jag ut och handla, hem och damma och sen ut till Perfi som ska få massage och bli behandlad med laser vid 11.30. Innan dess ska boxen vara mockad, maten fixad och damen promenerad och ryktad. 

Nix, nu ska jag slänga mig i sängen för att orka med morgondagen.. Jobbar 15-22 och har ju en del att hinna med innan dess. Lång dag imorgon också helt enkelt. Men, det är bara en vecka kvar tills jag åker! Om en vecka är jag framme i San Fransisco, underbart skönt ska det bli!


image description
Saknar min fantastiska Honey Bunny också, finare kommer jag aldrig hitta 

3 år med min fina man! ♥



jag älskar dig!

Nu rullar vi mot Helsingborg!

HÅLL TUMMARNA!!



Återbesök med Perfi nummer 2

Yes, nu är det dags igen! Är hon inte bra idag så vet jag inte vad jag gör faktiskt, men jag håller tummarna för att hon är helt bra idag! Vid 8 rullar vi iväg mot Helsingborgsdjukshus. Ni håller också tummarna va?

Nu ska jag vakna till liv och hoppa upp ur sängen. Morsningkorsning!



Mys med min Pockis

Jag hade tänkt uppdatera här men jag väljer att mysa med min fina Pockis istället.
Ska attackera honom med pussar nu!

Puss


Mmmm


I need help..

Försöker installer need for speed. Går inget vidare :( HJÄLP TACK!


Godmorgon!

Hujedamig vad tidigt.. Sitter, tro det eller ej, på bussen nu. Ska hem till mamma och pappa. Jag och pappa ska äta frukost och sen vid lunch ska vi iväg på massage! Jej!

Var lite svårt att lämna sängen imorse. Det var så varmt under täcket och Pockis var ännu varmare. Det är så mysigt att krypa in i hand varma famn, så jag kunde inte låta bli. 5 minuter i Pockis famn och sen fick jag upp den tunga bakdelen (röven) ur sängen. Tung gump!

Slänger in en söt bild på två finisar som jag tycker mycket om. Pappa och faster!

Nu ska jag ta en powernap innan det är dags att hoppa av bussen.
Hoppas ni sover/sovit gott!
Puss


Godnatt!

från en nyduschad idis som är sugen på kalamataoliver.



Köpa häst?

Hittade några hästar jag hade kunnat tänka mig att köpa.. Illa.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=576751
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=576557
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=575368
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=573715
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=569939
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=565497
Länkar för er som är intresserad av vad det är för hästar =) Kan man misstänka att jag är svag för skimmlar eller?
Är det någon som vill ge någon av dessa fina pållarna till mig så är det okej! Helt okej! Kan även ta allihopa! Helt okej även det!

I neeeed this

Satt och tittade på lite kläder och annat kul idag. Bikinin kommer jag nog strunta i, kommer köpa det i USA istället.
Skorna måste jag ha, så är det bara. 



Vinterbilder

Morsningkorsning!
Bjuder er på lite vinterbilder på mig och Jisse, tagna för några år sedan =)

Fina jissekillen!

Bilder från Ystad 2010

Hittade lite bilder från när farfar fyllde 70. Det firades med restaurang och hotell i Ystad. Mys!

Min fantastiska mamma! Vad jag tycker om henne!
Och min fina faster och min fina farfar!
Min fina Pockis

My love



Stämmer så bra..