Hm?

Jej ! Vad bra jag är på detta. Jag som skulle skriva blogg typ 5 ggr i veckan, GOOD LUCK  Lekte med Sofia igår, rooligt xD Hon har typ mysigaste familjen i Skåne, lätt ! Så mysigt att sitta och äta där en hel familj, god mat också ^^ Sen var det Hipphipp som gälde, rooligt ! Att jag aldrig tröttnar på det, alltid lika roligt ! Sen träning, roligt !

Idag var det match med damlaget, oerhört pinsamt. Arg var jag också, riktigt arg. Utvisad 1 gång, skulle väl varit utvisad typ 3 gånger men sen så sög ju domarna något enormt också så. Match med f-92 på söndag, favoritlaget.

Jag kom att tänka på en sak idag, är du lycklig ? Frågade Lindqvist det idag när vi hade avslappning på idrotten, hur vet man om man är lycklig ? Jag har inget svar på den frågan. Tänkte på det när vi var på väg hem från matchen sen också, det var mörkt ute, jag satt och lutade mig mot Alex axel. Försökte sova men det gick inte. Öppnade ögonen och såg att himmlen var vacker, månen lös starkt och molnen var lila.
Är detta lycka, tänkte jag ? Att sitta i bilen på väg hem från något som jag älskar, att spela innebandy, att sitta med huvudet på Alex axel ? Är lycka att vara lite smalare ? Eller är lycka när man har lyckats med något ? Eller är det när jag rider på Finesse och hon går jätte bra ? Är lycka när jag vet att någon tycker om mig ? Är det lycka, när man vaknar mitt i natten av att någon har tänkt på just mig och skickat ett sms där det står "jag älskar dig", eller är lycka för mig när jag är med min familj , eller är det när jag spelar innebandy match och jag känner att publiken är med oss, är det lycka när jag gör mål  och alla rusar in på planen och kramar om mig ? Är det lycka ? Är du lycklig ? Är jag lycklig ?