Hej, jag älskar att bada.

img_8742 (MMS)

Hej, jag älskar att bada.


Nu ska jag BADA! Har verkligen saknat mamm...

img_5211 (MMS)

Nu ska jag BADA! Har verkligen saknat mammas och pappas badkar. Det i lägenheten är OK, men mammas och pappas är rena drömmen. Me looooove.


Bloggen öppen igen!

img_5757 (MMS)

Bloggen öppen igen!


-

Kaos inombords.

Varför funkar det inte?

Varför funkar det inte?


Julafton, vilken fin dag

Min julafton var väldigt fin. Var hemma hos mamma och pappa med nästan hela släkten. Vi åt, åt, åt och åt. Och hade det trevligt som vanligt. Julklappar öppnades och ostar smakade underbart. Det verkade som att de julklappar jag köpt gick hem hos mottagarna. Alla var nöjda och glada. Även jag såklart! Fick hur mycket julklappar som helst och jag har svårt att ge er en topp tre. Alla var så fina och bra!
Julklappen jag blev mest förvånad över var en kamera. Min pappa kan allt överraska mig. Nu ska jag lära mig hur kameran fungerar, eller kamerans inställningar kanske man ska säga, och sen kommer det ännu mer bilder i bloggen! Fick som sagt hur fins julklappar som helst. Kanske kommer bild på allt sen när jag har lärt mig hur kameran funkar, haha. TACK!!

Hoppas att ni hade en bra julafton kära bloggläsare! Fick ni något annorlunda eller speciellt?

Vilken jäkla stank.

Någon äter äggmacka på tåget och det luktar förfärligt. Uschuschusch. Tur att jag snart ska hoppa av och byta tåg så jag slipper dåligtäggstanken.

Sitter på tåget mot Skövde nu. Tåget var b...

img_9466 (MMS)

Sitter på tåget mot Skövde nu. Tåget var bara 6 (!!!!) minuter sent. Tack sj för att ni bara var några minuter sena. Pluspoäng till er. Har julklappar med mig till Pockis. Kom nyss på att den ena inte är inslagen.  Får lösa det på något sätt. Med toapapper och spott kanske? Nej, skämt åsido. Julafton var underbar, kommer ett inlägg om det senare!


Julafton!

Och en jäkla massa snö. Som ni kanske sett så gick det inte så bra att ta sig till jobbet imorse..
Det tog stopp både en och två gånger. Första gången kom vi loss själv. Andra gången var det andra visor så att säga. Det hjälpte inte att vi bokstavligt talat grävde fram bilen. Det var under bilen problemet satt. Och ja, det var en jäkla massa snö under bilen så att säga. Man kan säga att bilen svävade.

Som ni säker kommer ihåg är min pappa min hjälte. Han kom med sin bil (som jag verkligen älskar efter idag) och sen tog det bara några minuter och sen var vi räddade. Pappa hoppade in i den lilla bilen, rattade lite, växlade lite, svängde lite. Han lyckades vända bilen på något konstigt sätt. På en väldigt smal väg. Har jag sagt att min pappa är min hjälte och förebild?

Nu ska jag göra mig iordning innan alla gäster kommer. Om det blir den svarta långklänningen eller om det blir den svarta lilla återstår att se.

Ha en underbar jul mina fina läsare! Ta det försiktigt om ni ska ge er ut på vägarna och ät lagom mycket julmat!
Och vet ni vad, NJUT!
Take care!

Det tog stopp. Nu kommer pappa med sin jee...

img_4392 (MMS)

Det tog stopp. Nu kommer pappa med sin jeep. Vilken julaftonsmorgon.


Gott!

img_0369 (MMS)

Gott!


23:e december

Godkväll. Tänkte att det var elakt att lämna er såhär dagen innan julafton så jag bloggar på ändå.
Vi struntar i gårdagens inlägg och går vidare istället. Imorgon är det julafton!
Det visste ni inte va? Tänkte väl det.

Idag har jag jobbat, som alltid annars också iochförsig, hehehe. Skulle egentligen varit ledig idag men icke sa nicke.
Har varit väldigt trött på jobb idag och det har varit lite kämpigt faktiskt. Speciellt i kassan när det inte var några kunder. Tur att det inte var så ofta det inte var kunder. Har varit mycket folk idag igen, kul.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och vi ska snart äta. Blir havskräftor och sen tacos, gott!
Just det, fick en fråga om varför jag var hemma hos mamma och pappa och inte i lägenheten.
Det finns ett enkelt svar på den frågan, Jocke tog tåget hem till Skövde i tisdags och att vara ensam i lägenheten såhär i juletider är inget vidare roligt. Och sen är det ju alltid väldigt mysigt att vara hemma hos mamma och pappa.
Gillar det ju som ni vet.

Nu ska jag äta och sen duscha. Blir kanske mer uppdatering senare. Imorgon jobbar jag 7-14 och ska därför gå och lägga mig lite extra tidigt.

Take care!




Ingen mer bloggning idag.

Nej, så får det bli. Behöver tänka en hel del och komma fram till vad jag verkligen vill. Förlåt, men jag är bara mänsklig och måste få ha dagar då jag inte mår bra. Ta hand om er.

-

Det får bära eller brista. Att inte känna sig uppskattad är en fin känsla, eller hur? Extra fint är det när man anstränger sig lite extra och bara får skit tillbaka.
Nej, inte riktigt. Godnatt.

Ringde några mates från landet när jag sku...

img_3969 (MMS)

Ringde några mates från landet när jag skulle hem till mamma och pappa igen efter att ha lämnat lillasyster. Tack gubbar, det var schyst. Även om det inte var sådär jätte nödvändigt. Kändes sådär kul att ligga i knappt 10 km/h när man kör fyrhjulsdriven jeep... Nu ska jag sova! 10 timmars arbete framför mig imorgon..


Nu ska jag gräva fram bilen och sen köra h...

img_9310 (MMS)

Nu ska jag gräva fram bilen och sen köra hem till mamma och pappa!


Och hummer till efterrätt.. MUMS!

img_8767 (MMS)

Och hummer till efterrätt.. MUMS!


Middag! Och godare blir det senare. Just w...

img_1815 (MMS)

Middag! Och godare blir det senare. Just wait..


Sitter på lth och väntar på att Pockis ska...

img_5243 (MMS)

Sitter på lth och väntar på att Pockis ska bli klar med en uppgift. Sen är det en snabb sväng på stan som gäller innan jobb.


Brunch med Pockis! Nu är det dags att fixa...

img_7804 (MMS)

Brunch med Pockis! Nu är det dags att fixa de sista julklapparna och sen är det jobb som gäller!


internetshoppat...

Nu börjar jag snart känna mig som vanligt igen! Har nyss klickat hem två par skor. Åh, vad bra jag mår!
Finfint! Har ju en hel del skor att köpa eftersom jag inte köpt skor på över 6 månader. Förutom dem jag köpte i onsdags.. Men det är jag värd! Det är dessutom med min egen lön (okej, fick två par av Pockis i en för tidig julklapp,) Känns SÅÅÅÅÅHÄÄÄR bra! Tack älskade Pockis! Du är bra du.

Nu ska jag pussa på Pockis. Imorgon ska vi ut och äta frukost på stan och sen ska vi handla mer julklappar.
Feeeelin good.

Lunchen idag!

img_6259 (MMS)

Lunchen idag!


Fjärde advent.

Säger som så många andra, jäklar vad tiden går fort. Det är snart julafton. Jag har ingen julkänsla alls. Kan vara för att lägenheten inte har blivit julpyntat. Det närmsta julpynt som finns här är chokladkalendern, där jag har öppnat lucka 1&2. Sen är den orörd. Chokladen var inget god så att säga.
Planerna för dagen var att ha en mysig dag med Pockis. Äta en god frukost/brunch ute på stan och sen sticka till Nova. Planerna har redan spruckit. Pockis sover som en stock och vägrar gå upp, han är bakis som ett odjur. Så, därför struntar jag i honom och ger mig ut själv! Jag har precis duschat och ska klä på mig och sminka mig nu och sen gå ut och äta lunch någonstans. Med mig själv.

Ha en bra dag och ta det försiktigt i snön!

Presenten från pappa! Han är bäst! Tack igen!

img_8322 (MMS)

Presenten från pappa! Han är bäst! Tack igen!


Seg som en godisråtta.

Ligger fortfarande kvar i sängen. Så jäkla skönt att bara ligga och dra sig här. Pockis är iväg och skriver tenta så jag har hela sängen för mig själv, fint.
Skulle varit ledig hela helgen men så blev det inte. Ska jobba mellan 15-20 idag och imorgon är jag förhoppningsvis ledig. Är jag ledig ska jag och Pockis ut till Nova och titta på lite julklappar.
Nu tänkte jag äta lite frukost och sen ta en varm dusch.
Pappa kanske kommer hit lite senare och fikar, det beror på när han är klar på jobbet.

Fick förresten massa beröm igår på jobbet, både av chefen och av mina kollegor. Känns kul att jag gör ett bra jobb och att andra också tycker det.
Nej, mat och duschen väntar!

Hur man bloggar från mobilen

Eftersom att det är ett antal personer (6 stycken!) som har frågat hur man bloggar från mobilen har jag bestämt mig för att visa er hur man gör. Det är väldigt enkelt kan jag lova er!

1. Såhär ser det ju ut när man loggar in på sin blogg. Det ser ut precis som när man bloggar via datorn.

2. Här är tricket. Om man klickar på "ändra redigerare" så blir det såhär istället.

3. Och då...


Inte så svårt va? Några frågor på det?

Ibland är han för söt min pojkvän.

img_3852 (MMS)

Ibland är han för söt min pojkvän.


-

I wanna look in your directions
Don't wanna see you through
I wanna get a re-connection

Don't wanna comfort you
It is not about time babe
It is all about now

You wanna live for tomorrow
You've got to live today

You've got to win or loose

Förjävlig morgon

Ja, det har den rent ut sagt varit. Är arg, besviken, ledsen och allt känns bara BLÄ.
Kul ledig förmiddag. Nej, inte riktigt. Mina planer sprack rätt fint kan jag ju säga er. Fan vad jag inte orkar med sådana här dagar. Där jag känner mig så otillräcklig och bara åhhhhhhhhhhhhhhhh. Finns inte ens ord för hur jag känner mig just nu. Mer orkar jag inte säga faktiskt.

MEN
för jag ska må bättre behöver jag en man som kan få mig på bra humör och som dessutom kan hjälpa mig igenom denna dagen. Och vem passar då bäst om inte Olle?
Därför ska jag nu lyssna högre än någonsin på honom.

Tack Olle! (för mig är du number one)






Mums!

img_9969 (MMS)

Mums!


Kolla vad jag fick av Sandra! Tack världen...

img_1753 (MMS)

Kolla vad jag fick av Sandra! Tack världens bästa Sandra! Du är toppen!


Hej mina goda vänner! Nu har jag slutat oc...

img_3717 (MMS)

Hej mina goda vänner! Nu har jag slutat och är på väg hem till Sandra. Vi ska äta lussebullar! Ska bli mumsigt. Julshopping med familjen väntar i eftermiddag och då blir det säkert någon lite fika också, därav bilden.
Har gått bra på jobbet, varit mycket att göra. Jobbar tors-fre och sen är jag nog helt ledig i helgen. Men, det återstår att se. Bloggar mer senare, jag SKA visa er presenten från pappa också, oroa er inte. Jag har bara inte hunnit. Ikväll tänkte jag försöka tvinga ut min pojkvän på en promenad genom stan. Det är så mysigt att gå i stan när det är julpyntat och så. Lär väl inte bli någon promenad men försöka kan man ju! Puss på er


Idag mina kära vänner

Klirrar det till fint på mitt konto.

Lååååååång dag

Nu är jag hemma efter att ha jobbat 9-22. Är trött som ett ålderdomshem och nu ska jag SOVA. Godnatt!

Kvällsmat på jobb! Några timmar kvar bara.

img_3225 (MMS)

Kvällsmat på jobb! Några timmar kvar bara.


Söndagskväll

Kom upp från badet nyss, var skönt att hoppa ner i ett varmt bad. Nu har jag hoppat ner i sängen istället dock. Lika skönt det faktiskt. Är trött efter en hel helgs jobb och sen måste jag sova inför mördarpasset imorgon.
Tänk 15:e januari, tänk 15:e januari. Tänk skor, tänk skor. Ja, vissa fattar.

I veckan ska jag försöka få till en dejt med Sandra, vi ska baka pepparkakor och äta lussebullar. Kan bli lite glögg också, det vet man aldrig. Jobbar dock kväll hela veckan som det ser ut som nu, så vi får se. Har en hel del annat som också ska hinnas med, hur återstår att se.

På tal om ingenting förresten. Jag önskar mig en RIKTIGT bra hårinpackning. Någon som har något förslag? Och på tal om saker jag önskar mig fick jag en present av pappa igår bara för att han är bäst. Den kan ni få se imorgon, för nu ska jag sova. Men tack fina pappsi. Var förresten hemma hos mamma och pappa igår efter jobbet och åt tre rätters. MUMS säger jag bara. Älskar att komma hem och bara koppla av. Får nog höra hur mamma och pappa jobbar i veckan och om jag kanske kan komma hem och sova någon natt. Det är så mysigt att vara hemma! Om ni som fortfarande bor hemma bara visste hur mycket man uppskattar att komma hem. Jag älskar det som sagt..

Nu ska jag sova. Jag ska bara få tyst på nörden som sitter och spelar data. Om han är tråkig? Ja, speciellt eftersom vi inte träffats på en hel vecka ungefär.. Kanske ska rycka sladden till internet.. Hrm, en idé.
Godnatt!

Hemma från jobbet! Har blivit dålig uppdat...

img_9043 (MMS)

Hemma från jobbet! Har blivit dålig uppdatering här i helgen eftersom jag jobbat hela helgen. Imorgon jobbar jag 9-22. Mysigt. Nu ska jag titta på "Vem kan slå Filip&Fredrik" och äta tacos. Ska pussa lite på Pockis också. Mer uppdatering kommer kanske ikväll.


Ska snart sova, tänkte kolla klart på dett...

img_4074 (MMS)

Ska snart sova, tänkte kolla klart på detta programmet bara. Och äta lite lakritsglass. Pockis har precis masserat min rygg, vilket var välbehövligt! Hrm, det kanske är något man ska önska sig i julklapp förresten? Får nog skriva upp det på listan som jag ska skicka till tomten. Imorgon är det jobb som gäller och innan det ska jag hitta en present til Hanna. Så fort jag jobbat klart ska jag rak vägen till Hanna. Hennes 20 års dag ska firas och det med dunder och brak! Nej, glassen väntar! Take care!


Min mamma är för fin.

img_3173 (MMS)

Min mamma är för fin.


9/12 2010

Goddag! Är på bättringsvägen och känner mig nästintill helt kry, hostar lite och snörvlar lite men äsch. Idag ska det jobbas! Jobbar bara ett kort pass idag, så det är nog inga problem!

Har precis pratat med banken och nu lagar jag lite mat. Ska äta, göra mig klar och sen köra till jobb.
Har egentligen inte så mycket att skriva om. Har fått frågan om jag inte kan göra den här listan som alla gör.
Kanske blir mitt svar. Vi får se helt enkelt!

Igår hade jag och Pockis 22 månaders dag. Om det nu är något speciellt att fira vet jag inte, men nu vet ni det iallafall. Nu ska jag äta och göra mig klar.

Take care!


Katastrofalt men fint

Ja, hur ska man sammanfatta dagen? Katastofal men ändå fin?
Skulle jobbat 16-22 men icke sa Nicke. Skulle handla lite julklappar med mamma innan jobb men det tyckte inte min kropp. Kan bocka av att ha svimmat på Nova på min lista över pinsamma saker. Check! Blev såklart inget jobb utan det blev raka vägen hem till soffan och där har jag legat sen dess. Mamma var snäll och köpte med lite mat och så. Tack igen mammsi! Jag har sovit nästan hela dagen och försökt dricka så mycket som möjligt, har fått i mig lite mat också och känner mig bättre.

När något sånt här händer märker man tydligt vem som finns där på riktigt. Tack min älskade familj, min underbara pojkvän och mina fina vänner. Ni gör mörka dagar ljusare.

12 timmars sömn och jag är människa igen.

Somnade som en stock igår när jag la huvudet på kudden. Vaknade när Pockis kom och la sig under mitt varma täcke. Och det märkte jag bara eftersom han var iskall. En godnatt puss och sen somnade jag igen. Vaknade när han skulle iväg och plugga, men somnade om inom några minuter. Vaknade vid elva, försökte somna om men det gick inte. Låg kvar och drog mig i sängen till tolv. Lite över tolv ringer mobilen. Jobb.
Så nu sitter jag här och äter lunch och ska snart göra mig klar inför jobb. Ska bara sitta i kassan några timmar så det känns lugnt. Som ni säkert förstår blir det inte någon rolig bloggning idag heller. Får se hur resten av veckan blir, ska jobba hela veckan så bloggningen lär komma lite i fjortonde hand. Ska försöka att hitta tid och ork till att uppdatera lite ordentligt, inte bara uppdatera med bilder på min frukost, lunch och middag. Och inte på sovrumsfönstret.. Börjar ju bli en matblogg..

Nu ska jag äta en apelsin och göra mig klar! Och kära ni, ikväll är det "halv åtta hos mig"! Nej, hur är det egentligen? Är detta en matblogg eller inte..

Take care!

Säger godnatt nu. Har redan sovit i soffan...

img_0442 (MMS)

Säger godnatt nu. Har redan sovit i soffan ett bra tag men nu går jag och lägger mig på riktigt. Har varit ännu en lång dag på jobb, mer om det imorgon. Är LEDIG imorgon och den som väcker mig innan 10 kan vänta sig en väldigt ohärlig överraskning.  Goooodnatt gott folk!


Återigen, Skånetrafiken, ni är SÄMST!!

img_0465 (MMS)

Återigen, Skånetrafiken, ni är SÄMST!!


Fika!

img_0463 (MMS)

Fika!


Social och rolig pojkvän man har.. Jag lig...

img_0460 (MMS)

Social och rolig pojkvän man har.. Jag ligger i sängen och han sitter och spelar data med sina vänner. Undrar om han har märkt att jag gått och lagt mig än? Pratar högt som in i gör han också.. Lite sugen på att sätta ett äpple i munnen på honom så det blir lite tyst så att man kan sova.. Nej, det finns väl något charmigt med detta också. Jag ska bara komma på vad..


Grattis på födelsedagen min fina vän!

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran finis idag! Grattis på födelsedagen Hanna!




Inte en ledig stund.

Ojojoj vad trött jag är nu. Slutade 17 och sen handlade jag och mamma lite. Tack mammsi!
Gjorde god mat när jag kom hem(som ni har sett) och när jag och Pockis hade ätit tog ett bad. Får så ont i benen av att stå upp hela dagarna i sträck, det kanske är träningsvärk. Jag vet inte. Jag vet att jag är trött nu iallafall.

Pockis är rysligt tråkig. Han har blivit en nörd. Han sitter och spelar dataspel, KUL LÖRDAGSKVÄLL.
Ut kan jag inte gå, för jag ska jobba imorgon igen. Och alla mina vänner är ute ikväll.
Skulle ju varit ledig hela helgen men icke sa nicke. Så blev det inte riktigt.
Men det är kul och det blir extra kul den 15:e!

Nu funderar jag på att gå och lägga mig, har ett 9 timmars pass imorgon och det gäller att vara pigg och alert!
Börjar vid 9 imorgon, måste ta bussen lite efter 8 och sen är det full rulle som gäller i 9 timmar.

Nej, sängen kallar på mig. Godnatt!

Saknar mina fina favoriter och våra galna nätter. Finisen längst till vänster fyller år idag dessutom!

Och nu ska jag äta!!

img_0457 (MMS)

Och nu ska jag äta!!


Hemma! Nu ska jag laga maaaaat!

img_0456 (MMS)

Hemma! Nu ska jag laga maaaaat!


Låång dag!

Godnatt(?)! Har äntligen landat i sängen efter en lång dag. Skulle egentligen bara jobbat till 19 men det blev betyligt längre än så då jag behövdes. Har varit en rolig dag och jag stormtrivs! Har fått mycket beröm och så idag, och då blir det ju extra roligt! Plus att jag har grymma kollegor som gör allt väldigt roligt! Ni är fina.

Nu är jag trött som ett ålderdomshem. Skulle varit ledig imorgon men så blir det inte. Chefen kom och frågade om jag kunde jobba, och visst kan jag det! Det är ju så roligt! Jag gillar mitt jobb!
Nu måste jag sova och tagga inför imorgon! Sov gott och dröm sött!

Ang. idol så tänker jag inte kommentera det mer än såhär: DET ÄR RENT UT SAGT FÖRJÄVLIGT ATT MINNAH KAN GÅ VIDARE! HON HAR BLIVIT UTRÖSTAD EN GÅNG, HON SKULLE INTE FÅTT EN ANDRA CHANS. TACK OCH SLÄNG ER I SOPORNA IDOL PRODUKTIONEN. HAR MAN BLIVIT UTRÖSTAD, SÅ HAR MAN!

Godkväll! Ligger i sängen och ska strax so...

img_0453 (MMS)

Godkväll! Ligger i sängen och ska strax sova. Ska jobba imorgon så jag hoppas att jag somnar fort så jag är pigg och utvilad imorgon. Jobbar 11-19 och sen ska jag till Sara på lite fest. Måste bara hem om mellan jobb och Sara. Måste äta, byta om och sådär.
Pockis ligger och kollar på ufc. Kul eller? Nej. Fast det är bra på ett sätt. Han märker inte att jag snor mer och mer av hans varma täcke. Jag kanske borde önska mig ett hejdundrans varmt täcke i julklapp? Nu ska jag försöka sova! Godnatt!


Lucka 2 öppnad! Fick dock höra om en godis...

img_0447 (MMS)

Lucka 2 öppnad! Fick dock höra om en godiskalender.. Får se om jag kan hitta någonstans där man kan köpa den.


1/12 2010

Godkväll! Är nu hemma efter en lång dag. Har haft en mysig dag med pappa och lillasyster på Nova. Har handlat lite småsaker som är nödvändiga. Tack pappa! När vi var klara på Nova åkte vi till mitt och mammas jobb där det var vipkväll! Imorgon öppnar vi för allmänheten också. Jag stannade kvar och jobbade lite när pappa och lillasyster körde hem. Det var mycket folk och ojojoj vilket bra jobb vi har gjort! Det är så fint där. Nu ska jag mysa lite med Pockis och sen ska jag nog spela lite sims.

Take care!

Fika med pappsi på Nova! Lillasyrran prova...

img_0444 (MMS)

Fika med pappsi på Nova! Lillasyrran provar kläder.