Jag har det helt okej i poolen..

img_5089 (MMS)

Jag har det helt okej i poolen..


Cake boss

Godnatt mina fina vänner. Jag ligger i sängen och tänkte titta på ett avsnitt av Cake boss innan jag somnar. Imorgon ska jag upp vid 9 och plugga innan jag ska ut och lägga mig i solen. Jobbar 16-22 imorgon så det gäller att jag får något gjort på förmiddagen..

Midsommar var mysig, har lite bilder jag kanske får tid att slänga in någon dag. Har en massa ovisade bilder på mobilen kom jag precis på.. Hur var eran midsommar, gjorde ni något roligt?
I helgen har jag inget planerat, jobbar hela helgen så jag får se om jag orkar hitta på något. Blir kanske ett besök i Höllviken och Trelleborg på lördagkväll, får se.
Nej, nu ska jag titta på Cake boss och försöka sova. Pockis slutar vid 00.36 och ringer mig väl då som vanligt så det är inte lönt att somna innan dess.
Puss på er!
Lite såhär känner jag inför att gå upp innan 6 på lördag, bläsh hur ska det gå..

Någon som har smakat? Tänkte testa den nu!...

img_7448 (MMS)

Någon som har smakat? Tänkte testa den nu! Låter ju verkligen spännande!


Ni kan nog gissa var vi är.. MUMS!

img_9506 (MMS)

Ni kan nog gissa var vi är.. MUMS!


Jag och pockis trivs. Har ett UNDERBART ho...

img_7099 (MMS)

Jag och pockis trivs. Har ett UNDERBART hotellrum. Hoppas att ni har det bäst! Puss


På väg igen.. Bara 22 mil kvar, jej!! Pock...

img_2838 (MMS)

På väg igen.. Bara 22 mil kvar, jej!! Pockis, ge mig en grym helg! Deal, okej?


Gooooo

Naglarna målade, väskan helt färdigpackad, jag är duschad och rätt nöjd. Det är bara magen som kurrar lite. Frågan är om jag ska äta här hemma eller ta något på vägen? Har svårt att bestämma mig. Kanske blir bäst om jag gör både och..
Alltså just nu är jag såååå osugen på att sätta mig i en bil och köra 30 mil ensam igen. Känner bara blääääää för det typ. Får hoppas jag blir piggare på det snart. Ska nog slänga i mig lite mat nu och sen börjar göra mig klar för att köra. Måste köra och tanka innan jag kör uppåt, blä för det också.
Nej, nu ska jag fixa det sista och sen kanske vila lite innan jag kör.
Uppdaterar mer via mobilen senare.
Puss på er!
Ps. Har ni tråkigt ikväll så vet ni ju vem ni kan ringa!!

Snart redo för avfärd

Yes, bilen är nytvättad och har fått nya vindrutetorkare, tack pappi! Väskan är nästintill färdigpackad, lägenheten är ren och fin och nu ligger jag i badet och ska bli ren och fin.
Jag har pratat med The Phonehouse idag, vilket as jag fick prata med. Otrevligare människa får man leta efter.
Har även pratat med läkaren idag och nu är mina mediciner fixade. Tråkigt att man ska behöva lägga ner så mycket tid och kraft på det bara, både jag och min nya läkare. Allt bara för att min gamla inte gjort som hon lovat. Inget att deppa över men ändå drygt..
Uppdaterar mer när jag kommit upp från badet, nu ska jag titta på ett avsnitt av Cake Boss.
Puss!

Jag och Sofie har det bra..

img_3260 (MMS)

Jag och Sofie har det bra..


Jag är fast.

Nu har jag funderat ett tag på hur jag ska inleda detta inlägget men det står stilla. Hur som helst så är det ganska skönt att ligga i sin egen säng igen, dock är det ju lite ensamt. Men det är bara inatt det är ensamt.
Imorgon ska jag och Sofie hänga och sova i lägenheten och sen får vi se hur många dagar vi stannar där. Det blir ju ett avbrott eftersom att jag ska iväg igen torsdag-söndag men sen får Sofie mer än gärna bo i lägenheten med mig. Vad som helst för dig min kära kusin, det vet du!
Jag och Pockis har haft en mysig helg. Vi har lekt mycket med barnen, träffat Dennis&Hanna, softat, sovit, festat, ätit, bara varit.
Nu ligger jag och tittar på The Big Bang Theory. Får nog snart resa mig från sängen dock då jag börjar bli lite sugen på något gott ifrån köket.. Matvrak som jag är.
Nej, nu ska jag leta i kylskåpet.. Imorgon kommer mamma och pappa att påpeka att jag är hopplös..
Puss på er!
Och jag får spel på bloggen just nu! Det kvittar vad jag gör så hamnar all text i en klump utan några stycken. Dumma blogg.se!!
Fina Sofie!
Ja, precis som alla andra har jag fastnat för den här låten...

Hemma!

Nu tänkte den här tjockisen duscha och sen lägga sig i sin egen säng och titta på något bra! Uppdaterar mer när jag har duschat, sålänge hoppas jag på ett roligt sms eller mail, eller något annat!
Puss sålänge!

På väg hem igen! Uppdaterar mer senare ikv...

img_1181 (MMS)

På väg hem igen! Uppdaterar mer senare ikväll! Puss


Grattis på födelsedagen pappa!

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!




Looooooove

Jag älskar min lilla bil. Den är fantastisk och helt underbar! Den bara flyger fram och den förstår precis vad jag vill. Älskade bil, vad skulle jag göra utan dig?

Sådär! Bilen nytankad och jag har massa ka...

img_3931 (MMS)

Sådär! Bilen nytankad och jag har massa kaffe. Nu är jag redo att köra 30 mil uppåt i landet!


Sambabamba

Just nu har jag nog inget direkt roligt att dela med mig av. Kanske återkommer senare. Tänkte snart gå och lägga mig i min sköna säng och titta på ett avsnitt av Topgear. Imorgon är det läkaren 8.45 och sen börjar jag jobba klockan 14. Hoppas att solen skiner däremellan så att jag kan sola..

Nejmen vi hörs kanske senare, om inte så får ni sova gott! Puss!

Dalby vårdcentral, du har tabbat dig.

Åh. Som om att det inte räckte med att sjuksköterskan jag fick prata med igår var av den otrevliga typen, hon sa dessutom fel datum till mig ett flertal gånger. När jag kom dit imorse fick jag snällt höra att "vår sjuksköterska har råkat göra lite fel. Hon sa den 15/6 till dig men har bokat dig den 16/6.." Tack för den. Jag frågade henne ett flertal gånger så att det verkligen var den 15/6 jag hade fått tid eftersom jag tyckte att det var konstigt att man fick tid redan dagen efter. Jajajaja, svarade hon flera gånger. Kass! Jag steg alltså upp helt i onödan imorse och körde dit.
Aja, jag och pappa fick god frukost iallafall. Klart att alla kan göra fel, men om man ska göra fel kan man väl åtminstonde vara trevlig när man gör det. Och när dom upptäckte att det blivit fel imorse kunde dom väl ringt..
Strunt samma, bara dryyyyygt.
Jag ska strax göra mig iordning och sen ska jag köra iväg till jobbet. När jag kommer hem ikväll blir det en tur på löpbandet.
Tyvärr har jag inga roliga bilder att slänga upp här. Har bara gamla och dom har ni ju sett ett antal gånger.
Eller är det några bilder ni vill se igen? För tillfället kan jag inte komma på något roligt att skriva om, har aningen idétorka. Ge mig lite förslag är ni gulliga.
Nej, nu ska jag fixa mig inför jobb.
Puss på er!
Här är nog en bild ni inte har sett förresten. Den är 3 år gammal och jag ser verkligen lite tjurig ut. Typ som jag gjorde idag när jag körde ifrån Dalby vårdcentral..

- Var är du?

Just i detta ögonblick ligger jag i min sköna säng och tittar på tv. Har precis duschat, borstat tänderna och tagit alla mediciner.
Köpte ett nytt täcke på IKEA i söndags och i love it, diggar min nya kudde också, eller för att vara korrekt, mina kuddar. Äh, detta leder ju ingestans, jag är för trött för att komma på något som kan intressera er.
Imorgon är det som sagt läkaren och sen är det jobb vid lunch.
Hoppas ni får en fin dag imorgon.
Puss på er!
-

Promenad

Sådär, nu är promenaden avklarad! Mamma och pappa fick följa med som sällskap. Ja, och Guling följde också med. Mamma fick bära honom då och då  eftersom den lilla skiten blev trött.
Ikväll tänkte jag faktiskt bara vara hemma, orkar inte riktigt göra något annat.
Ska till läkaren tidigt imorgon så det en hemmakväll passar mig bra.
Nej, nu har jag några mail som ska slängas iväg och sen ska jag göra lite leverantörsfakturor till pappa.
Puss på er!
You made me feel alive, but something died I fear

Jag har fått ett stort paket, jej! Någon s...

img_2078 (MMS)

Jag har fått ett stort paket, jej! Någon som kan gissa vad det är i det?


I en vit budbil såg jag dig.

Godmiddag! Idag är jag påverkad av min allergimedicin. Är seg i både huvud och kropp. Jag ligger faktiskt kvar i sängen.. Eller jag har varit uppe och pillat med annat i omgångar men nu har jag krypt ner under mitt sköna täcke igen. Resten av dagen är oplanerad. Mormor och morfar kanske hade velat ha besök. Mercan kanske hade velat rulla lite.. Eller hur pappa?

Ikväll har jag kanske lite planer men inget spikat. Får se vad som händer helt enkelt men en sak är säker. Ut på en promenad ska jag! Nu tänkte jag gå och fixa kaffe. Puss på er

Ruuuuuuuuuuuuun!

Tjohej! Nu är jag hemma från jobb och jag är mätt i magen.
Har tittat på CSI med pappa precis som vi brukade göra för några år sedan, me like!
Nu tänkte jag avverka några kilometer på löpbandet medan jag tittar på nyheterna!
Imorgon är jag ledig och ska träffa Carro. Tänkte kanske åka till stranden om solen skiner.
Vi får se helt enkelt, man vet ju aldrig hur solen bestämmer sig för att göra..
Nu ska jag springa!
Puss på er

13/6 2011

Morsning korsning!
Det är härligt välder ut så jag tänkte göra frukost och gå ut och sätta mig i solen. Har varit ute en runda nu precis med den lilla gula katten, han är så söt.
Så idag är det solning och pluggning som gäller. Ja, och lite jobb. Ska iväg och jobba 16-20 bara men har ett antal mail som ska besvaras och sen andra som ska skickas. Och, note to myself, så ska jag posta lite papper. GLÖM INTE DET IDA!!
Nix, det är väl lika bra att sätta igång. Frukost ute i solen först!
Just det, svarade på en kommentar som trillade in direkt efter att jag skrivit det sista inlägget igår. Just so you know!
Puss

Come on, dance with me boy

Oj, vad jag sprungit och gått. Och pluggat såklart.
Nu slappar jag och småpluggar lite. Har fått ett tips om ett lysande sida där man kan se ALLA serier, filmer och liknande som kommit ut i USA men inte här än. Där finns varenda avsnitt av typ alla serier, åh I like!
Snart tänkte jag hoppa ner i sängen. Har telefonmöte imorgon vid 10 så jag tänkte hoppa upp vid 9 och äta en ordentlig frukost så att jag kan träna lite imorgon innan lunch också.
Nej, nu ska jag fortsätta här! Vi hörs imorgon! JUST DET! Jag har svarat på några kommentarer som har trillat in under de senaste månaderna, har svarat direkt i kommentarsfältet. Orkade inte krångla, hoppas det är ok..
Sov gott, puss!
Ja, alltså. No words.

Plugg + löpband = sant

Yes, jag har kommit på en bra grej. Jag svarar på 10 instuderingsfrågor och sen springer jag ca 5 minuter på löpbandet i högt tempo! Great!

Tenta

Sitter och pluggar vid mitt nya skrivbord i mitt rum hemma hos mamma och pappa. Flytten har alltså skett som ni förstår. Pockis har flyttat uppåt i landet och jag har flyttat hem till mamma och pappa. Kommer väl bo några nätter i lägenheten men det är så tråkigt att vara där ensam. Nog om det!

Sitter och tittar på lite fina klänningar som man kanske skulle klicka hem.. Eller om man kanske skulle köpa en nu dator istället, det behövs nog tyvärr även fast pappa fixade och trixade med den. Den funkade ju några veckor iallafall men nu början den tröttna igen.. Blä!
Nix, nu är nog maten klar snart. Ikväll blir det plugg och några kilometer på löpbandet som står och blänger på mig.
Vågar inte riskera att bli sådär dunderallergisk idag igen genom att jogga ute. Att vara allergisk är inte kul alls.
Äh, blir väl mer update ikväll (känns som att jag säger så ofta?) kanske eftersom jag kommer sitta vid datorn och plugga inför tentan på tisdag.
Puss!

Mat! Ikväll är det myskväll, har handlat m...

img_8574 (MMS)

Mat! Ikväll är det myskväll, har handlat massa gott och onyttigt till ikväll. Pockis flyttar ju imorgon så ikväll ska vi ha en riktig myskväll. Hoppas ni har en bra kväll! Puss


Uppdatering kommer nog ikväll om blogg.se ...

img_9919 (MMS)

Uppdatering kommer nog ikväll om blogg.se vill funka.. Börjar bli trött på detta nu, först funkar inte mobilbloggningen och sen funkar inte blogg.se. Lysande eller vad? Imorgon vill jag ha sol så att jag kan åka till stranden..


Dumma blogg.se

Varför kan man inte mobilblogga längre?! Eller såhär skicka in mms till bloggen. Kasst är det iallafall. Nu är jag på väg mot Malmö för ännu en dag på stranden med fina T. Igår var det stranden, middag ute och sen blev det en spontan utgång på det, helt okej faktiskt. Nix, nu tänkte jag fortsätta svara på mail. Ha en fin dag i solen och akta så att ni inte bränner er!

Varför kommer inte mina inlägg upp?! Blir ...

img_0226 (MMS)

Varför kommer inte mina inlägg upp?! Blir tokig!


Maaaaat hemma hos mamma och pappa! Vi fira...

img_5212 (MMS)

Maaaaat hemma hos mamma och pappa! Vi firar kanske att den nya bilen står på parkeringen, jag vet inte. Jag bara ÄTER och njuter!!