äh, vi kör väl utgång idag igen då.

Ska ut med Hanna ikväll, kommer säkert bli hur roligt som helst! Just nu känner jag mig lite trött men jag börjar bli pepp. Vad gör man inte för sina vänner? Det blir nog Vidi ikväll tror jag. Hampus fixar schysta priser och sådär så det är bra. Nu ska jag göra mig klar och sen ska vi slå klackarna i taket och dansa byxorna av oss som Hanna sa, haha!

Ha en underbar kväll gott folk!
Take care.



Från och med du

Har nyss tagit ett långt bubbelbad. Det är så skönt och avkopplande. Har nyss smörjt in kroppen i en egentligen för dyr bodylotion men ack så bra det känns efteråt, len som en barnrumpa. För det är väl så det heter? Och sen nya underkläder på det, åh, känner mig fin just nu. Haha!
Sitter och målar naglarna nu och snart ska jag börja laga mat tror jag. Pockis är och skriver tenta och jag tänkte att maten skulle stå på bordet när han kommer hem, får väl se hur det blir med det.
Ikväll ska jag förhoppningsvis ut och gå en runda med min fina vän Hanna.
Nu ska jag måla klart naglarna och låta musiken dunka ut ur högtalarna.
Take care!


Jag vet vad jag vill och vad jag inte vill.

Bråkade lite med mamma nyss och känner att jag bara måste skriva ner lite.
Mamma, jag vet vad jag vill och vad jag absolut inte vill. Vad jag vill ha är ett jobb och vad jag absolut inte vill är att vara i närheten av Polhem. Jag vill inte vara instängd där och känna mig som ett försöksdjur för hur mycket skit någon orkar ta innan dem letar efter något annat. Jag vill inte. Inte för ens för skor.

Jag har en planer och jag hoppas att jag har lösningar också. Jag kommer fixa detta, jag kommer göra allt för att slippa vara på Polhem, och det vet du om.

Förlåt för att jag blev arg och kanske skrek lite men jag vill inte bli påmind om Polhem.
Mamma ♥


Falling slowly

Är sjuk och orkar inte göra någonting, inte ens äta! Och alla som känner mig vet ju att äta är något av det bästa jag vet. Lovar att ni ska få massa bilder från GB någon dag, men inte idag. Har ni några förslag på några bra filmer så ge hit. Jag såg "sagan om de två tornen igår". Chockad över mig själv eftersom jag aldrig har sett någon av de där "sagan om ringen" filmerna tidigare. Hade kunnat visa något av allt det jag köpt i GB om jag bara orkat, men det gör jag inte, så det får vänta helt enkelt.

Nej, jag hoppas jag är frisk imorgon då jag har en del saker som jag vill göra imorgon för att få framtiden att funka.
Nu ska jag nog spela lite UNO (som min kära farfar är "bäst" på, haha!)





Tattooooooooo.



Last night

Sista kvällen här i detta fina landet. Känns tråkigt, trivs väldigt bra här. Idag har vi varit riktiga turister och vandrat runt på riktiga turistplaces. Blev även några timmar i Bornmouth och druckit litervis med kaffe och shoppat en del stuffs. Jag var inne på Topshop och gjorde en hel del fynd!
Vi har haft allsång i bilen idag och vi har haft riktigt roligt i vår jättepigga hyrbil, en Ford. Behöver jag säga mer?
Låten som vi sjöng flest gånger var utan tvekan Ebony and Ivory. Haha, ni skulle hört oss.
Blev ett rörligt inlägg detta men jag har inte riktigt tid att sitta här nu sista kvällen med gänget.

Imorgon ska vi shoppa ännu mera och sen ska vi flyga hem på kvällen. Och hemma väntar min älskling!
Har en hel del överraskningar till honom som han inte har den blekaste om.
Han ska få veta imorgon och sen får väl ni också veta det inom den närmsta tiden.

Take care!


Just a few days.

Jag saknar min Pockis. Mer än jag trodde att jag skulle göra. Jag vill så gärna pussa&krama honom lycka till på torsdag innan tentorna. Åh vad jag saknar min favorit och alla hans galenheter. Och att somna i hans varma famn, att vakna av att han mumlar i min nacke, att han alltid ska ha maten så stark som möjligt, att han är den sötaste som finns när han försöker se sur eller ledsen ut, kort sagt, jag saknar hela min Pockis!

Ps, älskling. Sa jag att jag saknar dig?

Great britain

Resan hit gick bra, jag somnade så fort planet var uppe i luften och vaknade när det landade, helt okej.
Igår var vi ute och åt, utforskade omgivningarna och hästarna här i New Forest. Fina hästar det där. Vildhästar är det, säger dem, men hästarna är så söta och klappvänliga så. Funderar på att hoppa upp på en och ta en ridtur. Eller varför inte ta med en hem?

Vi har nyss kommit hem efter att ha varit i en liten mysig by där vi fikade och handlade lite småsaker och souvenirer.
Nu ska jag snart snöra på mig joggingskorna och ta en liten joggingrunda med faster och farfar!
Ikväll ska vi grilla och bara ta det lugnt. Jag ska försöka hitta hästen A2 också, den var fin och kanske vill bli min.

Take care!

Pepp

Nyss varit ute och joggat en runda. Kanye Wests nya låt spelas en hel del i mina Ipod hörlurar för tillfället.
Den är väldigt bra att jogga till också, den peppar igång min sega kropp iallafall!
Nu ska jag duscha och sen ska jag packa inför London resan.
Förresten, har tittat på lite skor jag funderar på att köpa när jag får lönen. Kan dock inte bestämma mig för vilka.
Så, om ni har någon åsikt, lämna den!


Nu måste jag börja med kvällens måsten om jag ska hinna bli klar innan midnatt.
Vilket jag mer än gärna vill eftersom flyget går förbannat tidigt på fredag morgon.
Take care!

Running bitch

Har nyss varit ute och sprungit en runda, var väldigt skönt! Dock märktes det ju självklart i hur fruktansvärt dålig form jag är. Men! Nu ska jag göra något åt det. Nu finns motivationen där iallafall. Den finns där just nu iallafall. Om den finns där imorgon, det återstår att se.

Halkan gick bra idag, blev dock väldigt besviken. Det var inte alls så roligt som alla säger. Vi fick köra ca 20 minuter med en lärare i bilen som sa exakt vad som skulle hända och hur det skulle kännas och hur vi skulle göra för att lösa problemen som uppkom. Jaha, lätt som en plätt. Roligt? Nej, eftersom man visste exakt vad som skulle hända så var det ingen spänning eller något. Jaja, får ni välja mellan att köra på Sturup och Bulltofta, ta Bulltofta!
Det slog mig idag när jag var ute och sprang att igår hade jag och Pockis varit tillsammans i ett och ett halvt år, 18 hela månader. Några sekunder senare slog det mig "är det verkligen så länge?" Känns inte alls så länge! Dagarna bara flyger iväg. Men, jag klagar inte på mitt liv just nu. Jag har världens bästa familj och pojkvän, vännerna är gulliga och om 4 dagar flyger jag iväg till London och stannar i en vecka. Ska bli väldigt skönt!
Dock så är det en del som ska fixas innan jag flyger iväg och njuter. Skolbyte, körning, teori, jobb osv.
Men, det är bara att ta tag i det!
Nu ska jag spela xbox med grabbarna och sen ska jag ta antingen en kopp kaffe eller en kopp varm oboy.
Imorgon är det jobb som gäller mellan 8.30-17-00.
Take care!
Jag älskar min Joakim!

Todays missing

Idag saknar jag mina fina hästvänner. Saknar ridningen. Saknar hästarna massor. Saknar möjligheten att åka ut i stallet.

Sometimes I wish I had made a different choice last summer.

Självförtroendet i botten.

Det där med självförtroende är inget roligt. Inget roligt alls. Jag har varit orolig för min uppkörning och uppskrivning sedan flera månader tillbaka. Jag vill inte misslyckas. Och självförtroendes trycks ner milvis varje gång jag gör ett misstag. För att inte tala om folk säger "har du inte tagit ditt körkort än? Fan vad misslyckad du är." Eller "du kommer aldrig köra lika bra som mig", "har du inte tagit ditt körkort innan mig är du misslyckad". Sånt får självförtroendet att gå i botten. Och varje gång jag får en sån här kommentar skjuter jag upp det hela ännu mer, bara för att hinna öva ännu mer, plugga ännu mer och återigen bygga upp självförtroendet.

Jag borde givetvis inte lyssna på dessa personerna men jag kan inte låta bli. Försöker stöta ifrån mig kommentarerna men dem tar sig in i huvudet oavsett. Jag borde bara ta åt mig det som dem jag har kört mest med säger, för dem säger att jag kommer klara det galant. Mamma, pappa och körläraren säger att det kommer gå utan några som helst problem, att jag kör hur bra som helst och att jag inte har någonting att oroa mig över. Ändå gör jag det.
På måndag ska jag köra halkan och jag ska verkligen försöka köra några mil innan dess. så att självförtroendet stiger lite. Och efter halkan ska uppkörningen bokas. Helvete vad ont jag får i magen av att tänka på det.






veckorna i bilder.