Åh, vad gott! Imorgon är jag LEDIG!

img_4320 (MMS)

Åh, vad gott! Imorgon är jag LEDIG!


Frukost! Gick bra att öppna, inga konstigh...

img_0394 (MMS)

Frukost! Gick bra att öppna, inga konstigheter! Ikväll vill jag ligga i soffan och titta på Pelle Svanslös! Någon som vet om det går att ladda ner eller köpa i dvd form? Jag har bara Pelle Svanslös på VHS.. Och jag har ingen VHS.


Döda mig vad tidigt detta är.

img_0587 (MMS)

Döda mig vad tidigt detta är.


Trött som sjuttioelva ålderdomshem.

Och jag börjar 7.00 imorgon. Fattar ni? 7.00?! Jag är inte människa så tidigt. Fingrarna kommer ryka imorgon i skärmaskinerna. Åh, jag vill ha sovmorgon.

Nu ska jag fortsätta dricka proviva och chilla i soffan. Kommer somna snart, det är ett som är säkert!
Btw, har fått svar från Malmö högskola! Jag är glad!
Godnatt!


Alltså. Jag tror inte ni förstår hur mycke...

img_1087 (MMS)

Alltså. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har längtat efter detta. Ensam hemma, fri tillgång till tvn och massa gott att äta!!


Idag går jag till jobb! Rätt skönt faktiskt!

img_1728 (MMS)

Idag går jag till jobb! Rätt skönt faktiskt!


SMS-inlägg

img_8736 (MMS)


In tha taxi!

img_4272 (MMS)

In tha taxi!


All in

Nu kör vi!

Plugg i soffan

Godkväll igen!
Har läst igenom allting igen (de sidorna jag checkade av igår) och även börjat läsa det grekiska dramat jag valt ut.
Det är mycket läsande och i det grekiska dramat är det inte mycket jag förstår då boken är från när 1800 frös ihjäl.
Hade planeringssamtal med min mentor idag. Jag hade redan fixat det mesta så det var bara lite genomgång av mina tankar kring allt. Typ.

Nu kom Pockis hem! Nu ska vi mysa i soffan till slutet av bond filmen och sen blir det nog en film i sängen. Eller inte om jag känner Pockis rätt..
Imorgon är det jobb mellan 11-19 och sen full fart hem och göra mig klar inför utgång. Sofia fyller 19 idag och det firas imorgon med dunder och brak! Var vi ska få ni veta imorgon via mms.

Take care!


(till dig mamma! tagna för någon minut sen bara!!)

Underbart!


Love this guy!

Idag tog jag mig i kragen och lagade mussl...

img_6718 (MMS)

Idag tog jag mig i kragen och lagade musslor i vitt vin. Pockis älskade det och jag längtar ännu mer till fisk och skaldjurs restaurangen i Göteborg som jag och mamma ska till den 26:e februari.


Rock and roll all nite

Blir bara en snabb update här! Är arg på youtube för tillfället eftersom INGENTING funkar där atm. Hittar bara massa skitklipp, inte ett enda orginal. Booooring. Inte vill väl jag lägga in en musikvideo på bloggen där några skitungar står och dansar och mimar till Journey. Nejtack!

Nu ska jag städa lite och sen ska jag fortsätta plugga. Har varit på stadsbiblioteket idag och lånat ett antar böcker, lite av Shakespeare och lite av någon annan död författare.

Dags att återgå till att dansa tango med dammsugaren. Tjohej vad roligt!
Take care!

26/1 2011

Presentation - check
Läst studiegudie 1 - check
Läst 85-128, 184-198 och 214-224 i HB - check
Läst 1-31 i LL - check
Läst 11-27 och 28-50 i LT - check
Ställt väckarklockan till imorgon - check
Valt ett grekiskt drama - check
Druckit för mycket kaffe - check

Nu tänkte jag äta lunch och sedan väntar jobb 16-22.
Imorgon är jag LEDIG och ska plugga, träffa Sandra och försöka hinna träna!
Nej, nu ska jag rota lite i kylskåpet.
Take care!
Ps. Slänger in en massa failade bilder. Har insett att jag behöver en fotograf om jag ska fortsätta såhär. En fotograf som säger "le då!" och som fixar så att jag inte kapar mig själv då och då. Jaja, ytterst charmiga bilder är detta.





Kaffe och plugg

Godmiddag!
Sitter med en stor kopp (mugg) kaffe och en hög med böcker.
Har pratat lite med min mentor idag och fått svar från svensktestet jag gjorde i måndags. Reslutatet var lysande!
Fönstret står på glänt och ute skiner solen och fåglarna kvittrar. Det är en fin onsdag detta.

Nu ska jag fortsätta här. Det blir mer uppdatering senare, jag lovar!

Lunch!

img_9293 (MMS)

Lunch!


Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad! Krop...

img_3036 (MMS)

Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad! Kroppen ville inte riktigt som jag idag på gymmet så jag tänkte att ett varmt bad kanske gör musklerna gladare.


Godmiddag! Är på väg till Gerdahallen för ...

img_6529 (MMS)

Godmiddag! Är på väg till Gerdahallen för att spendera någon timme på gymmet! Ska bli skönt att känna musklerna bli trött. Puss på er


Och han fortsätter kamma hem pluspoäng.. U...

img_8019 (MMS)

Och han fortsätter kamma hem pluspoäng.. Undrar om det är helkroppskli han vill ha ikväll..


Lite gullig är han allt.

img_9335 (MMS)

Lite gullig är han allt.


Frukost nummer ett avklarad!

img_5407 (MMS)

Frukost nummer ett avklarad!


Snart dags att sova! Imorgon är det en spä...

img_6379 (MMS)

Snart dags att sova! Imorgon är det en spännande dag där det gäller att vara fokuserad! Det är frukost här klockan 8  och sen är det introduktion på skolan vid 10! Ska bli roligt!


Framme i Söderåkra! Vi är heeeeelt ensamma...

img_3873 (MMS)

Framme i Söderåkra! Vi är heeeeelt ensamma på detta hotellet, ingen personal eller något. Läskigt!


-

Fy fan vad det finns dryga människor! Låt mig sova nu tack. Jag har nämligen ett JOBB att sköta! Godnatt!

Filmkväll och mys med Sandra!

img_9909 (MMS)

Filmkväll och mys med Sandra!


Träning och fisk

Godmiddag! Nu är jag på väg ut till jobbet. Har varit iväg och tränat i nästan två timmar med en vän. Hoppas på träningsvärk imorgon! Efter träningen gick vi hem till mig och åt fisk. Inte dåligt alltså. Gott var det också!

Jobbar till 22.15 ikväll, är väl inte jättesugen på det men det är fina pengar iallafall! Jobbar 13-22 imorgon. Vet inte om jag ska försöka hinna träna innan jobb. Nja, får se. Hade varit skönt att få lite sovmorgon kanske. Får samtala med min PT om det.

Jag vill att min mamma ska bli frisk förresten! Har inte träffat henne på säkert en vecka. Och vi brukar ju träffas nästintill varje dag.
Nej, nu är det dags att jobba! Take care!

Fotboll och keso, grejer det. Eller, mest ...

img_5687 (MMS)

Fotboll och keso, grejer det. Eller, mest keso faktiskt.


Lever

Idag känner jag att jag lever. Baksida lår, rumpa och vader är lite trötta idag och protesterar en del. Get the point? Jag har inte så mycket träningsvärk som jag trodde, men förhoppningsvis kommer det lite senare idag eller imorgon.

Nu är jag på väg till jobbet, 10 timmar ska jag jobba idag. Fast det går rätt fort. Snart är denna dagen över och imorgon väntar väntar ett mördarpasset med Pockis. Är så glad att han hjälper mig, min fina Pockis!
Nu ska jag dricka lite kaffe och sen är det dags att jobba! Ha en fin dag!

Snälla, ge mig träningsvärk!

Ja. Blev lite ledsen imorse när jag insåg att jag inte hade någon träningsvärk alls.
Sandra kände sig krasslig så vi ställde in morgonpasset. Istället sov jag lite längre och jobbade sen en massa timmar. Efter jobb åkte jag hem, åt lite och sen cyklade jag och Pockis upp till gymmet. Eftersom min pojkvän är så snäll så hjälpe han mig att träna och han lärde mig hur massa nya maskiner funkar. Han körde stenhårt med mig och jag skakade tio gånger mer än igår. Men ack vad skönt det var! Känns så bra i hela kroppen!
Har jag inte träningsvärk imorgon så har jag muskler som jag inte visste om. Då är jag faktiskt riktigt vältränad, men jag är ganska säker på att jag har träningsvärk imorgon! Håller tummarna för det! Snälla, gör det ni också? Tack!
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och nymatad. Ska måla naglarna, läsa lite i min bok, pussa på min fina pojkvän och sen ska jag sova. Och om Pockis ber om det, ge honom helkropps kli. Haha, skräll att han bad mig kli honom nyss.
Take care! (återkommer imorgon när jag vaknar, jag lovar, så att ni får veta om jag har träningsvärk eller inte)

Fin konversation på skåpet på jobb!

img_1378 (MMS)

Fin konversation på skåpet på jobb!


Idrottsgalan

Godkväll! Ligger i soffan och tittar på idrottsgalan. Träningen idag gick lysande! Det var sååå skönt! Åh, vad jag har saknat att träna! Sandra kände sig lite krasslig idag så när hon var nöjd körde hon stenhårt med mig istället. Hon stod bredvid och peppade mig. Vilket jag verkligen behövde på vissa maskiner.. Axelmaskinen är min värsta ovän kan jag ju säga. Fyför..

Imorgon ska vi träna 9.30 men då blir det konditionsträning istället. Ska bli kul! Sen är det jobb som gäller klockan 12.

Imorgon hoppas jag att jag har träningsvärk! Har verkligen saknat att ha träningsvärk. Undrar om jag saknar det imorgon?

Mot Gerdahallen!

Okej grabbs and girls and gubbs and gumms. Nu är det dags att gymma! Vi hörs senare! Wish me good luck!

16/1 2011

Godkväll!
Kvällen igår hemma hos Sofia var mys! Som ni säkert sett på bilderna bestod kvällen av en del gott. Me like.
Idag vaknade jag, duschade, satte mig i bilen och körde hem till mamma och pappa. Bokade hotell till göteborg och sen körde vi in till Malmö. Gick lite i affärer och handlade lite kläder och så.
Blev en bh, en kavaj och lite smink. Trosorna jag köpte tänker jag ge till min lillasyster. Insåg att dem inte riktigt var min stil. Hon blir säkert glad iallafall!

Vi åt lite och sen körde vi hem till mina kusiner och fikade och babblade. Dem är så fina.

Nu sitter jag i soffan och funderar på vilken bok jag ska läsa. Ska packa träningsväskan inför imorgon också. Blir nervös bara jag tänker på det. Imorgon, mina kära vänner, ska jag gymma. Förstår ni? Jag ska träna. Otroligt, eller hur? Ska möta upp Sandra vid 13 på gymmet och sen är det dags att se hur pinsamt klen jag är. Men vet ni? Det roliga är att det bara kan bli bättre! Klenare än såhär kan jag inte bli.
Jag är superduper nervös inför att träna igen samtidigt som jag tycker att det ska bli väldigt roligt! Och det är så kul att ha någon att träna med! Tack Sandra för att du vill träna med mig! Fast det kanske du inte vill efter imorgon. Äh, det kommer nog gå bra. Längtar efter att få vakna på tisdag och ha träningsvärk. Jag gillar faktiskt att ha träningsvärk, då vet man att kroppen har jobbat! Och det gillar jag.

Nu ska jag packa träningsväskan och sen ska jag läsa lite tror jag.
Hoppas att ni har en trevlig söndagskväll!
Take care!


Biffig! Yeah right.. Dream on!

Keso och avokado! Mums! Och Caisa, allt ja...

img_8632 (MMS)

Keso och avokado! Mums! Och Caisa, allt jag gör är att äta, du har helt rätt! Jag ÄLSKAR mat!


Är på entré med mamma och pappa!

img_6649 (MMS)

Är på entré med mamma och pappa!


Dags för lite nyttigt istället!

img_2853 (MMS)

Dags för lite nyttigt istället!


Mums! Sofia tycker inte om popcorn så jag ...

img_8003 (MMS)

Mums! Sofia tycker inte om popcorn så jag har hela skålen för mig själv!


Sofias katt sover rätt kul.

img_0444 (MMS)

Sofias katt sover rätt kul.


15/1 2011

Godmiddag! Sitter och kollar fotboll med Pockis, Martin, Elin och Jonas. Och vet ni vad? Alla får plats i soffan och det hade till och med fått plats fler! Älskar vår stora soffa! Den var faktiskt skön att sova i också, jag sov hur bra som helst. Det gjorde inte Pockis, men det var för att han hade träningsvärk. Så är det.

Idag har vi varit och storhandlat på jobbet. Fick med oss mycket hem så nu är kyl, frys och förråd fulla igen!

Ikväll ska jag köra hem till Sofia! Vi ska titta på film, äta lite onyttigt och snacka skit. Ska bli mysigt! Jag hoppas att jag får gå ut i stallet lite också och känna lite stall lukt. Saknar det! Och ni som inte är eller har varit hästmänniskor, försök er inte på att förstå, för det kommer ni aldrig göra.

Imorgon är jag också ledig och jag tänkte köra hem till mamma och pappa!
Det blir mer uppdatering ikväll, blir lite mobilbloggning. Jag lovar.

Förresten, sov såååååååå gott inatt med den nya sängstummen och de nya sängkläderna.
Längtar tills jag får gå och lägga mig igen nästan.
Men först ska jag ha en mysig och rolig kväll!
Take care så hörs vi senare!

Min favorit i Chelsea!

Förlåt för tråkig uppdatering idag men dag...

img_5745 (MMS)

Förlåt för tråkig uppdatering idag men dagen har gått i ett och nu är jag trött som sjuttioelva ålderdomshem. Var sådär lagom trött på jobbet, tjohej vad seg jag var idag. Jag är LEDIG hela helgen och det känns galet skönt. Vad som händer imorgon återstår att se, jag vill träffa vänner på kvällen men dem verkar inte vilja träffa mig. Kul! Nej, riktigt så illa är det väl kanske inte. Nu ska jag sova! Ps. Älskar känslan av helt nya sängkläder+lakan, loveli!  Godnatt!


Och tavlan är ny! Fin, eller hur? Den påmi...

img_2415 (MMS)

Och tavlan är ny! Fin, eller hur? Den påminner mig om min fina faster som bor i London. Och den påminner mig om att jag ska spara pengar så att jag kan åka till London och hälsa på henne!


Voila! Nu ska det bara fixas lite med tavl...

img_8744 (MMS)

Voila! Nu ska det bara fixas lite med tavlor och annat smått.


Dags att sova! Imorgon kommer MB och hämta...

img_4701 (MMS)

Dags att sova! Imorgon kommer MB och hämtar mig och Jocke vid 8, och innan dess ska jag ha tagit ut pengar och handlat nybakat bröd. Så, nu ska jag sova. Hoppas hinna med ett träningspass på gerdahallen imorgon också! Ska bli muskelknutte numero uno! Nooooot. Godnatt!


Sova på soffan

Ja, ikväll ska jag och Pockis sova på soffan. Vi fick inte med oss alla saker från ikea idag så vi kan inte fixa sängstommen till 100%. Den är monterad till 90 %, det är bara det att grejen som ska hålla uppe madrasserna inte är rätt. Störigt, eller hur? Innan idag var jag väldigt irriterad över det men sen jag fick reda på vad jag kommer få i lön imorgon så ser jag inga problem med någonting. Bloggar mer när jag kommer hem från jobb!

Maaat!

img_2110 (MMS)

Maaat!


Mot IKEA!

Nu kör jag och Pockis till ikea! Fick ändra om lite i planeringen då lillasyster ringde och behövde åka hem från skolan pga sjukdom. Jag körde och hämtade henne och sen körde jag henne hem. Jag hoppas att Ikea har något gott att äta idag, jag är hungrig nämligen. Som vanligt alltså.. Hehehe

Vi hörs senare nerds!

På promenad!

img_8985 (MMS)

På promenad!


Kaka!

img_8779 (MMS)

Kaka!


Jobb

Alla ni som frågat om vi söker personal på det nya Coop. Nej, det gör vi inte.
Just nu är vi väldigt mycket personal så att vi skulle anställa någon ny är väl kanske inte jätte sannolikt. Men visst, ni kan ju alltid ge det en chans om ni vill!
Så, nu har ni fått ert svar!

Tack Hanna!

Åh, blev så glad när jag insåg att det fanns iallafall en person som ville hjälpa mig med bloggdesignen!
Hanna, du är grym! Vi får catcha upp någon gång snart och fixa det!
Är såååååååååååååååååå tacksam för att du kan tänka dig att hjälpa mig.
Du ska få en fet länk! Puss!


Lång dag och en trött Ida.

Är såååååååhääääääär trött. Sitter på jobbet och försöker få i mig lite frukost. Vet inte vad som ska göras idag, men jag sitter gärna i kassan. Nej, dags att starta igång motorn!

Varm inombords.

Åh, jag insåg nyss att jag hade två avsnitt av halv åtta hos mig att titta på! Åh, total lycka!
Huvudvärken försvann direkt. Min kväll är gjord. Nu hoppas jag bara att grannen kan sluta spika upp tavlor så att det blir tyst så att jag kan höra Helge Skoogs härliga röst, klart och tydligt, utan massa bankande.

Åh, jag älskar detta fantastiska programmet!


11/1 2011

Godkväll, eller tjena, det är vilket man vill!
Idag är jag trött men glad. Har haft en fin dag på jobb, mina kollegor är så fina.
Nu är jag hemma och har en hejdundrans huvudvärk. Funderar på att lägga mig i badet, äta lite och sen gå och lägga mig. Imorgon är det jobb mellan 9-18 som gäller så det gäller att jag mår bra då.

Idag har vi fått hem sängstommen också, nu ska den bara monteras och så.
Och så ska det köpas vita lakan och lite nya sängkläder, lönen kommer på fredag så efter det ska det shoppas jävel.

Nu ska jag ta ett glas vatten och en huvudvärkstablett.
Take care!

Frågor

Postat av: melina
hej idis! hoppas allt är bra med dig. du är så flitig som jobbar. tänkte bara kolla, vilket coop är det du jobbar på?


Svar: Jag jobbar på det nybyggda som ligger vid Nova i Lund. Trivs som fisken i vattnet!

Postat av: lasse
Det ser väl inte farligt ut. Du borde lära dig ett och annat om xbox kvällar.

Svar: Eftersom jag spårade din ipadress vet du, likaväl som jag, att jag kan ett och annat om dessa xbox kvällar. För vi båda har ju varit med på några, tillsammans dessutom. Kul!

Postat av: Elin
Heej Ida! Hoppas att allt är bra med dig och att du trivs på jobb. Här hemma rullar allt på som det brukar! Hur var din jul? Vad fick du och vad gav du bort till nära och kära?
Hör av dig när du kommer ut till landet någon gång! KRAM

Svar: Hej! Trivs jättebra! Oj, jag fick massor!Skor, en grymt snygg väst, en tröja som jag älskar, ännu mer kläder, en kamera, pengar, smycken och mycket mer! Hade en fin jul, hoppas att du också hade det!
Vad jag gav bort? Mamma och pappa fick en ostkorg, kläder, spaweekend. Jocke fick en tröja från Acne, plånbok från Tiger of Sweden och en BVLGARI deo (som jag älskar, han fick parfymen när han fyllde år).




Trött pojkvän.

img_0712 (MMS)

Trött pojkvän.


Trött på min design.

Ja, jag är så grymt trött på min bloggdesign. Och jag är verkligen värdelös på att fixa sånt själv, har försökt massor med gånger. Men det går inte. Så, nu letar jag efter någon vänlig människa som kan hjälpa mig. Jag vet ungefär vilka bilder jag vill ha och jag är inte kräsen så någon snäll människa kan väl tänka sig att hjälpa mig?

Pliiiiiiiiiiiiiiis? Jag skulle bli såhär glad!

9/1 2011

Godkväll! Är allt bra med er? Ni ger ju inte så mycket väsen ifrån er direkt.
Blev en sväng till mormor och morfar där det bjöds på massor av godsaker, tror jag. Det där med mycket grädde och så är ju inte direkt någon favorit, inget jag gillar.

Bokade hotell till Kalmar vistelsen idag och även biljetter till Göteborg Horse Show! Skönt att komma ifrån det vardagliga lite.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Har tryckt i mig en massa mat också, får passa på nu innan den 15:e ju.
Då tänkte jag försöka äta lite nyttigare och så ska ju ett gymkort införskaffas som sagt. Och det ska användas! Får väl ha Jocke och några vänner som tränar där som draghjälp..

Imorgon är det jobb som gäller mellan 15-22. Jocke har tenta imorgon så jag önskar honom lycka till här också, snällt va?

Nu tänkte jag äta lite lakritsglass och mysa med Pockis i soffan.
Take care!




Pluttebebisar. Detta börjar ju bli en djur...

img_6697 (MMS)

Pluttebebisar. Detta börjar ju bli en djurblogg. Tänkte gå ut och leka i snön med katten snart!


Mysigt att välkomnas hem till mamma och pa...

img_6367 (MMS)

Mysigt att välkomnas hem till mamma och pappa av kissekatten! Han är söt.


8/1 2011

Ikväll ska jag inte göra någonting. Sitta i soffan och ta det lugnt bara. Jocke är ju dryg och spelar cs som vanligt.
Kul pojkvän man har. Att han fyller 24 kan man inte tro iallafall.. Funderar på att rycka nätverkskablen så att han inte kan spela. Elakt? Nej, inte ett dugg. Varför inte? Jo, för att just idag har jag och Jocke varit tillsammans i 23 månader. Det ni. Inget att fira egentligen men det är iallfall en ursäkt till att rycka kablen.. Hehe.

Jobbet har gått bra idag, dagen har gått fort och mina fina kollegor har gjort min dag.
Imorgon är jag ledig och ska hem till mamma och pappa för att sedan åka till mormor som fyller år.

Nu ska jag äta och sen ska jag bara slappa i soffan som sagt. Mer uppdatering kommer kanske senare, annars blir det mycket update imorgon.

Take care!



Jobb, jobb och jobb!

Är på väg till jobb nu, jobbar 11-18.30 idag, och jag har bara kassa. Såååå skönt eftersom jag inte känner mig helt hundra.
Ska fixa mitt finger så fort jag kommer till jobb också, råkade skära mig i tummen häromdagen, jacket blev inte så långt men djupt och det vill inte riktigt växa igen. Måste hålla det rent också, vilket svider kan jag lova.

Ikväll vill jag nog ha en mysig hemmakväll med min Pockis, bara ligga i soffan och titta på en film. Eller så vill jag åka hem till mamma och pappa. Får se vad det blir!
Take care!

Detta är vad man kommer hem till. Öl, pizz...

img_9924 (MMS)

Detta är vad man kommer hem till. Öl, pizzalådor, glasspinnar och massa skit. Inte riktigt vad jag ville denna kvällen. Det är tydligen Xbox kväll här. Jag vill ha min soffa ifred ikväll. Blä. Ska tröst äta.


6/1 2011 är det faktiskt idag.

Och inte 5/1 2011 som jag skrev innan idag. Bra koll jag har. Nja, var väl kanske fortfarande lite trött.
Hehe.

Sitter och kollar på hotell till den 23-24 då jag och pappa ska upp till Kalmar på distansintroduktion på korrespondensgymnasiet. Ska bli roligt! Är taggad på att börja plugga igen. Och jag är så glad att jag hoppade av Polhem och slipper den skiten. Min tid på Polhem var utan tvekan de värsta åren i mitt liv, 2 helt bortkastade år.
Nog om det!

Maten är nere i magen och nu sitter jag med glass istället, tjockis på mig. Nej, men tänkte som såhär. Detta har ju blivit en mat/jobb blogg sen jag började jobba och eftersom det kommer bli en träningsblogg (eller?) efter den 15:e så tänkte jag mata er med matiga inlägg. Shit pommes vad fyndig jag är. Nej, jag lägger ner och fortsätter kolla på hotell.

Take care!

Fina Sandra som kommer hem till Lund imorgon!

Ryggbiff är min diet.

Just nu sitter jag och moffar i mig ryggbiff och pepparstek, så jäkla gott.
Har en sallad till det och det enda jag saknar är keso. Just nu mår jag ändå helt okej alltså.

Nu ska jag fortsätta äta, mer update kommer senare.
Take care och ät gott!

5/1 2011

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade vid 4 av att Pockis pussade på mig. Vet inte om han var vaken eller om han drömde. Pussas skulle han göra iallafall och ligga så nära mig han kunde. Vilket blev rätt klibbigt om vi säger som så. Fick en söt liten kärleksförklaring sådär mitt i allt. Han är rolig han min pojkvän. Undrar om han kommer ihåg det förresten, ska fråga honom.

Steg upp vid 10 idag, tog en lång, varm dusch och sen åt jag frukost i lugn och ro. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och ska kolla lite grejs. Har ett vaniljhjärta som jag sparade igår som jag tänkte äta. Måste gå upp i vikt så att mina arbetskläder passar, haha. Frågade chefen igår om mindre kläder men jag hade redan fått minsta storleken så nu är det bara att äta upp sig istället! Den 15:e ska jag köpa gymkort och sen ska jag bygga stora muskler. Jättestora muskler. Då kanske kläderna sitter bättre.

Ikväll jobbar jag bara till 20 men sen ska jag handla lite också så jag är väl hemma vid 21. Om ni bussarna går vill säga.. Nu har det ju kommit ännu mer snö så det lär bli spännande att åka buss idag. Förstår inte varför snön ska landa just här, kan den inte landa i typ alperna istället? Eller någon annan skidort. Där behöver dem ju snö, vilket vi här i Skåne inte behöver! Jag vill ha sommar!

Nu ska jag fixa lite saker innan jobb och sen ska jag börja göra mig klar.
Take care!

Nej tack..
Ja tack..

Såhär god mat fick jag hos C idag!

img_3175 (MMS)

Såhär god mat fick jag hos C idag!


Soffpotatis

Yes! Nu sitter jag äntligen och slappar i soffan. Har längtat efter det hela dagen och ville bara att timmarn skulle rinna iväg på jobb. Och timmarna gick fort som vanligt på jobb. Diggar mina kollegor väldigt mycket.

Åhhh, vad gooooooer soffan är! Jag älskar min och Pockis nya soffa. På tal om Pockis så har jag lovat att ta en ny bild på soffan, han tyckte att bilden jag la upp innan var katastrofalt dålig så jag får väl ta en ny.

Imorgon ska jag köra till C på lunch och kaffe och sen är det jobb som gäller. Jobbar 15-22 imorgon och det ska bli roligt! Det bästa av allt är att imorgon kommer jag kunna köpa vaniljhjärtan! Mums.

Får inte glömma att ringa läkaren imorgon. Har en leverfläck som uppenbarat sig, för en vecka sen fanns den inte där, men nu är den på sin framfart. Lite väl fort också tycker jag..

Nu ska jag fortsätta njuta i soffan. Ska försöka kalla hit Pockis också så att vi kan mysa lite i soffan innan vi går och lägger oss.
Take care!


Yeeeeeees!

img_2613 (MMS)

Yeeeeeees!


Gissa vad som är på gång..

img_9468 (MMS)

Gissa vad som är på gång..


Nu ska jag fira soffköpet med ett glas vin...

img_4432 (MMS)

Nu ska jag fira soffköpet med ett glas vin och lite Sims spelande.


Vad tycker ni?

img_0145 (MMS)

Vad tycker ni?


Nu är vi på väg! Kallt som tusan men solen...

img_0036 (MMS)

Nu är vi på väg! Kallt som tusan men solen skiner iallafall!


2/1 2011

Godkväll. Ska försöka få ihop ett vettigt inlägg. Hoppas inte på för mycket bara.
Dagen började med att mobilen inte ringde, lyckat. Vaknade 10.40 och jag började jobba 11.00, lyckat.
Slängde på mig kläder, slängde ner allt i väskan och sprang nerför trapporna och fort ut till bilen. Tänkte, "jag hinner". No way. Bilen var täckt av is. Startade bilen och försökte sen få bort den isen som skymde sikten.
Körde iväg till jobb i måttlig fart, sprang in, bytade om, sprang ner på kontoret och var där 11.02. Helt okej ändå.

Dagen har rullat på i ett högt tempo. Satt i kassan några timmar i förmiddags och sen har jag brottats med skinkorna resten av dagen. Tre fulla pallar julskinkor som skulle få plats någonstans, fick möblera om rätt ordentligt i kylarna för att det skulle funka. Har jag inte träningsvärk imorgon så är jag stålmannen.

För att tala om något annat än jobb då. Nyår (jobbade iochförsig på nyår, men nog om det). Sådär var nyår. Middagen här hemma var lyckad och rolig. Utgången var sådär. Antingen så var det 45 åringar eller så var det rosengårdare. Inget fel alls så men tillsammans så var det ingen lyckad kombo. Det var rysligt mycket slagsmål och sådan skit gillar inte jag!
Man är ute för att ha kul, inte för att slåss. Vid tolvslaget fick jag en glasflaska i huvudet och efter det var jag neggo.
Nej, det där var inget ställe för mig. Trots 7-8 shotar tyckte jag att det var tråkigt och när jag inte är pepp biter inte alkoholen, tyvärr. Det hela blev ju inte bättre när en dansk (ja, han var rödhårig!) och hans thailändska fru försökte tvinga mig till att dricka en drink dem köpt till mig. Glöm det tänkte jag, vem fan vet vad ni lagt i den. Förbannade som jag vet inte vad blev dem och jag bestämde mig för att jag ville hem. Bort från gamlingarna och bråkstakarna.

Lina och jag stack och köpte mat och sen åkte vi hem. Somnade som en stock i sängen när jag kom hem kan jag ju säga.

Imorgon ska jag och Pockis köra och kolla på en soffa. Får se om vi köper den direkt imorgon eller hur det blir.
En ny soffa behöver vi iallafall för dem vi har nu är fuuuula.

Nu tänkte jag äta lite tacos. Lär få äta ensam eftersom min pojkvän är en sådan jäkla nörd. Han har spelat cs sen jag kom hem klockan 19. Kul. Jag kan ju lika gärna jobba hela dagarna egentligen. Eller börja rida igen. Och tjäna pengar så att jag kan resa utomlands. Det hade varit riktigt fint.

Take care!

italy

Hade verkligen tänkt blogga när jag kom he...

img_9262 (MMS)

Hade verkligen tänkt blogga när jag kom hem från jobb men jag orkar inte. Får se om det blir någon uppdatering senare ikväll..


Nästa år ska jag inte ha middag hemma. Har...

img_6518 (MMS)

Nästa år ska jag inte ha middag hemma. Har jag det ska jag ha en städare/diskare.