Bildbomb från december&januari

Jag har varit hos Angelica i mysiga Hjärup.
Busat med min koalagalna kusin
Lunchat med mamma som åt dränkt schnitzel (?)
Varit och hälsat på mormor och morfar
Varit på Helsingborgsdjursjukhus med Perfi
?
Köpt en alldeles underbar Acne klänning som värmer mitt hjärta så fort jag tänker på den men som jag kanske aldrig kommer kunna använda eftersom att man typ ser igenom den.. Därav den svarta stora ytan på bilden..

Och så var det bloggen ja..

Och uppdateringen här..
Den är inte på topp direkt nä. I fredags var det drinkparty med massa gott och sedan utgång för att fira min fina vän som fyllde 20 år. 20 år! Helt sjukt..
En grym kväll/natt och jag somnade gott när jag kom hem framåt morgonen.
Lördagen låg jag nerbäddad i sängen. Lagom förkyld och med feber. Och det är var jag har gjort även de senaste dagarna. Den här förkylningen släpper inte taget om mig.

Nej, nog babblat. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen ska jag nog fortsätta vila.
Ska försöka uppdatera här också. Jag lovar.

image description

Effektiv förmiddag!

7.16 imorse var jag uppe. Mamma hämtade mig 7.20. 7.30 åt jag frukost på jobb. 7.50 var jag påväg ut i stallet. 8.04 var jag ute i stallet. Perfi tittade lite konstigt på mig och det såg ut som att hon tänkte "ehh vad gör du här såhär dags?". Perfi fortsatte äta, jag blev sugen på något. Kom på att jag fått vaniljbullar av mamma som hon bakat. Tog en vaniljbulle. Perfi tittade på mig, nyfiket. Jag åt upp min vaniljbulle och gick in i hennes box för att se om hon ätit upp. Vi kelade lite, Perfi luktade på mitt ansikte, öppnade sin gigantiska mun, jag hann tänka "nu biter hon mig". Istället får jag världens hästpuss. Hela Perfis tunga slickade rent mitt ansikte. Blä.
Nu i efterhand (efter att ha ätit 4 vaniljbullar till) så har jag förstått att där är socker på vaniljbullarna, och det hade jag ju lyckats kladda ut i halva ansiktet. Perfi var bara snäll och tog bort det åt mig. Och ersatte det med höblask istället.. 
Hur som haver, Perfi fick sig en rykt och sen fick damen komma ut i hagen. Lite över 9 var jag klar i stallet. Hjälpte Elin ta ut lite hästar, snackade lite gojs. Körde hem, plockade upp Pockis, körde honom till skolan, körde hem, tränade här hemma, duschade, pluggade. Och allt detta hann jag med innan klockan var 11. Snabba bullar. 

Har precis lunchat med min fina moder och nu väntar jag på att kaffet ska rinna ner. 
Pappa är påväg in till Lund och eftersom att han är så snäll så skulle han fixa patroner till skrivaren, snällaste.
Nu är kaffet klart!

Puss på er!

image description
Detta längtar jag efter.. (att sitta på Perfis rygg)



Godnatt!

Såhär trött är jag. Så godnatt!

Glad idis fick rida islandshäst!

Yes! Igår hoppade jag upp på hästryggen igen. Tyvärr inte på Perfis rygg men det kommer det också. Bara hon blir helt ok i sitt ben så får det ta den tid det tar.
However, igår red jag en söt dräktig islänning. Det var mysigt. Sitta barbacka på en tjockishäst som dessutom var så varm och skön att sitta på, kändes lite som att sitta i en soffa.
Vi red ut en runda jag, Elin och Malin på vars en islänning. Dom töltande fram och jag likaså. Trodde jag. Jag trodde hela tiden att jag töltade men så var det visst inte. Jag har fått höra att när hästen töltar så behöver man bara sitta, man skumpar inte och håller på, man bara sitter. Och igår satt jag bara, skumpade inte utan bara satt. Så jag trodde ju att min lilla islänning töltade. Elin berättade sen att islänningen jag satt på inte kunde tölta. Nähä, hon hade bara en grym trav helt enkelt. Eller så har jag en tung gump.
Det var en mysig runda, töltandes eller ej. Jag hoppade upp på Elins tävlingsislänning på slutet och där fick jag TÖLTA. Coolt. Fast jag gillade den tjocka, dräktiga sötnosen mest ändå. Hon var gooo.





Popcorn i sängen?

Är ju egentligen HELT förbjudet.
Men ikväll myser jag och Pockis till det med popcorn och cocacola i sängen framför ett avsnitt av the big Bang theory.

Nix, nu ska jag se till att få i mig några popcorn innan Pockis har ätit upp alla.
Puss på er


Någon teknisk?

Min skrivare vill inte riktigt fungera. Det gick bra att skriva ut 16 sidor, sen sa den stopp. Nu funkar den inte alls, den bara kör igenom pappret. Har gjort både färgkontroll och svartkontroll på patronerna. Ingen av de visar något.

Borde inte både lamporna lysa om både färg och den svarta patronen är slut? Eller det är kanske jag som är dum? Pappa, I need help..


Kvällsmat!


Frisör sökes?

Idag har jag bjudit mamma på sopplunch här hemma i lägenheten. Sparrissoppa blev det. Gott och nyttigt!

Jag har även pluggat och sen när jag borstade håret, vilket inte händer så ofta, konstaterade jag att det börjar bli lite långt. Kanske dags att besöka frisören? Kan ni rekommendera någon grym frisör?


Nu ska jag fortsätta plugga. Jej!
Puss


I'm in loooove

Hej. Denna låten vill jag gifta mig med. Hejdå

Låååång dag

Efter en låååång dag som började i stallet vid 7.50 och som sedan följdes av jobb 12-21, har jag äntligen landat i ett varmt bad. Blev ju en dusch efter stallet men har längtat efter ett långt, varmt bad sedan dess. Och nu äntligen..

Det har varit KAOS på jobb idag. Tjena hej vad folk det var.
När jag badat klart ska jag lägga mig i soffan eller sängen. Kommer säkert somna. Och sen bli väckt av Pockis när han kommer hem lite lagom rund om fötterna. Jej!

Hoppas ni har en mysig kväll.
Puss


Återbesök med Perfi

Imorgon hämtar mamma mig 7.30 och sen ska jag köra henne till Malmö. När jag lämnat henne ska jag susa vidare mot stallet för att ge hästarna frukost och göra Perfi redo för ett återbesök på Helsingborgs djursjukhus. HÅLL TUMMARNA för att hon är helt bra nu tack! Ska ge henne en ordentligt rykt medans hon äter sin frukost och sen får hon gå ut i hagen en snabb sväng innan det är dags att lasta. 

Snällasnälla ni, håll tummarna för att Perfi är helt bra i sitt ben imorgon, tack igen! =)


Och vinnaren är Rolf-Göran Bengtsson!

Han vann! Fantastiskt och välförtjänt! 



Trelleborg!

Varit hos farfar och fikat, mys. Nu är jag i Trelleborg och ska handla lite till min fina moster och hennes familj som kommer hem från Thailand nu ikväll. Ska hämta dom på Kastrup lite senare och tänkte att det kan vara skönt för dom om det viktigast är handlat så att dom slipper göra det nu ikväll eller imorgon bitti.

Puss från en förkyld idis


Får INTE bli sjuk

Bläääääää. Huvudvärk deluxe och lite för förkyld. Hur kan det slå till sådär bara? Tog en varm lång dusch när jag kom hem från träningen, tryckte i mig lite mat trots att jag inte var hungrig, sen däckade jag i soffan. Helt slut. Sov i någon timme, vaknade och flyttade till andra sidan av soffan där Pockis låg, la mig i hans famn, somnade om igen och sov till nästan 1. Helt utslagen känner jag mig. Vadfan, har inte tid med att vara krasslig nu. Är fortfarande hur trött som helst men nu dunkar huvudet och det gör ont inne i höger öra? Ska ta 2 Alvedon nu och sen försöka somna. Hoppas bara att trycket i örat försvinner, för det är inte skönt alls.

Nix, Alvedon och sen SOVA. Imorgon ska jag vara FRISK så att jag kan JOBBA.
Deal?


Träning!

Snart dags att gymma med Johan. Vi värmer upp med att spela en timmes tennis idag :)


Har hittat det där..

Jag har hittat det.. Eller vad man ska säga. Jag har hittat ett hus till som jag hade kunnat flytta in i på direkten.
Jag måste sluta titta på hus. Jag blir ju kär i hus och dagdrömmer hit och dit.
Åh!! Ni MÅSTE titta in detta huset. Och även länkarna jag la in här häromdagen. GÖR DET! Köper någon av er det så LOVA att jag måste få komma och bo där då och då. Det var ju trots allt JAG som tipsade er om det!

http://malmohusmaklarna2.capitex.se/pages/bilder.aspx?GUID=3PIB62RBR615GQCM&TYP=CMVilla

Trött tjej med huvudvärk

Ligger i soffan och tittar på när Pockis spelar FIFA. Jag är för trött och har för ont i huvudet för att orka vara med och spela.

Ska strax be Pockis bära in mig till sängen, orkar inte gå så han får ställa upp :)

Imorgon ska jag till stallet. Jaaaaa! Det är mitt favoritställe för tillfället. Fast det är lite för kallt. Men mysigt ändå. Det är ett sånt härligt gäng i stallet. Gillar det verkligen.

Saknar såklart "Ida&Honey Bunny och Cecilia&Kajsa". Vilka fina tider. Så mycket roligt jag har haft och gjort med Cecilia. Långa ridturer, långa galopper, hårda dressyrpass i paddocken, hoppträningar och roliga timmar på terrängbanan med två smått överlyckliga hästar, filmkvällar, kinamats kvällar, långa promenader med hundarna.. MYCKET roligt har jag gjort med Cecilia. Och vad mycket jag har lärt mig, tjena hej..

Nej, sängen väntar! Nu återstår det bara att övertala Pockis till att bära in mig till sängen.. Det är lätt dagens utmaning. Godnatt!


@Mormor och morfar

Just nu sitter jag hos mormor och morfar. Dricker lite kaffe och äter kakor. Köpte med mig blommor till mormor som fyllt år. Jag är duktig.

Innan idag har jag varit på banken och fixat lite ärende med ett nytt supderduper bra kort.


Har hunnit med ett gympass på actic också, fick lite tips och hjälp av en trevlig instruktör där. Mina knän är ju inte riktigt alltid roliga men han instruktören hade några bra tips.

Imorgon tänkte jag gymma med Johan. Okej Johan? Är du med?


Puss på er!


Köpa hus kanske?

Sitter och spanar in lite hus. Finns en del fina hus som jag gärna hade sett som mina..

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hollviken-kanalomradet-vellinge-kommun-boltensternsvagen-38c-3194760


http://www.hemnet.se/bostad/gard-12rum-hofterup-kavlinge-kommun-chevallvagen-1-3205316


http://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-norr-palsjo-helsingborgs-kommun-drottninggatan-153-3036795


Och sen har vi ju drömmen...
http://malmohusmaklarna2.capitex.se/pages/bilder.aspx?GUID=3R1RLUECAHA8INAQ&TYP=CMLantbruk





-


USA

Tror ni att jag längtar till USA nu eller? Kom ut till bilen imorse och ser detta. Kul eller? Nej! Jag gillar inte snö och sånt. Blä. Tack och lov så åker jag snart, eller om några veckor, till US and A. Las Vegas, San Fransisco och Los Angeles, here I come!

Just det, godmorgon!!


Godnatt!

Nu ligger jag i min säng hemma hos mamma och pappa. Är trött som ett ålderdomshem. Varför gick jag inte och la mig tidigare?

However, sov gott och dröm sött!
Puss från ankläpparna!


Söt ponny

Idag var Perfi en väldigt snäll häst. Hur mysig som helst och hon njöt som en tok när jag kliade, masserade och borstade henne. Duktig häst. Trodde nästan hon fått lugnande..

Hon fick äta sin lunch i boxen, på MARKEN. Det uppskattades av damen :) Hö är tydligen godare när man får äta det från marken, mer hästigt att göra det kanske.
Idag var jag stolt över Perfi, hon höll sig lugn fast det var en del spring i stallet. Inget huggande i luften, duktig häst!


Snygg...

Idag är jag riktigt snyggt klädd.. Haha!


Ute på promenad med Lincon

Och Sofie! Underbart väder!!


5/1 2012

Nu ska jag köra ut till stallet och se till så att Perfi sköter sig när hon ska in från hagen. Igår hade hon varit en dum häst att ta in och även inatt har hon varit dum och slitit sig och lagt sig ner. Ajabaja Perfi!
Har lunchat med fina mamma idag, mys. Imorgon tänkte jag förmodligen köra hem till mamma och pappa och äta middag och bara vara.
Nix, nu måste jag köra! Uppdaterar mer senare. Puss!

image description
Saknar min älskade faster och älskade London.

Godnatt!

Efter lite mer än 9 timmar på jobb så är jag TRÖTT. Har varit igång sen 8.10 imorse också ju, inte direkt vad jag är van vid.. Full rulle från 8.30-21.50 har det varit helt enkelt.

Nu har jag hoppat ner i sängen. Ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon. Om inte Pockis väcker mig som han har en viss förmåga att göra..

Slänger in en bild från nyår också, tagen 5 på morgonen. Ser ni hur Pockis ligger deckad i soffan? Haha!

Godnatt på er! Puss!


Tårta på jobb

Lyx på jobb! :)


Jobbjobbjobb

Nu är jag på jobbet. Stallet gick "fort" och smidigt. Perfi var inte lika trött som jag men hon tyckte det var mysigt att bli borstad och kliad.

Nu ska jag slänga mig i duschen här på jobbet och sen trycka i mig lite lunch innan jag börjar jobba.

Puss på er!


Mot stallet!

Gäsp. Är på väg ut till stallet, har varit inne om jobb och handlat med mig frukost i form av kaffe och två lussebullar. Gott. Undrar om Perfi är lika trött som jag är.. Äh, bara att vakna. Ska duscha på jobbet sen om jag inte hinner hem om, vilket jag nog inte lär göra. Nix, nu ska jag köra iväg.

Puss


Let's make a change.

Mmmm, har varit på gymmet och det känns så bra. Dags att ta tag i träningen ordentligt nu.
Nu ska jag slappa i soffan och ladda inför morgondagen. Ska hinna med Perfi på morgonen innan jobb, jobbar 12-21. Jej, vilket roligt pass. 


Annars då, ni är kvar här fast jag inte uppdaterar? Gulligt av er. Tyvärr är inte ett av mina nyårslöften att börja uppdatera mer så vi får helt enkelt se hur det blir med uppdateringen.

However, nu väntar mys i soffan!
Puss på er!