Nu säger jag godnatt! Ligger i sängen och ...

img_0442 (MMS)

Nu säger jag godnatt! Ligger i sängen och halvsover. Men vad gör man inte för sina bloggläsare? Är helt slut efter att ha jobbat i lite mer än 13 timmar. Det har gått bra idag och vi har verkligen fått mycket gjort idag. Har fått mycket beröm och då är det extra roligt! Imorgon är jag ledig, så jag tänkte ta mig en välförtjänt sovmorgon! Nu ska jag SOVA! Längesen sängen var så skön som den är nu kan jag ju säga.. Godnatt!


Lunch!

img_0440 (MMS)

Lunch!


Frukost på jobb! Vi hörs kanske senare ida...

img_0439 (MMS)

Frukost på jobb! Vi hörs kanske senare idag. Take care!


El clasico och fiskpinnar

Så kommer min kväll se ut. Pockis var fin och köpte hem cheesballs till ni också, så lite sådana ska jag också äta. Är rätt trött, jobbat i lite mer än 10 timmar. Inte riktigt vad jag är van vid... Imorgon börjar jag en timme tidigare, så jag ska sova tidigt idag. Det är mycket nytt och full rulle hela tiden men det är roligt! Ska bli kul när allt är färdigt och redo att invigas. Nu ska jag fortsätta laga mat.

Fick en väldigt fin kommentar innan idag förresten, tack finaste pappa! Sånt värmer så mycket. (Me love you)

Maaaaaat!

img_0434 (MMS)

Maaaaaat!


Rätt kämpigt.

Kändes rätt tungt att behöva gå upp lite i sju. Det tog emot. Speciellt eftersom jag somnade vid 2-3 och sen vaknade vid 5 och var säker på att jag försovit mig. Kul. Sitter och trycker i mig frukost nu, det är verkligen förjävligt att äta såhär tidigt på morgonen. Usch och fy och blä.

Det har snöat ännu mer under natten, vilket piss alltså. Jag vill inte ha mer snö! Det kan ligga snö på marken den 23-25 december. Men inte annars. Tack.
Nu ska jag fortsätta äta och göra mig klar inför jobb sen. Take care!

Pockis!! Påminn mig påminna dig! Puss

Sitter på bussen på väg hem till mamma och...

img_0433 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem till mamma och pappa. Är i Dalby nu, vad tycker ni om granen? Sådär va? Ska bli gott med mat hemma hos mamma och pappa, är hungrig som en varg idag igen. Eller ja, jag är väl alltid hungrig om man tänker efter..


28/11 2010

Godeftermiddag! Hoppas ni har en skön och lugn söndag. Det har jag! Sitter i soffan, dricker varm oboy, äter clementin (4457) och tittar på Stockholm horse show. Det är många fina hästar med och visst blir man sugen på att börja med hästarna igen och hitta en fin häst. Men den finaste för mig kommer alltid vara Honey Bunny.


Jocke är iväg och pluggar så jag är ensam hemma. Tänkte att jag skulle dammsuga lite sen så det är gjort. Kommer inte ha tid i veckan då jag ska jobba hela veckan. Är nog ledig om exakt en vecka, men det är nog första dagen om jag inte minns fel. Får kolla kalendern sen helt enkelt.

Imorgon ska jag, om jag hinner, handla lite julpynt. Har insett att här hemma inte är något roligt. Jag vill ha ett sånt där 1-24 ljus. Inte riktigt ett sådant som på bilden nedan men något i den stilen. Får se vad jag hittar imorgon!

När jag har dammsugat och fixat här tänkte jag tända lite stearinljus inne i badrummet och lägga mig i ett varmt bad. Vet inte hur jag ska klara mig utan badkar. Blir ju förmodligen så att dem tar bort badkaret när dem renoverar och sätter in en dusch istället. Blä för det! Det finns ju inget bättre än att krypa ner i ett varmt bad en kall vinterdag.

Om Jocke kommer hem i tid så ska vi hem till mina föräldrar och äta, tror ju dock inte att han kommer hinna. Blir kanske en tur på stan istället, det är ju julskyltning!
Nej, nu ska jag dammsuga och göra det lite mysigt här.
Take care!


Världens finaste. Den 9:e november var det 2 år sen du försvann. Älskade häst.

Gör chokladbullar med Pockis!

img_0429 (MMS)

Gör chokladbullar med Pockis!


Dags att laga mat. Hungrig som ett odjur. ...

img_0426 (MMS)

Dags att laga mat. Hungrig som ett odjur. Ska bli GOTT!


Alltså. Jag är verkligen inte pepp på att ...

img_0410 (MMS)

Alltså. Jag är verkligen inte pepp på att gå utanför lägeneten. Och det har jag väl inte direkt några planer på heller. Jag och Pockis har bara latat oss idag, legat i sängen och soffan och slappat. Nu ska Pockis plugga så jag tänkte julpynta lite. Om jag hittar något på vinden att pynta med. Det återstår att se! Take care!


Jag älskar Lund. Nu ska jag och Pockis mys...

img_0418 (MMS)

Jag älskar Lund. Nu ska jag och Pockis mysa i soffan under ett varmt täcke. Funderar på att göra lite varm oboy.. Filmen var väl sådär förresten, kändes väl mest som ett drygt, jobbigt långt förspel som aldrig blev speciellt lyckat. Jag gillade alltså inte filmen direkt. Nej, nu ska jag och Pockis mysa!


På väg hem i ett snöigt, mysigt Lund!

img_0416 (MMS)

På väg hem i ett snöigt, mysigt Lund!


På bio!

Sitter och väntar på att filmen ska börja. Har laddat upp med godis, snacks och cocacola. Nu vill jag att filmen ska börja. Go Harry!

Goddag!

Idag har det inte hänt så mycket här hemma. Jag har tvättat lite, slappat lite, fixat lite inför nästa vecka. Ikväll ska jag, Jocke och några vänner på bio. Ska se Harry Potter.. Så, när Jocke kommer hem ska jag se fyran, för den har inte jag sett. För visst är det femman som går på bio nu? Jaja, det ska bli mysigt ikväll iallafall! Funderar på om jag kanske ska ta något att äta.. Jo, det är nog bäst! Take care!

Vilken underbar dag!

Har känt mig som en riktig prinsessa idag! Först handlade jag MASSA mat med pappa. Taaaaack, love you! Sen hem, packa upp allt, ta en kopp kaffe med Sofia. Mamma kom och hämtade mig och sen körde vi till Nova och shoppade. Och vilka bra klipp jag har gjort!! En snygg vit skjorta, en mysig halssduk, ett par lite för dyra handskar men ack så sköna, strumpbyxor och sist men inte minst... *trumvirvel* En jävulskt snygg svart långklänning. Åh, älskar den! Den ska få hedersplatsen i garderoben. Åh, alltså bara åh vad snygg den är! Jag är helt lyrisk fortfarande. Tack världens bästa föräldrar, som sagt, I LOVE YOU!

Det var allt jag ville berätta för er! Nu ska jag dansa runt i min klänning!

Till Sandra!

img_0409 (MMS)

Till Sandra!


Slänger upp en bild på dagens ringar efter...

img_0408 (MMS)

Slänger upp en bild på dagens ringar eftersom det var så många som tyckte dem var snygga och frågade var jag köpt dem. Dem är köpte i Brighton när jag var där i augusti. Grym kvalité är det iallafall! Kick offen på jobb gick bra. Föreläsning i 4 timmar och sen MAT. Underbart gott. Sen var det lite tävlingar och vi sprang runt som galningar, allt för att vinna. Är så taggad inför att butiken öppnar nästa vecka! Ska jobba hela nästa vecka och det ska bli SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄR roligt! Just nu har jag inte mer att informera er om, ni vet ju vad jag gör på onsdagskvällar liksom.. Take care!


Mat! Det är gott kan jag lova. Rätt gooo s...

img_0405 (MMS)

Mat! Det är gott kan jag lova. Rätt gooo stämning här! Byggarna bjuder och alla är glada!


Så farligt gott!

img_0403 (MMS)

Så farligt gott!


Dags att laga mat! Färsk fettuccine med sp...

img_0401 (MMS)

Dags att laga mat! Färsk fettuccine med spenatsmak och pastasås med basilikasmak. Mums! Och sen lite oliver på det, mumma. Ska ut och äta på Glorias ikväll med  några från jobbet så jag ska försöka att inte äta allt för mycket nu.. Men det kommer bli svårt för det är då gott! Smaklig måltid!


Klar hos polisen! Nu ska jag äta frukost o...

img_0399 (MMS)

Klar hos polisen! Nu ska jag äta frukost och dricka proviva!


Popcorn! Kan ni gissa vad jag dricker till...

img_0396 (MMS)

Popcorn! Kan ni gissa vad jag dricker till? ;) Nu ska jag mysa med Pockis! Godnatt!


Kulorna på den här grabben ryker förhoppni...

img_0126 (MMS)

Kulorna på den här grabben ryker förhoppningsvis på torsdag! (reminder to mum så hon ringer och bokar tid...)


Jag är sugen på att köra bil. Och jag är s...

img_0356 (MMS)

Jag är sugen på att köra bil. Och jag är sugen på en god ost. Typ red lester. Förjäkla god ost det där. Ps. Jag har städat lägenheten idag. Hoppas Pockis blir glad när han kommer hem!


Kolla vad jag fick av min fina moster igår...

img_0390 (MMS)

Kolla vad jag fick av min fina moster igår! Hon vet att jag ÄLSKAR ProViva. Hon är grym!


Snabbt hej!

Godnatt! Dagen har gått undan som vanligt. Tog ett bad imorse innan det var dags att åka till mormor och morfar. Mamma och pappa var snälla och hämtad mig här i Lund så jag slapp ta bussen. Var lite mer människa efter att jag badat och fått i mig lite mat.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Handlat, badat, myst lite med Pockis.
Imorgon tänkte jag lägga in lite bilder sen igår, om där är några som är ok att ladda upp här. Nu ska jag och Pockis titta på lite julklappar. Ska se om jag kan krypa in under hans täcke. Där är alltid varmare..
Take care!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt. Sofia ligger här bredvid mig och sover. Min kära Pockis fick ta soffan. Nu ska jag sova och ladda om inför middag med släkten imorgon. Godnatt och godmorgon!

Hahah, Sofia är grym

img_0377 (MMS)

Hahah, Sofia är grym


Två shots avklarade! Nu börjar det ordna u...

img_0376 (MMS)

Två shots avklarade! Nu börjar det ordna upp sig!


Tina är fin! Och gratis vin och sen en fla...

img_0375 (MMS)

Tina är fin! Och gratis vin och sen en flaska rosé är inte fel! Dags att skaka rumpa!


Kör väl utgång då.

Jag var inte svårövertalad när Sofia ringde och frågade om jag skulle hänga med ut.
Vafan, vi kör väl då. Ska ju bara på släktmiddag imorgon så.
Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig klar.
Kör lite förfest för mig själv här hemma. Är ensam hemma och kan göra vad jag vill, typ dansa och sjunga höööögt i duschen.
Förstärkaren är på och ni kan ju själv gissa vad som spelas? Just det, Olle Hedberg.
Låten här under är grym, hoppas den spelas ikväll. Ikväll vill jag dansa, dricka goda drinkar och ha roligt.
Ses vi ute ikväll?
Take care!

Den här mannen är fantastisk.

Vilken man. Jag är kär. Kolla nedan bara..
(ja, jag är kär i två grabbar, både Pockis och Olle. Så nu vet ni, fine!) 

Inget internet

Vi har inget internet i lägenheten för tillfället så jag får blogga via iphonen istället. Blir inte speciellt roliga inlägg eftersom jag inte orkar skriva så mycket. Är lite drygt att sitta och skriva via mobilen.
Jag och Jocke har varit ute på en promenad i förmiddags och nu sitter jag och spelar Sims. Grejer det. Funderar på om jag ska ringa pappa och höra när han är klar. Funderar på att åka med honom hem i så fall. Har inga planer ikväll så då kan jag lika gärna åka hem till mor och far!

Nu ska jag fortsätta här och sen ska jag försöka få Jocke till att massera mina axlar lite. Önska mig lycka till.

Har ni några roliga planer för kvällen? Take care!

Myser med lillasysterns chinchilla. Rätt m...

img_0369 (MMS)

Myser med lillasysterns chinchilla. Rätt mysig.


Skånetrafiken, ni är sämst.

Jag fullkomligt hatar Skånetrafiken. Aldrig någonsin är dem i tid. ALDRIG! Fryser som ett jäkla odjur och vill hem! Hade jag vetat var dem som ska se till att tågen håller tiderna bodde så hade dem fått ett besök ikväll. Så jäkla tjatigt att Skånetrafiken alltid ska vara sena. Man kan aldrig planera något när man ska resa med Skånetrafiken, för man vet att dem alltid är sena. Man vet bara inte hur sena dem är. Tro fan att folk kör bil istället för att åka tåg!

Fika rast!

img_0363 (MMS)

Fika rast!


Jobbar hela dagen så uppdatering kommer ik...

img_0356 (MMS)

Jobbar hela dagen så uppdatering kommer ikväll! Nu är jobb 1 klart, paketen hämtade till pappas företag och jag har jobbat klart på ST Ericson. Dags för nästa jobb!


Korpenfotboll, fotboll på blodigt allvar.

Ja, så är det. Korpenfotbollen är speciell. Många lag består av 30-40 åriga gubbar som är fullkomligt galna. Dem springer som idioter och bara krigar. Gör vad som helst bara för att få bollen. Svär och skriker som jag vet inte vad. Missar dem mål är det jordens undergång och man får höra en lång ramsa av fula ord. Gör dem däremot mål så ska dem hyllas och alla ska gärna säga grattis. För att inte tala om målgesterna. Här snackar vi ordentlig genomtänkta målgester! Minimum kravet för en målgest är 20 sekunder.

Det är precis som att all negativ enerig dessa gubbar bär på kommer ut när dem spelar korpenfotboll.
Jag säger gubbar för det är män med en rejäl ölmage, helikopterplatta och en goo prilla under läppen. En sunkig, urtvättad tshirt sen 1800 frös ihjäl är också vanligt, rätt tight och garanterat vald med omsorg. "Denna tröja passade mig perfekt för cikus 20år sen, den passar nog fortfarande. Min kropp har ju inte ändrats så mycket liksom.." Västarna är ofta välidigt små, och går dem på sitter dem som ett andra skinn.

Men kanske är det allt detta som gör att det är så roligt att titta på korpenfotboll? Idag har jag festat till det hela och har med mig en påse cheesballs. Hoppas att ni har en lika underhållande onsdagskväll som jag har!

Står och väntar på tåget. Gick bra att job...

img_0349 (MMS)

Står och väntar på tåget. Gick bra att jobba men fy fan vad folk kan vara griniga och tjuriga och jobbiga och rent av riktigt pestiga. Usch! Hoppas dem stannar här i Burlöv så att vi slipper dem i Lund! Förresten så är det svinkallt. Jag vill utomlands. Hejdå. Och kom ihåg, var glad för allt blir mycket roligare då.


Godmiddag!

Ligger fortfarande kvar i sängen och vrider och vänder på mig. Här är så varmt och skönt. Tog Jockes täcke också när han stack imorse.
Ska snart gå upp och klä på mig, äta frukost och ta antingen en dusch eller ett bad. Efter det börjar det bli dags att göra sig iordning inför jobb. Ska bli roligt! Utbildningen på jobbet igår gick bra, var enkelt. När jag kollade mitt schema igår insåg jag att jag ska jobba på julafton. Det är första gången jag ska jobba på julafton. Men det är bara till 15 så det är lugnt. Fick först en chock. Det stod på schemat att jag skulle jobba till 22.15. Det hade inte varit lika roligt men så var det tack och lov inte!

Nej, nu ska jag gå upp. Ska ringa och försöka flörta lite med mamma också och se om jag kan låna bilen..
Take care!

Fika med Sofie innan jobb!

img_0339 (MMS)

Fika med Sofie innan jobb!


Sista matchen. Har inte blivit någon uppda...

img_0338 (MMS)

Sista matchen. Har inte blivit någon uppdatering av olika anledningar, anledningar som de nära vet. Och det är faktiskt bara dem som behöver veta. Behöver inte blotta mig för er, speciellt inte eftersom jag inte vet vem ni är. Har jobbat idag och det är jobb som gäller resten av veckan också. Nu ska jag fortsätta titta här. Nästa uppdatering kommer när den kommer! Take care!


Ikväll passar jag dessa två monster valpar...

img_0296 (MMS)

Ikväll passar jag dessa två monster valparna. Som inte är så små längre. Planen är idol och mys i soffan. Jag tror att valparna har missat att dem är lite för stora för att ligga i knät.. Men det är mysigt. Hoppas ni har en rolig kväll!


Kommer ha ett träd i vardagsrummet snart.

Eller ja, det känns som det iallafall. Jäklar var det blåser. Har visat er trädet någon gång innan, ni lär hitta det om ni letar lite. Annars kan jag kanske vara snäll att slänga in en bild på det verkligen döda trädet.

Kvällen har varit lugn, har en pojkvän som är tråkig och kanske bög. Han ska tvunget kolla på Paradise Hotel. Fattar inte grejen med det. Men det känns bra att ett program går före mig. Tack för den typ.

Ligger ensam i sängen och ska titta på något nu, typ halv åtta hos mig, tror jag. Har inget bättre för mig och ja, pojkvännen är ju fast ute i soffan med sitt program.

Imorgon ska jag ta sovmorgon. Den som ringer och väcker mig innan 10.28 får pisk. Har varit uppe på tok för tidigt de senaste dagarna. Framförallt på tok för tidigt för många dagar! Inte okej.

Nej, fan vad jag babblar. Ska fortsätta tjura här i min ensamhet istället.
Take care.

Ja, ni ser ju själv vilket träd jag menar..

Lösenordsskyddad blogg?

Efter påtryckningar från sådana som vågar stå för vem dem är så blir det ett inlägg. Funderar dock på att sätta lösenord på bloggen men jag får se. Min bloggpausbär kanske över redan, jag vet inte. Det återstår att se.

Dagarna flyter på iallafall och jag mår bra. Hoppas att ni fina bloggläsare också gör det! ( ja okej, ni fega också)

Ingen mer uppdatering här inte.

Nej, det blir det inte! Måste säga att ni är väldigt tråkiga. Över 70 stycken som inte skrev en kommentar igår. Hur jobbigt hade det varit att skriva sitt namn i en kommentar?  Rätt besviken är jag allt.
Så jag säger tack och hejdå!


Hos frisören

Sitter hos frisören nu. Skönt att få håret fixat. Ska färga ögonfransarna och ögonbryns också. Lika bra när jag ändå är här.

Vet inte riktgt vad jag ska göra resten av dagen. Ska köra in om några möbelaffärer när jag är klar här och påväg tillbaka till Lund.
Take care!

Vem är du?

Nu är det såhär. Jag vill veta vem ni är, ni som läser min blogg. Några vet jag, men resten? Jag har ingen aning om vem ni är! Vad sägs om att ni skriver en liten kommentar bara om vem ni är? Okej? Kom igen, var inte tråkiga anonyma nu. Jag vill ju veta vem ni är! Ni får ju veta så mycket om mig, så ni kan väl iallafall skriva en liten, kort kommentar? Pliiis? *blinkblink*

Snälla, för min skull?


Kaffe och promenad med katt.

Sitter och dricker kaffe nu, skönt att bli lite varm efter att ha gått en promenad med katten. Eller ja, katten gick inte, jag bar den. Rätt mysigt.
Väntar på att pappa ska komma hem igen så att jag kan börja bokföra.
Ska försöka få tag på mamma också och höra om hon har pratat med veterinären eller om jag ska ringa dit. Den gula katten ska kastreras nämligen. Och eftersom mamma jobbar är det jag som får köra dit med monsterkatten. Vet inte hur jag ska lyckas få in honom i transportburen ens.. Pax för att inte hålla honom när veterinären ger honom lugnande.. Han är lite väl kaxig den där gula skitungen.

Blir mer update senare idag! Take care!

Godmorgon!

Nu sitter jag i bilen med full värme på. Väntar på att isen eller frosten, eller vad man nu kallar det, ska försvinna från rutan. Och nu börjar det likna något här! Sådär! Redo för avfärd! Nu styr jag bilen mot ett bageri! Tjnigalong!

6-7/10 2010

Godkväll! Har blivit lite dålig uppdatering då jag har haft fullt upp med annat.
Igår åkte jag hem till mamma och pappa på förmiddagen och spenderade hela dagen där. Körde dem till Bara sen där de skulle på fördrink innan de skulle vidare på middag hos några vänner. Körde till Dalby när jag lämnat dem och hämtade upp Hanna, körde hem till mamma och pappa igen och fixade ihop lite kvällsmat. Det blev ryggbiff, sallad, pommes och massa annat gott. Smaskigt!
Såg film hemma hos mamma och pappa också och sen körde jag Hanna hem. Stannade hos Hanna i någon timme. Pratade, såg lite film och hade det trevligt.
Hanna är en väldigt fin vän och jag är väldigt glad att jag har henne.

Hämtade mamma, pappa och moster+hennes man vid 2 tiden. Stannade ca 20 minuter hos värdparet och åt lite godis, snackade lite skit och diskuterade viktiga saker här i världen. Det var fyra förfriskade föräldrar och släktingar som satt i bilen på vägen hem. Imitationer gjordes på Magnus och Brasse och jag vet inte allt. Ett (många) goda skratt fick jag mig på vägen hem iallafall. När alla var lämnade körde jag till Lund igen för att sova.
Fick hämta Jocke som också var förfriskad när jag kom till Lund. 12 missade samtal hade jag från honom innan jag körde till Lund.. Han måste ha saknat mig väldigt mycket. Haha, att tillägga är ju att det var 12 missade samtal inom 30 minuter. (Jag inbillar mig att han saknade mig och att det inte var mat, skjuts hem och värme som lockade..)
Behöver jag säga att jag somnade som en stock när jag la huvudet på kudden vid lite efter 4?
Idag steg jag upp vid 11.30, fixade mig inför jobb, packade ner varma kläder, åt frukost och pussade lite på Pockis. Körde och hämtade Sandra i Lomma vid 13 och körde sen vidare till Malmö för att jobba.
Och ja, som alla vet så vann ju MFF idag. Jäklar vad roligt det var att jobba! Vilket tryck och vilken publik.
När det var några minuter kvar gick jag och F ut och kollade på matchen istället för att jobba, vem skulle komma och handla i kiosken några minuter innan slutsignal liksom? Nej, just det. Ingen. Så när slutsignalen gick hoppade hela Swedbank Stadion, vilken jäkla känsla. Nej, det var mäktigt alltså.
Nog snackat om fotboll. Körde hem lite innan 21 när jag var klar på jobbet.
Nu har jag och Pockis ätit löjromsmackor och lasagne. Nu ska vi mysa, äta godis och titta på fotbollskanalen Europa.
Imorgon ska jag köra hem till mamma och pappa vid 8.15. Det är frukost klockan 9 och sen ska jag fakturera och bokföra lite åt pappas företag.
Take care! (och ledsen för ett långt och virrigt inlägg)

GUUUUULD!!!

img_0263 (MMS)

GUUUUULD!!!


Heja MFF!

Ska äta lunch på jobbet nu och sen jobba. Idag är det sista matchen för MFF och jag hoppas verkligen att dem vinner! Annars är det inte roligt att jobba. Nu ska jag äta och sen är det dags att göra sig klar för årets allsvenska match.

Mat med Hanna! Muuums!

img_0262 (MMS)

Mat med Hanna! Muuums!


På promenad

Har nyss varit ute och gått en lång runda i skogen med mamma. Var väldigt skönt att komma ut och gå en runda. Skönt att vara ute i naturen! Körde hem till mamma och pappa i förmiddags. Blev trött på att vara i Lund. Tråkigt att sitta ensam i en lägenhet när det är fint väder. Rätt skönt att komma ut på landet och vara för sig själv och tänka lite.

Nu ska jag köra iväg en liten sväng. Take care

Idol, ryggbiff och pbot.

Ja, rubriken räcker rätt bra. Ligger i soffan under täcket nu och tittar på idol, har ätit klart nyss. Det var gott med ryggbiff. Nu vill jag inte skriva mer. Och det får ni skylla på lapplisa gubben som sabbade min kväll för en stund. Jävla idiot. Han fick höra vad en arg Ida kan säga. Man ger inte pbot till mig! Inte på det sättet han gjorde det iallafall. Orkar inte ens förklara, bara så jäkla fult av honom. Gubbe. Hoppas han har riktigt dåligt samvete för vad han gjorde.
Tack och hej. 
N

On my way

Nu ska jag köra och tanka, sen ska jag till mormor och morfar och säga hej och fika lite. Efter det ska jag köra vidare till Sofie kusin och babbla lite. Ryktet säger att hon och hennes familj är iväg och storhandlar nu. Gissa vad det innebär? Massa gottigott i kylen sen som jag kan smaka på! Nu kan ni ju tycka att jag är lite fräck som åker hem till kusinens för att äta. Men tro mig, dem är vana..

Take care!

Godkväll!

Jobbet gick bra idag! Sandra och jag var grymma.
Har inte gjort så mycket annat idag. Städat klart lägenheten, handlat, kört bil, varit hemma hos mamma och pappa, ätit ost, ätit fiskpinnar. Hemma hos mamma och pappa sprang jag på löpbandet. Hade en puls på ca 75-80 när jag sprang och hade då sprungit ca 2 km. Vet inte om det är bra eller dåligt, vet ni?

Körde lillasyster till en av hennes vänner innan jag körde till Lund. Nu sitter jag och Jocke hos några av hans vänner. Jag funderar på att köra hem. Filmen verkar kass, inte riktigt min typ av film. Imorgon har jag inga direkt planer. Funderar på att köra till farfar men jag får se. Först ska jag ta en låååång sovmorgon! Ska bli skönt!

Nej, om man kanske ska köra hem till lägenheten. Take care!

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Ska snart gå upp och äta frukost. Ser fram emot det lite faktiskt. Köpte en rysligt god ost igår, vilket bra köp jag gjorde där alltså. Extra lagrad prästost, MUMS.
Måste förbereda mig mentalt lite till innan jag går upp. Ska jogga ut till mammas jobb och hämta bilen. Pust och stön vad jobbigt det känns. Snacka om att jag är lat..
Ska hämta Sandra vid 11.30 och sen köra till jobb.
Har tagit nig själv i kragen och gått upp nu. Stoppat i två rostemackor och tagit fram smör och ost. Mums vad gott det ska bli.

Uppdaterar mer senare. Nu ska jag ÄTA!

Bollmagnet, ohyees I am.

Fick nyss en sån jäkla boll på näsan. Jisses vad ont det gjorde. Hela huvudet skakade till. Fint med lite näsblod. Fattar inte hur dem kan skjuta så fel. Jag är kanske 1/200000000 del av utrymmet här. Och jag sitter inte i närheten av målet. Kass fotbollsspelare måste det ha varit helt enkelt. Rätt snett skott iallafall. Och nu undrar ni ju såklart varför jag inte aktade mig.. Jag var så upptagen med min laktrispipa att jag inte såg bollen. Satte pipan rätt bra i halsen. Nu hade man ju kunnat skämta om att jag har en rejäl pipa till röst men jag väljer att avstå då ingen mer än jag hade skrattat. Och det hade ju varit lyckat liksom. Styckeindelning struntar vi också i.
Take care!

Vågar man dricka cocacola som gick ut för ...

img_0251 (MMS)

Vågar man dricka cocacola som gick ut för en vecka sen? Sitter och kollar när Jocke dömer. Rätt intressant idag faktiskt. Hann med att städa lägenheten innan. Och jag hann beställa hem VESPA till mig och mamma. Hur gott som helst. Tack mammi! Nu ska jag äta lakritspipor och forska lite kring gammal cocacola.. Jobbet gick bra förresten, ska jobba imorgon igen. Sweet.


Medan jag jobbar..

Så vill jag att ni lyssnar på denna grabben. Han är grym.


Regn, tidig morgon och jobb.

Regnet har vräkt ner hela morgonen, kul. Halv storm är det också. Lysande.
Ställde klockan en timme för tidigt imorse. 5:45 var jag uppe och väntade på mamma, påklädd och allt.
Ringer mamma och hör varför hon inte kommer. Hon förklarar för mig att jag är uppe en timme för tidigt. Kul.
Går och lägger mig igen och gå upp lite i sju istället, åker med mamma ut till hennes jobb, tar bilen, kör tillbaka till lägenheten, går och lägger mig och vaknar vid 7:55 när Jocke ska sticka. För fan tänkte jag bara, låt mig sova någon gång. Somnade om, vaknade av att Jocke ringde vid 9 och behövde bli hämtad på skolan för det skulle komma någon kille och titta på Jockes dator, som självklart var hemma i lägenheten.

Så, det blev inte alls så mycket sömn som jag hade tänkt mig. Rackarns också. Jag som tänkte sova mig frisk.
Gick ju bra! Botar sjukan med fiskgratäng och ipren istället!

Ska strax göra mig klar för att köra iväg och hämta Sandra och sen köra till jobbet.
Nu ska jag äta fiskgratäng. Är lite orolig för det trädet som står utanför vårt vardagsrumsfönster, det är stendött (riktigt dött alltså!!)  och vajjar rätt oroligt i stormen. Ramlar det åker vår balkong och vi har ett träd i vardagsrummet. Kul. Spännande.

Take care!
På bilden ser ni det döda trädet. Till höger.


Drygt att vara halvsjuk.

Blir ingen städning av lägenheten idag. Känner mig fortfarande inte 100. Eller stundtals gör jag men det är inga långa stunder. Kändes OK idag på jobbet men det var nog bara för att kroppen visste att den var tvugen att vara på hugget och vara 100%.

Ligger i soffan och vilar, dricker vatten och äter clementin. Som för övrigt har plu nummer 4457.
Det är så drygt när man inte mår 100 men samtidigt så är man inte riktigt sjuk. Man snörvlar, har huvudvärk, lite ont i halsen, hostar och är allmänt seg. Förbaskat drygt. Jag är hellre sjuk på riktigt i 1-3 dagar än att ha det såhär, att inte känna sig 100 på 4-5 dagar är segare än att vara sjuk på riktigt. Tycker jag.

Nej, slutpladdrat. Nu ska jag krypa ner under täcket och se om det är något bra på tv. Det är det förmodligen inte men man kan ju alltid hoppas. Det är ju bara reklam hela jäkla tiden på alla kanaler, för dåligt.

Take care!
Blir roligt att jobba på MFF på söndag förresten. MFF vann ju med 4-0 igår och det är sista matchen som gäller på söndag. Vinner dem den så vinner dem allsvenskan. Hajjar ni vilket grymt tryck det kommer vara på Swedbank stadion eller? Roligt!
Btw, ser ni så vit himlen är på bilden? Den syns inte ens här på bloggen eftersom bakgrunden i bloggen också är vit. Förstår ni vad jag menar? Äsch, strunt samma. Tjing!

2/11 2010 och grattis Julian!

Hemma! Gick bra att jobba, nemas problemas. Är en massa nummer att hålla i huvudet bara.
Blev en tur in till Tage också där pappa och MB var. Pratade en massa strunt och åt lite chokladbullar.

Nu ska jag titta lite på tv och vila. Ska städa lägenheten sen, roooligt.
Någon som vill hjälpa till? Bjuder på jordnötsringar! Några stycken iallafall.
Take care!
Och btw, GRATTIS JULIAN!


Dags för jobb.

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Har sovit 10 timmar och vaknade innan klockan ringde idag.
Var verkligen trött igår, somnade i Pockis famn i soffan några gånger också innan vi gick in i sängen och somnade.
Sitter och äter frukost nu, ska snart iväg och hämta pappas bil och sen köra till jobb. Ska bli kul att jobba! Är taggad efter utbildningen igår! Något som jag inte är taggad på är att ta på mig arbetskläderna.. Har minsta storleken i brallorna och de är stora som bara den. Ska be farmor snällt in hon kan sy upp och in dem.
När jag kommer hem från jobb ska jag berätta vem som överraskade mig igår! Blev verkligen överraskad och jätteglad!
Nu ska jag fixa mig lite innan jag ger mig iväg.
Take care!

1/11 2010

Har varit iväg på utbildning idag, därför det inte blivit någon uppdatering. Nu ska jag mysa lite med Pockis innan han ska iväg och träna. Han har match ikväll men jag vet faktiskt inte om jag orkar följa med och titta. Känner mig inte 100 och ska jobba imorgon så vi får se.

Nu blir det mys och film!
Take care!