2/1 2011

Godkväll. Ska försöka få ihop ett vettigt inlägg. Hoppas inte på för mycket bara.
Dagen började med att mobilen inte ringde, lyckat. Vaknade 10.40 och jag började jobba 11.00, lyckat.
Slängde på mig kläder, slängde ner allt i väskan och sprang nerför trapporna och fort ut till bilen. Tänkte, "jag hinner". No way. Bilen var täckt av is. Startade bilen och försökte sen få bort den isen som skymde sikten.
Körde iväg till jobb i måttlig fart, sprang in, bytade om, sprang ner på kontoret och var där 11.02. Helt okej ändå.

Dagen har rullat på i ett högt tempo. Satt i kassan några timmar i förmiddags och sen har jag brottats med skinkorna resten av dagen. Tre fulla pallar julskinkor som skulle få plats någonstans, fick möblera om rätt ordentligt i kylarna för att det skulle funka. Har jag inte träningsvärk imorgon så är jag stålmannen.

För att tala om något annat än jobb då. Nyår (jobbade iochförsig på nyår, men nog om det). Sådär var nyår. Middagen här hemma var lyckad och rolig. Utgången var sådär. Antingen så var det 45 åringar eller så var det rosengårdare. Inget fel alls så men tillsammans så var det ingen lyckad kombo. Det var rysligt mycket slagsmål och sådan skit gillar inte jag!
Man är ute för att ha kul, inte för att slåss. Vid tolvslaget fick jag en glasflaska i huvudet och efter det var jag neggo.
Nej, det där var inget ställe för mig. Trots 7-8 shotar tyckte jag att det var tråkigt och när jag inte är pepp biter inte alkoholen, tyvärr. Det hela blev ju inte bättre när en dansk (ja, han var rödhårig!) och hans thailändska fru försökte tvinga mig till att dricka en drink dem köpt till mig. Glöm det tänkte jag, vem fan vet vad ni lagt i den. Förbannade som jag vet inte vad blev dem och jag bestämde mig för att jag ville hem. Bort från gamlingarna och bråkstakarna.

Lina och jag stack och köpte mat och sen åkte vi hem. Somnade som en stock i sängen när jag kom hem kan jag ju säga.

Imorgon ska jag och Pockis köra och kolla på en soffa. Får se om vi köper den direkt imorgon eller hur det blir.
En ny soffa behöver vi iallafall för dem vi har nu är fuuuula.

Nu tänkte jag äta lite tacos. Lär få äta ensam eftersom min pojkvän är en sådan jäkla nörd. Han har spelat cs sen jag kom hem klockan 19. Kul. Jag kan ju lika gärna jobba hela dagarna egentligen. Eller börja rida igen. Och tjäna pengar så att jag kan resa utomlands. Det hade varit riktigt fint.

Take care!

italy

Vad roligt att du vill lämna en kommentar, puss!
Postat av: Caisa

Fler än jag som längtar till sommaren...?

2011-01-02 @ 21:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback