Ny fin bil!


En sådan här goding är numera min (och litelite mammas... hehe)! Den "gamla" Swiften som är min pärla skulle säljas och då beställde vi en ny Swift årsmodell 2011 som ersättare.

Dock står både mina fina Swiftar kvar på parkeringen och den gamla är inte ens ute på annons, fint va?
Jajo, såhär långt är ju allt frid och fröjd.
MEN! Det finns alltid ett men. Jag blev ju förkrossad när pappa sa att det var dags att sälja Swiften men att vi skulle köpa en ny likadan, bara nyare.
Jag gick igenom några tuffa veckor och tänkte bara på min fina Swift som snart skulle säljas.
En smärre chock fick jag när jag fick reda på att pappas Honda låg ute på annons och att även den skulle säljas. Om jag blev förkrossad när en av mina älsklingar skulle säljas kan ni ju tänka er hur förkrossad jag blev när två av mina fina bilar skulle säljas. Pappa mutade mig med att jag fick köra Mercedes och livet kändes fint för en stund när jag gled fram där ensam i Mercedesen.

I söndags blev Hondan göteborgare och det känns ändå helt okej. Min fina gamla Swift står kvar och den har fått en ny bästis i form av en ganska exakt kopia av sig själv. Igår provkörde vi en bmw x3. Den gillade jag starkt. Och pappa också hoppas jag.
Så, bil livet känns okej igen. Och, tack och lov står Mercedesen kvar.
PAPPA, VÅGA INTE SÄLJA MERCEDESEN! SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA!

Vad roligt att du vill lämna en kommentar, puss!
Postat av: Mammi

Pappa skrattar gott i bakgrunden. spännande att se vad det blir för bilar på våran parkering i sommar eller höst eller vinter. vem vet??

2011-05-03 @ 18:11:37
Postat av: Josefine

Ray Ban solglasögon till salu. Först till kvarn: Helt nya med tags på + alla tillbehör. http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-ray-ban-wayfarer-rb2140.html Vid snabb affär säljer jag dom för 500 kronor istället..



Calvin Klein boxer till pojkvännen 3 par för 120 kr, Converse, jeansklänning BILLIGT: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-converse-skottrandiga-365-uk-4.html

2011-05-03 @ 18:23:24
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: lovisa

Haft en bra dag?:)

jag har just nu en kanonbra tävling!

du har chans att vinna en VALFRI vara från www.brandsinfashion.com.

ex; badmode,smycken,jackor,skor,bälten,mysdressar,plånböcker,väskor och MYCKET mer! av märken som chanel, dior, ed hardy mm!



Om du vill läsa mer om tävlingen och delta, klicka här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-05-03 @ 18:24:43
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: sarah

riktigt snygg bil :D

2011-05-03 @ 18:33:21
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

den va la fin ;)

2011-05-03 @ 18:35:56
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback