vill ha.

Dagens vill ha är utan tvekan dessa skorna från have2have.se.
Är sjuk idag också, fick ju gå hem från skolan igår pga av extrem huvudvärk och magont.
Väl hemma somnade jag och sov från 11-20. Var vaken och åt lite, sen somnade jag igen vid 22 och vaknade vid 12-tiden idag. Nu känner jag mig ganska utvilad men hade utan tvekan kunnat sova ännu mer, hur nu det är möjligt.

Det gick riktigt bra på körskolan i tisdags. Fick köra den stora volvon, jag som ville köra c30:n. Men Lena sa att jag skulle få köra den nästa gång, yesbox! However, körningen gick galant! Jag trodde att hon skulle köra ut mig till något öde ställe där hon skulle kolla hur mycket jag kunde, men icke. Hon frågade hur mycket jag kört och jag sa att jag har ju kört mycket hemma men inte så mycket i stan. Hon tyckte att jag skulle prova att börja köra direkt. Och det gick galant. Vi körde runt mycket inne i stan, vid centralen osv. Fickparkerade några gånger också, och det var inte så svårt som jag trodde. Gick bra efter några gånger.
Lena tyckte jag körde väldigt bra och det märktes att jag kört mycket. Det jag skulle öva på var att fickparkera och att inte glömma släppa upp kopplingen. Annars var det jättebra! Vilket känns skönt!
Ska dit på måndag eftermiddag igen och köra.

På tal om måndag! På måndag ska jag jobba. Och jag kom just på en sak. Skorna kanske kan bli mina efter att jag jobbat på måndag. Värt att fundera på det.
Och på tal om jobb, jag har sökt 3 jobb till idag. Kan jag inte bara få ett förbaskat jobb?
Stör mig så på dem som får jobb genom sina föräldrar och sen inte tar vara på det utan struntar i det.
Något jag också stör mig på är våra tjocka, lata grannar som inte orkar ta sitt feta arsle nerför trapporna och gå ut och röka. Istället ställer dem sig i trappuppgången och öppnar fönstert där och röker. Då kan dem vill lika gärna röka inne i lägenheten, nej verkligen inte, istället ska hela trapphuset stinka rök. Lata tjockisar, rör på er.

Nu ska jag nog ta lite glass och kolla om det är något bra på tv.
Imorgon måste jag vara frisk för vi har nationellt prov i engelska b imorgonbitti.

Vad roligt att du vill lämna en kommentar, puss!
Postat av: Papps

Trevlig läsning som vanligt!

Men "skorna" uhhh! Jag är nog för gammel!

2010-05-06 @ 15:02:16
Postat av: Caisa

Håller med din far om skorna... HAHAHA försöker tänka mig själv i ett par sånna HAHAHA! Tant Stork HAHAHA



Det där med rökande grannar kan jag bara hålla med om att det är för jäkligt! Jag hade satt upp en fet lapp i trappan med deras namn och påpekat att de finns de som blir sjuka av cigarettrök! Oj vilken moraltant jag är då fniss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback