9/2 2010

Helgen som har gått har varit hur bra som helst!
I fredags var det middag med Sofia och Sara i lägenheten, väldigt trevligt och gott med tacos!
Vi begav oss senare ner till Fellini där vi mötte upp Maria, Linn & Ewelina för att dricka lite drinkar & planera kvällen. kort sagt, kvällen slutade på Spisen. Som Sofia sa, "kvällen började bra men slutade på Spisen". Vilket stämmer så bra. Spisen var verkligen inget ställe att rekomendera. Dansgolvet påminde om Finlandsfärjan och vi bestämde oss fort för att till Spisen, går vi icke igen!
Var hemma vid 3-tiden och somnade ganska direkt i Jockes varma famn.



Lördagen var också bra, Jonas och Elin var här och åt lunch.
På kvällen kom Johan och Hurtig hit för att dem skulle kolla på film. Sofia kom också lite senare och då bestämde vi oss för att gå ut, men att denna utgången skulle bli lyckad och inte sluta på Spisen.
Sagt och gjort. Vi gick till Fellini och drack lite vin och sen bestämde vi med boysen hemma i lägenheten att vi skulle till Mejeriet! Det var rock kväll och dem skulle spela band som Metallica, Iron Maiden, U2 och några andra bra. Lite skeptiska var vi väl men vi tänkte att det kunde vara roligt att testa något nytt.
Men icke, aldrig mer! Jag, Sofia och boysen var väl i stort sett dem enda blonda där och utan piercingar överallt. Och rock? Nej, det var inte rock.
Jocke, Johan och Hurtig tog någon öl och sen hade dem också tröttnat och vi bestämde att vi skulle gå till Myntha istället. Sagt och gjort, vi gick till Myntha och där stannade vi och dansade och hade det trevligt tills dem stängde klockan 3. Det blev nattamat på Donken och sen hem och lägga sig. Sofia och Hurtig sov här och vi kom väl i säng vid lite över fyra. Hurtig väcker oss vid 10 på söndagen, då var han hungrig och ville inte sova mer.
Så, det var bara att gå upp. Det blev frukost och sen åkte Sofia och Hurtig hem och jag somnade i soffan.

Tog det väldigt lugnt hela söndagen och somnade tidigt.
Tack för en bra helg mina vänner!


Vad roligt att du vill lämna en kommentar, puss!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback